Video - chudák kůň - stahování dřeva na hřbetě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2018 09:06
etnies86

XXX.XXX.245.26

https://www.facebook.com/groups/1000923160087876/permalink/1141978345982356/

tohle se jako děje někde bežně, že koně nosí klády na hřbětě, ještě v takovém množství :(

7.12.2018 12:38
Ludmilk

XXX.XXX.91.205

Tohle video mi ukazovala kamarádka týden zpět... Odmítla jsem to dokoukat,je to zhovadilost nejvyšší trhat hlavy za tohle chování

7.12.2018 13:58
akscha

XXX.XXX.26.89

Bezne asi ne, vzhledem ke komentari v puvodnim videu. Jinak ale to video nechapu - kun vypada moc pekne, nakrmeny, i slusne cajky (kdyz odmyslim, jak se to cele kymaci) .Proc by si nekdo nicil takoveho kone timhle zpusobem?

7.12.2018 14:17
Ludmilk

XXX.XXX.91.205

Ono těch případů týrání není málo, bohužel

Neregistrovaný uživatel

7.12.2018 14:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Lidi jsou zkrátka lidi.Viděli jste u westernu páku vyrobenou z rašple? Já jí měl v ruce.Proč tohle vůbec někdo dělá? Z tohohle mám u lidí vždycky strach největší.Může mít deset vysokých škol a co z něj někdy vyleze za nesmysl je udivující.Přitom takhle na první pohled chlap nevypadal jako "retardovaný".Tady na tom videu raději bez komentáře.To by se člověk pořád pral.

7.12.2018 15:02
Ludmilk

XXX.XXX.91.205

Lidi jsou zrůdy... Sama jsem jednoho týranyho chlaďase zachránila, spoustu lidí si ani nedokáže představit, kolik nervů, trpělivosti, času a v neposlední řadě financí to stojí, než pochopí, že to myslíte dobře... Byl starej, nohy v háji, do lesa nepoužitelnej, tak co s ním... Zavřít a nedostaneš ani nažrat, když si na to nevyděláš... Prodloužili jsme mu život o 5 let,neměla jsem svědomí ho tam nechat, ale určitě nelituji. Vděčnější zvíře snad není❤️

Neregistrovaný uživatel

7.12.2018 15:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jsem rád že se na ifauně občas objeví i "nový" lidi.😊 Jsou tací co Vás budou mít za blázna.Starý kůň a co s ním budeš dělat? Třeba nic,ne? Okrasné zahradě se nedivý nikdo,ale na okrasné koně si musí řada lidí teprve zvyknout.😁

7.12.2018 15:34
Ludmilk

XXX.XXX.91.205

Konečně někdo normální ano, 5 let jsem ho živila bez užitku a pak jsem byla ještě u lidí kráva, že mi usnul doma, dostal jablíčko, deku a injekci v klidu než abych ho dala na jatka a vydělala... A jsem na to hrdá 😉teď mám v důchodu svého dřívějšího 22ti letého plňáska, též bez užitku, ale žádné moje zvíře nepůjde že dvora dřív než v klidu usne... Nikdy bych neprodala nic jen kvůli tomu, že je "darmožrout". Jednou je to člen rodiny... Možná mě někdo odsoudí, ale to není můj boj...

Neregistrovaný uživatel

7.12.2018 16:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Naši majitelku stáje taky mají někteří za blázna.Jedenáct koní a žádného by neprodala po jedné špatné zkušenosti.Prostě je to dnes obrovské riziko a na koně se dívá taky jako na přátele.Co z toho má? Světe div se NIC.Ano opravdu nic.Jen jistotu,že koně neskončí špatně.Tisíc smluv je jednoduše k ničemu.Ty řeší až následky,ale to že kůň někde trpí neovlivní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík