https://www.facebook.com/groups/1000923160087876/permalink/1141978345982356/
tohle se jako děje někde bežně, že koně nosí klády na hřbětě, ještě v takovém množství :(
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Lidi jsou zkrátka lidi.Viděli jste u westernu páku vyrobenou z rašple? Já jí měl v ruce.Proč tohle vůbec někdo dělá? Z tohohle mám u lidí vždycky strach největší.Může mít deset vysokých škol a co z něj někdy vyleze za nesmysl je udivující.Přitom takhle na první pohled chlap nevypadal jako "retardovaný".Tady na tom videu raději bez komentáře.To by se člověk pořád pral.
Lidi jsou zrůdy... Sama jsem jednoho týranyho chlaďase zachránila, spoustu lidí si ani nedokáže představit, kolik nervů, trpělivosti, času a v neposlední řadě financí to stojí, než pochopí, že to myslíte dobře... Byl starej, nohy v háji, do lesa nepoužitelnej, tak co s ním... Zavřít a nedostaneš ani nažrat, když si na to nevyděláš... Prodloužili jsme mu život o 5 let,neměla jsem svědomí ho tam nechat, ale určitě nelituji. Vděčnější zvíře snad není❤️
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Jsem rád že se na ifauně občas objeví i "nový" lidi.😊 Jsou tací co Vás budou mít za blázna.Starý kůň a co s ním budeš dělat? Třeba nic,ne? Okrasné zahradě se nedivý nikdo,ale na okrasné koně si musí řada lidí teprve zvyknout.😁
Konečně někdo normální ano, 5 let jsem ho živila bez užitku a pak jsem byla ještě u lidí kráva, že mi usnul doma, dostal jablíčko, deku a injekci v klidu než abych ho dala na jatka a vydělala... A jsem na to hrdá 😉teď mám v důchodu svého dřívějšího 22ti letého plňáska, též bez užitku, ale žádné moje zvíře nepůjde že dvora dřív než v klidu usne... Nikdy bych neprodala nic jen kvůli tomu, že je "darmožrout". Jednou je to člen rodiny... Možná mě někdo odsoudí, ale to není můj boj...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247
Naši majitelku stáje taky mají někteří za blázna.Jedenáct koní a žádného by neprodala po jedné špatné zkušenosti.Prostě je to dnes obrovské riziko a na koně se dívá taky jako na přátele.Co z toho má? Světe div se NIC.Ano opravdu nic.Jen jistotu,že koně neskončí špatně.Tisíc smluv je jednoduše k ničemu.Ty řeší až následky,ale to že kůň někde trpí neovlivní.