Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2019 22:19
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Blíží se nám veletrh For Horse, chystáte se podívat?

Jaké jsou u nás zajímavé akce, které byste doporučili?

Loni jsem na FH byla, líbila se mi vystoupení, nakupovat nepotřebuju, ale uvažuju, že se pojedu podívat - měli by být oslíci, drezúristi a další.

Ještě jsem v minulosti absolvovala Den koní v NH Kladruby, Appasionatu (byl to dárek), nějaké svody jako divák. Appassionatu bych vidět asi už nemusela, ten Den koní byl hezký a můžu ho doporučit, ale asi bych nejezdila každoročně.

Co vy?

21.3.2019 23:25
koně

XXX.XXX.174.63

Za mě jednoznačně závody spřežení,v Nebanicích u Chebu .Paráda
Bývají myslím první víkend v srpnu,určitě je datum k dohledání i na jejich stránkách

Neregistrovaný uživatel

22.3.2019 07:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

My máme nejblíže Lysou. Vystoupení jsem neviděla, nebaví mně mačkat se mezi lidmi. Kupuju si tam trička 🙂. Zbytek akci je pro mne daleko, abych jezdila sama, rodinu to nebere.

31.8.2019 16:59
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Jede někdo zítra k Půlpánům na slavnosti?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.9.2019 17:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono spíš "každému soudruhovi podle jeho potřeb".

Jezdila jsem do Pardubic na Koně v akci-nejprve mě tam zajímal stan EQ, přednášky a knihy z různých škol , poslední roky už to nebylo, tak hlavně orba, kladrubáci a svody a hodnocení poníků a haflí/ jsme prostě na ty prakoníky a sleduji "konkurenci"/.

Mimo region na semináře, jednou p. Soukup, kopyta, dvakrát praktická pozitvka, 2x teoretická pozitivka. Jednou svod haflí Vrchovany/ jak to dělá konkurence:-)/. Kladruby, chovatelský den.
Kjorungy fjordkoulí, několik let, Paka, u HK, Morava....

V regionu jsem z vlastní volby někdy chodila na oblastní chovatelský den nebo soutěže v tahu beganů nebo závody spřežení, jinak někdy na parkury jako příslušník člena zajišťujícího týmu.

Hodně dávno do Chuchle na klusáky a spíš ke stájím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík