Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.5.2019 10:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den chci se zeptat ohledně středních škol. Dívala jsem se na Lanškroun,líbí se mi celkově ta práce se zvířaty,jezdecký kroužek a taky že se věnuje trochu i jazykům,mají zahraniční zájezdy. Myslítě že taková škola má cenu? Na základce mám průměr tak 1,1 tak nechci na nějakou školu pro blbce :D Ale zase na gymnázium taky moc nechci,učí se tam hromada věcí co nikdy nebudu potřebovat..V lanškrouně by mě ta škola fakt bavila co se tak dívám,a i kdybych se potom nevěnovala přímo koním a zemědělství tak by mi to nevadilo

20.5.2019 12:02
Arbora

XXX.XXX.192.218

Gymnázium je predovšetkým príprava na vysokú školu a naučí ťa učiť sa. Stredné školy, najmä tie s konským zameraním, ti do života veľa nedajú. Jednak nereagujú príliš pružne na moderné trendy, neaktulazujú učebné osnovy, takže sa možno budeš učť veci, ktoré sú už 20 rokov staré a v modernom jazdeckom športe "úplne mimo". Druhak sa tam načíš veľmi málo z jazdeckej praxe a nenaučíš sa nič také špeciálne, z čoho by tvoj budúci zamestnávateľ mal padnúť na zadok.
Ak Ťa baví poľnohospodárstvo, alebo zvieratá a dobre sa učíš, choď na gymnázium a odtiaľ na VŠ napr. zemědelskú.
Z pohľadu zamestnávateľa by bol pre mňa diametrálne odlišný životopis niekoho, kto má učitište, alebo VŠ, hoci oboje s poľnohospodárskym zameraním.

2.1.2021 00:56
MysMas

XXX.XXX.238.110

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat ohledně středních škol. Dívala jsem se na Lanškroun,líbí se mi celkově ta práce se zvířaty,jezdecký kroužek a taky že se věnuje trochu i jazykům,mají zahraniční zájezdy. Myslítě že taková škola má cenu? Na základce mám průměr tak 1,1 tak nechci na nějakou školu pro blbce :D Ale zase na gymnázium taky moc nechci,učí se tam hromada věcí co nikdy nebudu potřebovat..V lanškrouně by mě ta škola fakt bavila co se tak dívám,a i kdybych se potom nevěnovala přímo koním a zemědělství tak by mi to nevadilo

Jak to dopadlo? Kam jdeš? A jestli jsi v lanškrouně, jsi spokojená? Letos se musím do března rozhodnout, ale je to sakra těžký...😅

Přidejte reakci

Přidat smajlík