Rozměry transportních kamaší

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2020 19:50
jesie

XXX.XXX.35.227

Ahoj všem,nenašla jsem nikde u výrobců rozměry transportních kamaší podle obvodu holeně.
Nevíte někdo jak to je? Nechci kupovat naslepo a pak měnit nebo prodávat.

Díky

26.1.2020 01:12
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

Ahoj, vybírejte velikost transporťáků podle toho jakou velikost kupuješ Kamaše. 🙂 ony ty transporťáky mají opravdu dlouhý sucháč, takže to dopisem vždy. 🙂

26.1.2020 09:54
jesie

XXX.XXX.35.227

Antisgarcia napsal(a):
Ahoj, vybírejte velikost transporťáků podle toho jakou velikost kupuješ Kamaše. 🙂 ony ty transporťáky mají opravdu dlouhý sucháč, takže to dopisem vždy. 🙂

Je to 2.5 roku hřebec, mimo ohlavky jsme ještě nic nekupovali... Ohlavku má full :D

26.1.2020 10:22
koně

XXX.XXX.174.63

Já dávám do hengru takové ty co se prodávají jako zateplováky.Je to nižší ,než transportky ,nemá to kryt přes hlezno ,ani úplně přes patky .
Tam jsme měli se sucháčem problém protože naši koně mají extrémní holeně
Ale ,jak píše Antisgarcia ,klasické vysoké přepraváky mají sucháče dlouhé dost .Tam bych v obvodu neviděla problém.
Možná spíš by mohly koníkovi vadit na délku holeně Že bude mít nožky obaleny nad hlezny ,až pod kopyto

26.1.2020 11:40
Antisgarcia

XXX.XXX.189.112

jesie napsal(a):
Je to 2.5 roku hřebec, mimo ohlavky jsme ještě nic nekupovali... Ohlavku má full :D

Já bych řekla že full by měly sednout, popřípadě to jde vyřešit ještě tak, že koni dáte hrubší podložky pod bandáže a zabandážujete. 🤷🏻‍♀️

26.1.2020 12:49
liva

XXX.XXX.226.96

Doporučuji vzít metr, změřit koni nohy a podle toho nakupovat, nejlépe v kamenné prodejně.
Sice všichni píšou, že na kamaších jsou dlouhé sucháče, ale široké kamaše se vám prostě dotáhnout nepovede, protože samotná kamaš překryje suchý zip a nemáte jak zalepit.
Obloukem se vyhněte kamaším univerzální velikosti, to je podvod na lidi, protože kamaše jedné velikosti nebudou sedět rozdílným koním a ani dlouhý sucháč to nevytrhne...
Nepadnoucí klouzající kamaše mùžou způsobit při přepravě katastrofu...
Mladého neokovaného koně je někdy, pokud se jedná o jednorázovou přepravu a pak dlouho nic, jednodužší přepravit bez kamaší...

Přidejte reakci

Přidat smajlík