Pepanecek

XXX.XXX.67.245
Dámy, řekněte mi, zda se Vám tohle v pohodě? Je to školní kůň, A 1/1, 17 let letos.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A vy to nevidíte sám? Nebo co potřebujete vědět víc? Jistě jste si na koně i šáhl, tak jste cítil, že je bez svalů...tam, kde se mu sedí na zádech.
Pepanecek
napsal(a):
Dámy, řekněte mi, zda se Vám tohle v pohodě? Je to školní kůň, A 1/1, 17 let letos.
Kůň na fotkách je ve špatné výživové kondici.
Je dobré zeptat se majitele koně proč ten vypadá takto. Zapoměl mu dát nažrat? Je nemocný? Pokud nejsi s odpovědí majitele spokojen a budí to v Tobě pochybnosti zda koník není týrán (hlady, bolestí, nemocí...), nejjednodušší je obrátit se na KVS. Tam situaci posoudí odborník, případně uloží pokutu pobízející k nápravě.
Pepanecek

XXX.XXX.35.32
Tak si vyzadejte aktuální foto z ohrady a ne z archívu....
Já si tedy nejsem jistá, ale nepřidával ho někdo pár dní zpět do skupiny příznivců ex dostiháků? Někdo tam přidávala jak za ním chodí a učí se na koníkovi jezdit, nějak jsem to přejela, protože se do debaty na toto téma nerada zapojuji. Jen mi jedna z těch fotek příjde hrozně povědomá a pokud je to opravdu ten kůň a člověk co ho do skupiny vložil dostal studenou sprchu komentářů, tak by to vysvětlilo proč koně ve skupině už nemůžu najít :D
Pepanecek

XXX.XXX.35.32
Jo to je ono, ale nikdo jsme se nedozvěděl, co ty kobyle je, že vypadá takhle
Antisgarcia
napsal(a):
Já si tedy nejsem jistá, ale nepřidával ho někdo pár dní zpět do skupiny příznivců ex dostiháků? Někdo tam přidávala jak za ním chodí a učí se na koníkovi jezdit, nějak jsem to přejela, protože se do debaty na toto téma nerada zapojuji. Jen mi jedna z těch fotek příjde hrozně povědomá a pokud je to opravdu ten kůň a člověk co ho do skupiny vložil dostal studenou sprchu komentářů, tak by to vysvětlilo proč koně ve skupině už nemůžu najít :D
Ano,to je přesně ono.Taky jsem se to snažila dohledat,abych to sem vložila,ale příspěvek byl smazán. Řešili tam,že toto jsou staré fotky,přidávali tam aktuální a ze závodů,plus pán dostal vynadáno od lidí co koníka znají včetně myslím i majitelky.
Ale pokud si pán myslí nebo ví,že koník není v ideální kondici tak na veterinu se dá poslat stížnost vždycky
Arbora
napsal(a):
Podľa snehu súdim, že to nie sú fotky z tohto roku, takže s hodnotením by som počkala na aktuálne foto.
Proč by nemohly být fotky z letošního roku? Je sice pravda že sníh byl skoro žádný než nějaký, ale třeba u nás(ostravsko) byl, sice jeden den, ale byl. A na horách byl taky chvilkama. Mohlo to být tedy foceno v den kdy sníh v tom místě napadl. 🤷🏻♀️
Coudas

XXX.XXX.87.254
Ja spis netusim, co s tim ma a muze kdo udelat?