DROMY DHA 4 HORSES vaše zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2020 10:30
sisi58

XXX.XXX.191.1

Máte někdo zkušenost s tímto přípravkem? Byl mi doporučen pro mou dušnou kobylu. Dle popisu by mohl pomáhat. Tonoucí se i stébla chytá a já bych to stéblo vážně potřebovala. Tedy pro kobylu.

16.5.2020 06:48
sisi58

XXX.XXX.191.1

Žádná zkušenost?

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.5.2020 21:52

Osobní zkušenost nemám...
Kupte, ale živočišného původu. Dělají se i "odsmraděné " rybí oleje pro koně.
https://www.zeusservis.cz/oleje-lososovy--lneny--ostropestrec--treska/
v odkaze asi odsmraděné nejsou, ale mělo by to být víc účinější než rostlinné.

16.5.2020 23:23
Terven

XXX.XXX.110.191

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Osobní zkušenost nemám...
Kupte, ale živočišného původu. Dělají se i "odsmraděné " rybí oleje pro koně.
https://www.zeusservis.cz/oleje-lososovy--lneny--ostropestrec--treska/
v odkaze asi odsmraděné nejsou, ale mělo by to být víc účinější než rostlinné.

To, na co se ptá sisi, je tohle
fermentované mořské mikrořasy, fermentované kvasnice kmene Saccharomyces cerevisisae,
MSM – methylsulfonyl methane, vitamin C, L - lysin

není to olej

16.5.2020 23:40

Terven napsal(a):
To, na co se ptá sisi, je tohle
fermentované mořské mikrořasy, fermentované kvasnice kmene Saccharomyces cerevisisae,
MSM – methylsulfonyl methane, vitamin C, L - lysin

není to olej

Já vím, proto píšu , že na dušnost raději něco živočišného...jde o vstřebatelnost DHA.

17.5.2020 06:06
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Já vím, proto píšu , že na dušnost raději něco živočišného...jde o vstřebatelnost DHA.

Než jste se mi ozvaly, zjistila jsem,že právě DROMY DHA 4 HORSES doporučuje docentka B.Bezděková. Což je veterinářka par excellence, které věřím.
Zatím tedy tápu, zda ještě přidávat msm a vit.C, jak to dělají majitelky muchařů, či zda stačí to, co už je obsaženo přímo ve výrobku.

17.5.2020 13:26
lina225

XXX.XXX.61.208

Dobírám 2. balení. Dostala jsem taky doporučeno od veta, prý s tím má mnoholeté zkušenosti u vlastních koní a efekt je lepší než drahé Habibi apod. V tuto chvíli je kůň ve skvělém stavu, takže budu kupovat dál, i když člověk nikdy neví, jaký podíl má management a jaký doplňky. MSM přidávám extra.

17.5.2020 14:21
Horsana

XXX.XXX.40.140

Tak to by som rada skúsila aj pre Soru, dík za tip.

17.5.2020 22:49
Horsana

XXX.XXX.40.140

Tak už nevyskúšam nič, krátko po dopísaní môjho posledného príspevku mi volali, že sa Sora schvátila a museli sme ju uspať.
Aj taký je život s koňmi, bohužiaľ.

18.5.2020 00:50
canka

XXX.XXX.35.234

Horsana napsal(a):
Tak už nevyskúšam nič, krátko po dopísaní môjho posledného príspevku mi volali, že sa Sora schvátila a museli sme ju uspať.
Aj taký je život s koňmi, bohužiaľ.

To je mi strašně líto

Mohu se zeptat,proč jste ji uspali??Vždyť schvácení není důvodem k uspání?Ještě jiný zdravotní důvod?

Samozřejmě mi do toho nic není a chápu,jestli o tom nechcete mluvit..

18.5.2020 07:58
Horsana

XXX.XXX.51.17

canka napsal(a):
To je mi strašně líto

Mohu se zeptat,proč jste ji uspali??Vždyť schvácení není důvodem k uspání?Ještě jiný zdravotní důvod?

Samozřejmě mi do toho nic není a chápu,jestli o tom nechcete mluvit..

Ona mala ťažkú astmu, ak by bola zavretá v boxe, to by nezvládla, schvátila sa na všetky 4, 700 kg astmatický kôň v boxe na hlbokej podstielke, to nemalo iné riešenie, utrápila by sa :(
Nástup bol veľmi rýchly, rádovo hodiny, príčinu netušíme.

18.5.2020 08:19
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Horsana, moj manžel by povedal, že je čas, kedy sa rodia mláďatá a určite si vyhliadla nové mladé telo a presťahovala sa. Ja hovorím lepšie rýchlo, ako sa týždne rozhodovať, či dnes alebo až inokedy...

18.5.2020 08:40
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Horsana napsal(a):
Ona mala ťažkú astmu, ak by bola zavretá v boxe, to by nezvládla, schvátila sa na všetky 4, 700 kg astmatický kôň v boxe na hlbokej podstielke, to nemalo iné riešenie, utrápila by sa :(
Nástup bol veľmi rýchly, rádovo hodiny, príčinu netušíme.

Tak to mě mrzí...
Zrovna jsem se chtěla zeptat jestli byla nějaká pozitivní změna s klíčeným ječmenem a kvasnicemi. No nejspíš nebyla.
Ke schvácení mě napadly kortikoidy - jestli už jich nebylo na ni moc (jen teorie).

Jinak je to jako s panem králem. Král zemřel - ať žije král. Zasmutnit si a musí se jít dál...

18.5.2020 12:13
Horsana

XXX.XXX.51.17

Rif Du Madon - hej, bolo to rýchle, chvalabohu. bola som s ňou naposledy v piatok, bola v pohode, mala som ju brať na leto preč z mesta...
Mám doma vrabčiatko, ale to už piplem cez týždeň, ide dnes do Zázrivej už do škôlky.

18.5.2020 14:33
Rif Du Madon

XXX.XXX.77.98

Že by sa rozhodla mať krídla?
Kolobeh zachránených živočíchov je nezabudnutelný. Keď sme mali psa (chudera umrela ne neuroendokrinný ca pankreatu, najhoršia pitva mojej kariéry), zachraňovali sme sýkorky na zahrade. Teraz máme kocúra vychovaného od 3dňového na striekačke a o sýkorky je postarané... Zato myšiam v garáži s ovsom sa darí bohovsky. Niečo odíde, niečo prijde.
A "pán môj, až prijde ten deň, nenechaj ma trápiť sa trpieť" je fajn rešpektovať.

18.5.2020 15:08
Horsana

XXX.XXX.40.140

To bez debaty, netrápila sa, dali jej spapať obedík (zjedla) a išlo sa na to, ja som tam nebola, nebola by som tam revúca nič platná.

Druhá kobyla kríva a určite to bude ďalšie ťažké rozhodovanie a mladší pes má akési záchvaty...njn.

Sme zodpovední za všetko, čo k sebe pripútame...

Přidejte reakci

Přidat smajlík