Starší westernové sedlo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2020 05:12
TynkaBlaz

XXX.XXX.171.152

Zdravím.
Mám doma tohle starší westernové sedlo.. je to kvalitní kůže s dřevěnou kostrou, ruční práce.
Nevěděl by někdo o jaké sedlo se jedná? :-)

17.9.2020 10:57
Slon Indický

XXX.XXX.43.4

Vidím to na Indickou produkci - typů je víc, viz odkaz https://m.alibaba.com/product/149305108/Exporters-Indian-Leather-Western-Saddles-For.html

Pokud by to byla opravdu práce jakéhokoli sedláře, tak tam typ nebo značka bude.

17.9.2020 13:31
eenika

XXX.XXX.68.102

Tohle je dost nevypovidajici foto. Chtelo by to fotek vice a z ruznych stran.

Nicmene uz jen pri pohledu na tu atypickou velkou sukni, co se ohyba nahore do ostrehu uhlu, to asi zadna hitparada nebude....

17.9.2020 16:46
lenacia

XXX.XXX.173.31

Slon Indický napsal(a):
Vidím to na Indickou produkci - typů je víc, viz odkaz https://m.alibaba.com/product/149305108/Exporters-Indian-Leather-Western-Saddles-For.html

Pokud by to byla opravdu práce jakéhokoli sedláře, tak tam typ nebo značka bude.

no... může a nemusí... mám sedlo od Toma Zajace, který nám ho šil na míru. Ale oproti kamarádce, která má u hrušky na posedlí jeho značku, tak já ji nemám.
Silně sem teď přemýšlela, kde bych na svém sedle našla jeho označení. A jediný, co mě napadá, jsou řemínky co spojují třmenové řemeny s fendry, na nich je vyražené jeho jméno...

Nicméně jestli je tohle sedlo na dřevěný kostře, sem já mistr světa v reiningu... Už jenom podle toho na jakém háku visí. Pokud je ten hák stejný jako ten co je vidět vzadu, tak tenhle hák by jen těžko udržel váhu westernu s dřevěnou kostrou... Když si vezmu kolik váží můj reining, který má kostru laminátovou oproti těm indiím... nějakých dobrých 15-20 kilo to bude možná víc... a dřevo má dalších 10 kilo navíc k váze... takže už jen soudě dle tohoto to bude laciný laminát.

17.9.2020 19:07
TynkaBlaz

XXX.XXX.37.29

Opravdu má dřevěnou kostru.

17.9.2020 19:09
TynkaBlaz

XXX.XXX.37.29

Zítra ho lépe nafotim. U třmenu je něco vyřazeného ale bohužel už takřka nečitelný

Přidejte reakci

Přidat smajlík