Zaměstnání u koní - jaké máte šichty?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ronka

27.9.2020 15:52
Ronka

XXX.XXX.115.216

Ahoj, vy, co pracujete u koní, jak máte řešené pracovní dny? Formou krátký dlouhý nebo pracujete dohromady? Co je pro vás lepčí? Díky

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.9.2020 21:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

kdysi po střední v devadesátkách : pracovali jsem na dvanáctky, s kolegou jsme se měli střídat , jenže kolega byl netáhlo a věčně marodil, dokonce si nechal udělat na vánoční svátky falešnou sádru..... to pak taky chodíte do práce celý měsíc na dvanáctky sama.....takže bych nejdříve proklepla pracovní morálku kolegů.....

28.9.2020 11:54
Dom2

XXX.XXX.21.26

24 hodin práce, 48 hodin volno

28.9.2020 13:37
canka

XXX.XXX.215.5

Koně mám doma...pracovala jsem jak na krátký/dlouhý týden,tak teď na směnný provoz.....oboje má své pro a proti,ale určitě je lepší,když budete mít někoho,kdo vám bude pomáhat..mě pomáhá s tím nejzákladnějším manžel..to znamená,že když mám třeba odpolední,dopoledne mu všechno připravím,a on je navečer jen zavře a nakrmí..protože já mám do 22 hodin a to je už tma jak v pytli...o ranní třeba jde a zase je pustí..když jsem měla 12-ti hodinové šichty,tak člověk byl unavený a bez chutě něco vždycky ty 2 dny dělat..ale pak to volno bylo zase fajn...ale jestli máte koně ustájené,nemusíte to moc řešit

Přidejte reakci

Přidat smajlík