Ronka

XXX.XXX.115.216
Ahoj, vy, co pracujete u koní, jak máte řešené pracovní dny? Formou krátký dlouhý nebo pracujete dohromady? Co je pro vás lepčí? Díky
Uživatel s deaktivovaným účtem

kdysi po střední v devadesátkách : pracovali jsem na dvanáctky, s kolegou jsme se měli střídat , jenže kolega byl netáhlo a věčně marodil, dokonce si nechal udělat na vánoční svátky falešnou sádru..... to pak taky chodíte do práce celý měsíc na dvanáctky sama.....takže bych nejdříve proklepla pracovní morálku kolegů.....
Koně mám doma...pracovala jsem jak na krátký/dlouhý týden,tak teď na směnný provoz.....oboje má své pro a proti,ale určitě je lepší,když budete mít někoho,kdo vám bude pomáhat..mě pomáhá s tím nejzákladnějším manžel..to znamená,že když mám třeba odpolední,dopoledne mu všechno připravím,a on je navečer jen zavře a nakrmí..protože já mám do 22 hodin a to je už tma jak v pytli...o ranní třeba jde a zase je pustí..když jsem měla 12-ti hodinové šichty,tak člověk byl unavený a bez chutě něco vždycky ty 2 dny dělat..ale pak to volno bylo zase fajn...ale jestli máte koně ustájené,nemusíte to moc řešit