Fyzioterapeut, okolí Kutná Hora

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tumomi

3.11.2020 18:38
Tumomi

XXX.XXX.219.43

Ahoj, chtěla bych nechat koníkovi zkontrolovat záda a zadní nohy. Nevíte o fyzioterapeutovi či veterináři , který toto též dělá v okolí Kutné Hory, případně o někom v blízkosti, u koho nenechám mění, ale zároveň bude vědět co dělá? (Takhle.. cena není až tak důležitá, hlavně znalosti)
Děkuji za odpovědi.

3.11.2020 18:57
JTK

XXX.XXX.168.237

Tumomi napsal(a):
Ahoj, chtěla bych nechat koníkovi zkontrolovat záda a zadní nohy. Nevíte o fyzioterapeutovi či veterináři , který toto též dělá v okolí Kutné Hory, případně o někom v blízkosti, u koho nenechám mění, ale zároveň bude vědět co dělá? (Takhle.. cena není až tak důležitá, hlavně znalosti)
Děkuji za odpovědi.

Zdravím,

za mě jedině paní Bára Vopálenská. Je sice z Ústeckého kraje, ale jela jen kvůli nám (Jižní Čechy) a to za symbolickou cenu spojenou s dopravou :)

Co se týká přístupu, tak byla úžasná, velmi empatická, ochotná...Moje kobylka je hodně citlivá, co se týká péče a především přístupu lidí (veterinářku nemůže vystát stejně jako já :D)

Normálně se nenechá moc pomazlit, pohladit, ani nepostojí...natož snad promasírovat... ale paní Vopálenská byla opravdu příjemná a kobylce nesmírně sedla.

! Pomohla !, prohlédla, zkontrolovala jezdecké vybavení, ukázala, poradila, samozřejmě doporučila cviky, protahování, masáže...dokonce poradila i mimo fyzioterapii.

Za mě jasná volba, na jaře budu volat opět jako kontrolu a prevenci.

V případě zájmu si najděte její stránky, možná se něco změnilo :D

9.11.2020 21:58
Tasyrka

XXX.XXX.109.100

Sice nemám s paní zkušenosti, ale slyšela jsem na ní dobré ohlasy. Je z Filipova (kousek od Čáslavy), takže to má do Kutné Hory co by kamenem dohodil.
http://www.karettabohemia.cz/rehabilitace-koni-psu

Mimo téma:
Jaký k Vám prosím jezdí veterinář? Mám teď koně nově 10 km od Kutné Hory, tak zjišťuji kontakty

Tumomi

11.11.2020 00:58
Tumomi

XXX.XXX.219.43

Tasyrka napsal(a):
Sice nemám s paní zkušenosti, ale slyšela jsem na ní dobré ohlasy. Je z Filipova (kousek od Čáslavy), takže to má do Kutné Hory co by kamenem dohodil.
http://www.karettabohemia.cz/rehabilitace-koni-psu

Mimo téma:
Jaký k Vám prosím jezdí veterinář? Mám teď koně nově 10 km od Kutné Hory, tak zjišťuji kontakty

Já zatím veterináře nescháněla (mám koníka v polovičním pronájmu a přiznám se, že nevím ,kdo nám jezdí), ale budu to zjišťovat. Každopádně jedna z žen, co má ve stejné stáji koně, tak té jezdí MVDr. Kosinka, dělá i zuby a je prý skvělý, takže ho budu možná sama schánět potom, co se dozvíme od fyzia.

Přidejte reakci

Přidat smajlík