Naďa3
napsal(a):
Řešíme teď ve stáji, jak by se za koňmi dostali majitelé i spolujezdci z jiného okresu.
Nemusí ani do stáje vlézt, můžou třeba jen přijít ke koni ve výběhu, ale jedná se o to, že přejedou hranice okresu.
Nemáte někdo vzor potvrzení z jara, že jde o nutnou péči o koně a opohybování?
Já si dala do báglu průkaz koně - jsem tam jako majitel, a v očkování je i to, kde kůň stojí
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Já si dala do báglu průkaz koně - jsem tam jako majitel, a v očkování je i to, kde kůň stojí
Taky jsem chtěla vozit v tašce průkaz, ale můj mnohem praktičtější a s mou schopností zapomenout i vlastní hlavu obeznámený přítel mě osvítil a mám tedy v telefonu nafocenou smlouvu o ustájení. :-)
Nicméně u spolujezdce asi leda to čestné prohlášení, no, nebo ho/ji nechat zapsat do té smlouvy.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Já jenom...průkaz původu nemáte u ustajovatele?
Nevíte, jestli je někde napsáno, že potvrzení, prohlášení a pod. musí být v listinné podobě, tedy napsané na papíru. Píšete, že máte fotky v mobilu, mě to přišlo taky dostatečné, ale teď jsem četla článek na netu, kde popisovali, jak probíhají kontroly. A doslova tam stojí: "Další muž v dodávce naopak se samozřejmostí vytahuje na hlídku displej mobilního telefonu, kde mu svítí dokument v elektronické podobě. „Od zítřka to bude na papíře, ano?“ domlouvá mu příslušník."
Z toho mi vyplývá, že mít fotku na mobilu nestačí? To už mi fakt začíná zavánět akorát buzerací. :-(
Uživatel s deaktivovaným účtem

Proč nejít pro info rovnou ke zdroji:
https://www.mvcr.cz/clanek/pohyb-mezi-okresy.aspx