Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2021 08:31
Mrs.Equestrian

XXX.XXX.91.25

Zdravím koniari, chcela by som sa opýtať, či mi na centrálnej registrácii koní prezradia meno majiteľa kvôli ochrane osobných údajov. Ďakujem.

28.2.2021 08:43
lenacia

XXX.XXX.173.31

Jméno ano, ale další informace ne. Kdysi tam bylo i město uvedené a adresa hospodářství kde je kůň vedený

28.2.2021 13:29
helas

XXX.XXX.116.228

28.2.2021 16:07
Mrs.Equestrian

XXX.XXX.91.25

Ďakujem, lenže u nás sa to v plemennej knihe dohľadať bohužiaľ nedá, jednoducho pri žiadnom koňovi nie je uvedený majiteľ (http://www.horses.sk/joomla/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=141)
no skúsim tam zavolať alebo napísať..
Pokiaľ by mi niekto vedel bližšie poradiť, budem rada, ak ma kontaktujte v správe.. meno koňa písať verejne nechcem ..

28.2.2021 16:18
Arbora

XXX.XXX.233.1

Otázka je, či to bude aj meno reálneho majiteľa, keď ho dostanete na centrálnej evidencii. Nemyslím si, že sa tam hlásia zmeny. Možno by ozaj bolo lepšie ísť cez ZCHKS, prípadne závodisko, podľa plemena. U šporťákov by mohol byť dohladateľný vlastník na sjf, prípadne na fei.

28.2.2021 17:19
Mrs.Equestrian

XXX.XXX.91.25

Arbora napsal(a):
Otázka je, či to bude aj meno reálneho majiteľa, keď ho dostanete na centrálnej evidencii. Nemyslím si, že sa tam hlásia zmeny. Možno by ozaj bolo lepšie ísť cez ZCHKS, prípadne závodisko, podľa plemena. U šporťákov by mohol byť dohladateľný vlastník na sjf, prípadne na fei.

Problémom je, že koník nie je využívaný na šport .. na ZCHKS v plemennej knihe som ho našla, ale ako vravím majiteľ tam napísaný nie je a ani pri ostatných koňoch, pamätám si, že kedysi to tak bolo len si myslím ,že kvoli ochrane osobných údajov mená majiteľov nezverejňujú .. úprimne sa v týchto veciach absolútne nevyznám ..

28.2.2021 18:09
Arbora

XXX.XXX.233.1

Ak je to teplokrvník, tak evidenciu im vedie ZCHKS. Čiže tam by mali mať aj údaje o majiteľoch. Obrátila by som sa priamo na nich. Otázka je, či tieto údaje poskytnú, ak by to bola nejaká oprávnená žiadosť, tak asi hej.

Přidejte reakci

Přidat smajlík