Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2009 18:06
thesis

XXX.XXX.151.2

Hledám kohokoliv kdo zná tohodle chlápka. Na www.klaske.estranky.cz má inzerát na prodej fríských koní. Já s ním měla jiný kšeft, zaplaceno dostal a nedodal co měl. Už nějakou dobu nezvedá telefony, nereaguje na sms, které byly zpočátku milé..pak už ne. Pokud ho někdo znáte ozvětě se mi prosím na mail co mám tady v profilu. Díky

13.2.2009 10:00
nightdevil

XXX.XXX.195.229

thesis napsal(a):
Hledám kohokoliv kdo zná tohodle chlápka. Na www.klaske.estranky.cz má inzerát na prodej fríských koní. Já s ním měla jiný kšeft, zaplaceno dostal a nedodal co měl. Už nějakou dobu nezvedá telefony, nereaguje na sms, které byly zpočátku milé..pak už ne. Pokud ho někdo znáte ozvětě se mi prosím na mail co mám tady v profilu. Díky

Ahojky, stránky, které zmiňuješ jsou mé. Inzeráty, které zde byli uvedeny bohužel nebyli aktualizovány. Je tedy možné, že dotyčný má dávno již jiné číslo :-(

13.2.2009 12:17
thesis

XXX.XXX.151.2

nightdevil napsal(a):
Ahojky, stránky, které zmiňuješ jsou mé. Inzeráty, které zde byli uvedeny bohužel nebyli aktualizovány. Je tedy možné, že dotyčný má dávno již jiné číslo :-(

Ahoj já vím že jsou tvoje, pamatuju si tě tady z diskuzí. Jeho číslo fungovalo ještě před svátkama, má ho uvedené snad všude, u firmy atd. Podvedl mě totiž, ale nejde o koně.

7.12.2019 21:29
black.mary

XXX.XXX.36.217

Dobrý den,
sice jste toto vlákno založila před deseti lety, ale také nyní s tímto pánem řešíme problém. Můžu se zeptat, jak jste tenkrát pochodila? Jestli vůbec.

děkuji

8.12.2019 07:07
Thessa270

XXX.XXX.26.59

Dobrý den, nijak. Vzdala jsem to, ale pokud se s ním v rámci podnikání setkám, připomenu se. Co provedl vám?

8.12.2019 08:32
black.mary

XXX.XXX.36.217

Podvod při opravě auta, naúčtoval si opravu, kterou prokazatelně neudělal, máme i důkazy. Vybral zálohu a nechce jí vrátit, dělá z nás blbečky. Sháním nějaké reference, aby to již nemohl provádět dalším lidem. Čeho se to týkalo tenkrát u vás?

9.12.2019 10:00
Thessa270

XXX.XXX.28.220

Jo takže furt auta... můj tehdejší chlap si objednal u něj díly za cca 10tis, přišla tak třetina. Blbost byla platit předem, to každopádně ale furt je to podvod. Pěkně mě tenkrát naštval. Zjevně mu to stále prochází...

Přidejte reakci

Přidat smajlík