Připínání podbřišníku u westernového sedla - foto

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.10.2006 20:55

Slíbila jsem nafotit (nemoderovaná diskuze) jak zapínám westernový podbřišník. Omlouvám se za spoždění, ale ležela jsem 3 dny v horečce, tak to vkládám až teď.

13.10.2006 20:58

macekmacek napsal(a):
Slíbila jsem nafotit (nemoderovaná diskuze) jak zapínám westernový podbřišník. Omlouvám se za spoždění, ale ležela jsem 3 dny v horečce, tak to vkládám až teď.

krok č.2

13.10.2006 20:59

macekmacek napsal(a):
krok č.2

krok č. 3

13.10.2006 21:00

macekmacek napsal(a):
krok č. 3

krok č. 4

13.10.2006 21:02

macekmacek napsal(a):
krok č. 4

krok č. 5

13.10.2006 21:02

macekmacek napsal(a):
krok č. 5

krok č. 6

13.10.2006 21:03

macekmacek napsal(a):
krok č. 6

krok č. 7

13.10.2006 21:04

macekmacek napsal(a):
krok č. 7

závěr

13.10.2006 21:06

macekmacek napsal(a):
krok č. 6

Krok č. 6: dotahování sedla

14.10.2006 19:22

macekmacek napsal(a):

:-D To je milý, ale proč to sem dáváš? Někdo se ptal jak se zapíná western. podbřišák? :-)

14.10.2006 21:23

anuska napsal(a):
:-D To je milý, ale proč to sem dáváš? Někdo se ptal jak se zapíná western. podbřišák? :-)

Ano ptaly se holky na nemod. disk. Chtěla jsem to poslat emailem a chtěly ať to dám na moderku, že prý se rádi poučí i ostatní.

15.10.2006 10:13

macekmacek napsal(a):

a to opravdu drzi? (jsem zacatecnik a anglican - bohuzel:-) ) Jednou jsem ale na westernu jela a bylo to zaple jinak. Byla tam udelana takova "kravata"...

15.10.2006 10:40

anuska napsal(a):

Já nechápu proč do každého rýpete,když vás to nebaví tak si to nečtěte,nebo se na to nedívejte.Já myslím že tohle nikomu neuškodí podívat se na jiné uvazování sedel než má třeba doma.

15.10.2006 11:26

hanzy napsal(a):
a to opravdu drzi? (jsem zacatecnik a anglican - bohuzel:-) ) Jednou jsem ale na westernu jela a bylo to zaple jinak. Byla tam udelana takova "kravata"...

kravata je další varianta. Já třeba zapínám podbřišník stejně jako na těchto fotkách. Tu kravatu jsem zkoušela, ale zbytečně mi to dělalo velký "uzel". Toto mi přijde lepší. A mimochodem, ano drží to.

15.10.2006 11:36

lucky napsal(a):
kravata je další varianta. Já třeba zapínám podbřišník stejně jako na těchto fotkách. Tu kravatu jsem zkoušela, ale zbytečně mi to dělalo velký "uzel". Toto mi přijde lepší. A mimochodem, ano drží to.

tak to je fakt dobry ze to drzi. Kdyz si predstavim v anglii jak se furt dotahuje a dotahuje ten podbrisak... tady se asi taky dotahuje. ale enni to asi tak moc ne?:-)

15.10.2006 19:26

hanzy napsal(a):
tak to je fakt dobry ze to drzi. Kdyz si predstavim v anglii jak se furt dotahuje a dotahuje ten podbrisak... tady se asi taky dotahuje. ale enni to asi tak moc ne?:-)

Jsem zadavatelka a na moderku jsem tímto příspěvkem přispívala poprvé. Chtěla jsem pomoct a určitě není v mém zájmu ztrácet čas s fotkama jen tak pro nic za nic.
Jinak pokud sedlo padne koni, tak to drží super. Dotahuju ve stáji lehce a před nasednutím po ujití pár kroků dotáhnu. Už to mám vyzkoušené na kterou dírku to musí být zaplé a je to O.K.

15.10.2006 20:01

macekmacek napsal(a):
Jsem zadavatelka a na moderku jsem tímto příspěvkem přispívala poprvé. Chtěla jsem pomoct a určitě není v mém zájmu ztrácet čas s fotkama jen tak pro nic za nic.
Jinak pokud sedlo padne koni, tak to drží super. Dotahuju ve stáji lehce a před nasednutím po ujití pár kroků dotáhnu. Už to mám vyzkoušené na kterou dírku to musí být zaplé a je to O.K.

moc ti děkuji, tohle je perfektně nafocené a určitě se nás na to koukne víc

16.10.2006 18:21

jury napsal(a):
moc ti děkuji, tohle je perfektně nafocené a určitě se nás na to koukne víc

opravdu souhlasím,kdysi jsem měla sedlo,které se na kravatu dotahovalo(jiný druh podbřišníku!¨).Snad se to i lépe dotahovalo a drželo to teda perfektně.Teď mám taky klasický,na přesku,ale s kravatou mám dobré zkušenosti.Jen se naučit tu kravatu uvázet bylo v mých 10ti ze začátku problém

Přidejte reakci

Přidat smajlík