Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.10.2006 22:43

znate tohoto krasneho plemenika !? mate kone ktery je jeho potomek! potom sem dejte fotky potomku puschkina ! a taky kdo ma fotky samotneho puschkina davejte semky pls

29.10.2006 22:43

parkuracek napsal(a):
znate tohoto krasneho plemenika !? mate kone ktery je jeho potomek! potom sem dejte fotky potomku puschkina ! a taky kdo ma fotky samotneho puschkina davejte semky pls

sry za kvalitu ale jinak to neumim

31.12.2006 15:19

parkuracek napsal(a):
sry za kvalitu ale jinak to neumim

ahoj jezdila jsem ho dva roky.Ted mam po něm březí kobylu.Taky mam spoustu jeho fotek a i jeho hříbátek.

1.1.2007 15:05

parkuracek napsal(a):

Já znám 2 klisny po Puschkinovi, teda vlastně 3, ale tý jedný nemam foto Ale aspoň ty 2 sem dám:
1. Golden Star
- matka: Golden Fire

1.1.2007 15:06

madlenka napsal(a):
Já znám 2 klisny po Puschkinovi, teda vlastně 3, ale tý jedný nemam foto Ale aspoň ty 2 sem dám:
1. Golden Star
- matka: Golden Fire

A eště jedna pravá ségra
jinak sou to koníci TJ JS Plzeň-Bory

1.1.2007 15:29

madlenka napsal(a):
A eště jedna pravá ségra
jinak sou to koníci TJ JS Plzeň-Bory

čauky taky je znám.Ta černá byla na hříbárně v Bernarticích když jsem tam dělala.To se mi moc nelíbila ale ted je pěkná.Ty jezdíš na masně?

9.5.2007 12:57

oli napsal(a):
čauky taky je znám.Ta černá byla na hříbárně v Bernarticích když jsem tam dělala.To se mi moc nelíbila ale ted je pěkná.Ty jezdíš na masně?

Jmenuju se Poessy,narodila jsem se 5.5.2007. Můj tata je Puschkin a maminka A1/1 Poissy.

9.5.2007 12:59

oli napsal(a):
Jmenuju se Poessy,narodila jsem se 5.5.2007. Můj tata je Puschkin a maminka A1/1 Poissy.

A spinkám

11.5.2007 09:17

oli napsal(a):
A spinkám

Oli, to je tvoje miminko, jak jsi říkala na závodech ? Je krásná !

Taky přidávám foto jedné pětileté Puschkinky. Neznám ji, viděla jsem ji v inzerci na prodej. Janíík.

11.5.2007 09:36

janiik napsal(a):
Oli, to je tvoje miminko, jak jsi říkala na závodech ? Je krásná !

Taky přidávám foto jedné pětileté Puschkinky. Neznám ji, viděla jsem ji v inzerci na prodej. Janíík.

Ahoj Jani,to je ona.Už je to pěknej rošták.

14.5.2007 09:29

oli napsal(a):
Ahoj Jani,to je ona.Už je to pěknej rošták.

Tak ať ti pěkně roste. Já už taky začnu pomalu shánět HODNOU náhradu. Už mi svědí prd.... J.

14.5.2007 18:38

parkuracek napsal(a):

Vinny

14.5.2007 18:40

dalajlama napsal(a):
Vinny

a ještě jednou..

15.5.2007 07:11

dalajlama napsal(a):
a ještě jednou..

Krásná ! Jaká je pod sedlem a charakterově ? U nás ve stáji máme valáška, otec Puschkin. Je hodný, ve stáji zlato, dobře skáče, ale venku na vyjížďkách koukavý a leká se. J.

15.5.2007 12:05

janiik napsal(a):
Krásná ! Jaká je pod sedlem a charakterově ? U nás ve stáji máme valáška, otec Puschkin. Je hodný, ve stáji zlato, dobře skáče, ale venku na vyjížďkách koukavý a leká se. J.

Ahoj Jani,její maminka stála prý u Šůse,krásná jemná tm.hnědka,jmenovala se Brita,měla schvácený nohy.Znáš ji?

15.5.2007 12:12

oli napsal(a):
Ahoj Jani,její maminka stála prý u Šůse,krásná jemná tm.hnědka,jmenovala se Brita,měla schvácený nohy.Znáš ji?

Olinko,moooc a moc prosím za ještě nějáké fotečky malé Poessy,prosííím!!!!

15.5.2007 12:20

jaruska napsal(a):
Olinko,moooc a moc prosím za ještě nějáké fotečky malé Poessy,prosííím!!!!

Dám je sem až mi je pošlou.V sobotu měla velké křtiny.

15.5.2007 12:28

oli napsal(a):
Dám je sem až mi je pošlou.V sobotu měla velké křtiny.

Děkuji,budu se moc těšit!!!

15.5.2007 12:50

jaruska napsal(a):
Děkuji,budu se moc těšit!!!

Ahoj Oli !
Neznám její mamku. Teď tam má Jana Brita, ale to je valášek a Bellu, to je klisna. Ale hříbata ještě neměla. Ale odpoledne to zjistím. J.

15.5.2007 19:49

janiik napsal(a):

Vinny je na ošetřování neuvěřitelně hodná, ve výběhu chodí za lidma jako pes. Na madlech je ochotná nechat na sobě cvičit děti (zánožky, přednožky, stoj,...), pod sedlem je pro mírně pokročilého jezdce bez problémů a sveze si na ní zadek. Na drezurní práci je skvělá, je hrozně nadaná, pokud jsou nějaké výcvikové problémy, tak proto, že se obě učíme současně. Do Z a L je supr. Má dvě chybky: bojí se aut na silnici a kope po nich a pak má problém s jednou nožkou (mezikostní sval-zvrklá nožička). Je pár dní připuštěná, tak uvidíme...

16.5.2007 07:20

bibina napsal(a):
Vinny je na ošetřování neuvěřitelně hodná, ve výběhu chodí za lidma jako pes. Na madlech je ochotná nechat na sobě cvičit děti (zánožky, přednožky, stoj,...), pod sedlem je pro mírně pokročilého jezdce bez problémů a sveze si na ní zadek. Na drezurní práci je skvělá, je hrozně nadaná, pokud jsou nějaké výcvikové problémy, tak proto, že se obě učíme současně. Do Z a L je supr. Má dvě chybky: bojí se aut na silnici a kope po nich a pak má problém s jednou nožkou (mezikostní sval-zvrklá nožička). Je pár dní připuštěná, tak uvidíme...

Dík za odpověď ! Pod sedlem vypadá moc pěkně. Držím palce, ať se ji nožička vyléčí.
Oli, tak jsem včera zjistila, že ta přichvácená kobyla Brita fakt u Šůsů stála. Ale prý je to už víc jak 10 let. Já jsem na Újezdě 8 roků, takže proto už ji neznám. Všimla sis, že dávají svým koním samá jména od "B" ? Teď mají Čt Bellu a Brita, hucula Burku, chlaďasky Bajku a Barmu.... J.

16.5.2007 10:40

janiik napsal(a):
Dík za odpověď ! Pod sedlem vypadá moc pěkně. Držím palce, ať se ji nožička vyléčí.
Oli, tak jsem včera zjistila, že ta přichvácená kobyla Brita fakt u Šůsů stála. Ale prý je to už víc jak 10 let. Já jsem na Újezdě 8 roků, takže proto už ji neznám. Všimla sis, že dávají svým koním samá jména od "B" ? Teď mají Čt Bellu a Brita, hucula Burku, chlaďasky Bajku a Barmu.... J.

Křtiny Poessy

16.5.2007 10:42

oli napsal(a):
Křtiny Poessy

A s kmotrem J.Rédlem

16.5.2007 10:44

oli napsal(a):
A s kmotrem J.Rédlem

Jablíčko bych si dala,ale nemám zoubky

16.5.2007 10:45

oli napsal(a):
Jablíčko bych si dala,ale nemám zoubky

17.5.2007 07:57

oli napsal(a):

Koukám pěkný "éro". Takhle malá, a už to vyhazuje. Je nádherná !!! Musím vytisknout fotky a poslat je té ostudě Jarce. J.

17.5.2007 08:27

oli napsal(a):

Olinkooo,ta je náááádhernááá!!Ten zadek,to by se dalo srovnávat s američanama!!!!Je fakt strašně,strašně kráááásnáááá!!!
Mohla bych poprosit o tu fotečku,jak stojí pan Rédl uprostřed a obě holky koukaj na nás,na mejlíka???Moc a moc prosíííííím!!!
Děkujůůůů!!!!!

17.5.2007 11:28

jaruska napsal(a):
Olinkooo,ta je náááádhernááá!!Ten zadek,to by se dalo srovnávat s američanama!!!!Je fakt strašně,strašně kráááásnáááá!!!
Mohla bych poprosit o tu fotečku,jak stojí pan Rédl uprostřed a obě holky koukaj na nás,na mejlíka???Moc a moc prosíííííím!!!
Děkujůůůů!!!!!

Je to fakt rošták,pořád vykrejváme Ale máma už má modřinu na noze.Jani,jakto že Jaruna nepřijela na křtiny? To je potvora.Teklo šampáno proudem

17.5.2007 11:41

oli napsal(a):
Je to fakt rošták,pořád vykrejváme Ale máma už má modřinu na noze.Jani,jakto že Jaruna nepřijela na křtiny? To je potvora.Teklo šampáno proudem

No právě ! Říkám, že je to ostuda. Nějak s námi teď nepeče, ani do hasičky nechodí, asi je zamilovaná. Prdí na nás. Původně k vám chtěla jet, ale pak prý byla do večera u Broni a potom zvítězila lenost nebo co, nebo spíš kdo.... J.

17.5.2007 12:06

jaruska napsal(a):
Děkujůůůů!!!!!

Olinkooo,moc a moc děkuju za fotečky,to je teprve nááádhera!!!
Poessy kope,joo?No jo,oni obě ty její hříbata kopali,i mámu,chudinka byla otlučená,ale nikdy se po nich neohnala.Queenuše jí jednou kopla tak do zubů,že jsem i na těch 8-10 mterů,co jsem od nich stála,slyšela úplně zřetelně,jak jí ty zuby cvakly!!

17.5.2007 12:07

janiik napsal(a):
No právě ! Říkám, že je to ostuda. Nějak s námi teď nepeče, ani do hasičky nechodí, asi je zamilovaná. Prdí na nás. Původně k vám chtěla jet, ale pak prý byla do večera u Broni a potom zvítězila lenost nebo co, nebo spíš kdo.... J.

Hmm,že by novej nápadník? Taky se koukej někdy zastavit. V sobotu jedeme na závody do Tachova,tak sned bude lepší počasí,dneska je pěkná kosa.

17.5.2007 12:09

jaruska napsal(a):
Poessy kope,joo?No jo,oni obě ty její hříbata kopali,i mámu,chudinka byla otlučená,ale nikdy se po nich neohnala.Queenuše jí jednou kopla tak do zubů,že jsem i na těch 8-10 mterů,co jsem od nich stála,slyšela úplně zřetelně,jak jí ty zuby cvakly!!

Chudák,mámu moc nekope,ale nás jooo.A pak se za ní vždycky schová.Jinak tu prdelku má po tatkovi,všechny hříbátka po něm jsou prdeláči

17.5.2007 12:12

jaruska napsal(a):

Jo, jo. My se domluvíme s Jarunou a zajedeme se k vám někdy mrknout. Ale až bude lepší počásko. Tady v Plzni teď začalo pršet a je taky pěkná kosa. Brr... J.

15.11.2007 14:12

janiik napsal(a):
Jo, jo. My se domluvíme s Jarunou a zajedeme se k vám někdy mrknout. Ale až bude lepší počásko. Tady v Plzni teď začalo pršet a je taky pěkná kosa. Brr... J.

Tak jsem zase povyrostla

15.11.2007 14:15

oli napsal(a):
Tak jsem zase povyrostla

A kýla už je taky pryč

sadzi saj

7.5.2009 15:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

oli napsal(a):
A kýla už je taky pryč

Tak jak pak se dále vyvinulo potomstvo, pište

7.5.2009 16:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

sadzi saj napsal(a):
Tak jak pak se dále vyvinulo potomstvo, pište

Jů,ta už je pěkná,no jo,tu kýlu mají po kobyle,ten první hřebeček jí měl taky,Queenuše naštěstí ne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík