Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.11.2006 13:12

Ahoj hledám tyto koníky:
první je Shetladský pony jménem Svitek.Teda takhle se aspoň jmenoval,když jsme ho prodávali.Je to....no přesně nevím asi už 6let.Kupoval si ho pan z Aše,měl jít původně do Německa,ale nakonec si ho pan nechal-kvůli jeho suprové povaze pro děti.My ho měli od hříbátka do 4let.Kdyby jste prosím o něm něco věděli dejte vědět na email:-monca.l@centrum.cz
Omlouvam se za kvalitu je to skenované

5.11.2006 13:15

monca napsal(a):
Ahoj hledám tyto koníky:
první je Shetladský pony jménem Svitek.Teda takhle se aspoň jmenoval,když jsme ho prodávali.Je to....no přesně nevím asi už 6let.Kupoval si ho pan z Aše,měl jít původně do Německa,ale nakonec si ho pan nechal-kvůli jeho suprové povaze pro děti.My ho měli od hříbátka do 4let.Kdyby jste prosím o něm něco věděli dejte vědět na email:-monca.l@centrum.cz
Omlouvam se za kvalitu je to skenované

a tady se svým nejlepším kamarádem-teda za dob jak byl u nás.

5.11.2006 13:19

monca napsal(a):

Mončo, ten strakáč na druhý fotce, neni to náhodou valach Samuel z Jindřichova Hradce?

5.11.2006 13:20

monca napsal(a):

a hlavinka

5.11.2006 13:22

red and white napsal(a):
Mončo, ten strakáč na druhý fotce, neni to náhodou valach Samuel z Jindřichova Hradce?

Juj myslim,že ne je taky prodany koupila si ho paní Světlana Nálepková jmenoval se Ricky,ale přejmenovali ho na jeho původní jsméno Apač.No teda pokud není prodaný ale myslím,že ne.Je po Abgotts Comanche

5.11.2006 13:27

monca napsal(a):
a hlavinka

Já jenom že znám desetiletého valacha Samuela kterýho si koupila jedna paní ( má ho tři roky ) a ten je jako by mu z oka vypadl, nemáš fotku jeho hlavy? Vím že samík je pod sedlem docela číslo, jezdí ho westernově.

5.11.2006 13:40

monca napsal(a):
a hlavinka

a druhá je kobuška Sindy byla od nás(z Bocanovic u Frýdku-Místku)prodána kdesi do Brna.Byla hodna,ale bála se aut a v boxe se šklebila-ale neublížila by.Koupila si ji nějaka rodinka,ale bohužel nevím jsméno.Budu vděčná za jakoukoliv informaci

5.11.2006 13:47

red and white napsal(a):
Já jenom že znám desetiletého valacha Samuela kterýho si koupila jedna paní ( má ho tři roky ) a ten je jako by mu z oka vypadl, nemáš fotku jeho hlavy? Vím že samík je pod sedlem docela číslo, jezdí ho westernově.

Juj to by sedělo,snažím se zesekenovat,ale nějak se mi to seka hergot.Jojo bo pi Nalepkova ho davala myslim na westernovy vycvik.Pls pisni mi vic mužeš i na monca.l@centrum.cz

6.11.2006 09:41

monca napsal(a):
a druhá je kobuška Sindy byla od nás(z Bocanovic u Frýdku-Místku)prodána kdesi do Brna.Byla hodna,ale bála se aut a v boxe se šklebila-ale neublížila by.Koupila si ji nějaka rodinka,ale bohužel nevím jsméno.Budu vděčná za jakoukoliv informaci

Ahoj, mám takový dojem že SINDA je ve Zlíně....podle fotek a jména by to odpovídalo...kamarádka tam má ustájeného koně, takže tam ty koníky znám....

7.11.2006 10:46

sajma napsal(a):
Ahoj, mám takový dojem že SINDA je ve Zlíně....podle fotek a jména by to odpovídalo...kamarádka tam má ustájeného koně, takže tam ty koníky znám....

Je opravdu?a mohla bys mi napsat o ni vic?třeba i poslat fotečky jestli maš?Byla bych ti opravdu moc vděčna prosim.Když tak pisni na muj email monca.l@centrum.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík