Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2006 19:01

Dneska nám na Rakovnickém okrese (cca 5km od Rakovníka) utekl koník. Je to valach-bělouš a běžel směr Nový Dům nebo Ruda možná i Nové strašecí, bohužel se nám ho nepodařilo vypátrat a máme o něco velký strach.
Poraďte prosím co máme dělat a nebo kdyby jste někdo o něm věděli nějaké info, budeme moc rádi.
Děkuji za jaké kolik v zprávy sem a nebo na tel.: 603 504 495

7.11.2006 19:25

jahudka napsal(a):
Dneska nám na Rakovnickém okrese (cca 5km od Rakovníka) utekl koník. Je to valach-bělouš a běžel směr Nový Dům nebo Ruda možná i Nové strašecí, bohužel se nám ho nepodařilo vypátrat a máme o něco velký strach.
Poraďte prosím co máme dělat a nebo kdyby jste někdo o něm věděli nějaké info, budeme moc rádi.

Zkusily jste ho hledat kde mají v oklí koně? a na koních???Vyvěšte v oklí letáky, to by mohlo pomoct, třeba koník dostane hlad a vrátí se.jinak přeju hodně štěstí, mě taky jednou utekl koník, tak jsem ho hledala cca 2 hoďky na půjčeném valachovi a pak jsem ho našla, byl rád, že mě vidí...Vím, jaký to je, nervy v háji..........

7.11.2006 19:32

majda napsal(a):
Zkusily jste ho hledat kde mají v oklí koně? a na koních???Vyvěšte v oklí letáky, to by mohlo pomoct, třeba koník dostane hlad a vrátí se.jinak přeju hodně štěstí, mě taky jednou utekl koník, tak jsem ho hledala cca 2 hoďky na půjčeném valachovi a pak jsem ho našla, byl rád, že mě vidí...Vím, jaký to je, nervy v háji..........

jenže mi ho dneska koupili a přivezli a on utekl a nechal tam mojí kobylku,takže nevim jestli zrovna hledá společnost

7.11.2006 19:59

jahudka napsal(a):

Na nemoderce uz mas hodne odpovedi no jinak...nevim jak prispet,ale pis sem jak probiha hledani konika, jak jste dopadli atd. Bohuzel jsem z opacneho konce republiky,ale jinak jak jste zjistili,ze jde na vychod a jakou jde rychlosti? To teda musite mit nejake stopy? Preju moc moc stesti

Přidejte reakci

Přidat smajlík