Ahoj,sem klidně dávejte jakýkoliv babinec na koních a můžete je klidně i představit.
Tady je sedlářka Hanka procházková z Nového Strašecí na své nádherné klisně Haflinga Lindě.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,sem klidně dávejte jakýkoliv babinec na koních a můžete je klidně i představit.
Tady je sedlářka Hanka procházková z Nového Strašecí na své nádherné klisně Haflinga Lindě.
Tady jsem já na Motorce...Trochu našišato,ale omlouvám se,nejde mi to otočit.
jaruska
napsal(a):
Tady jsem já na Motorce...Trochu našišato,ale omlouvám se,nejde mi to otočit.
Opět Hanka Procházková s Lindou a Helena Kafková s valachem Jackem.
jaruska
napsal(a):
Opět Hanka Procházková s Lindou a Helena Kafková s valachem Jackem.
Tady cowgirls z Lužné u Rakovníka-uprostřed Martina Korachová na Lucky Boy,nalevo její dcera Terezka na Halině a tu dívčí napravo moc neznám,ale jede asi Vanilku.
jaruska
napsal(a):
Tady cowgirls z Lužné u Rakovníka-uprostřed Martina Korachová na Lucky Boy,nalevo její dcera Terezka na Halině a tu dívčí napravo moc neznám,ale jede asi Vanilku.
Hanka Procházková - ššš ššš šššššš šup ho tam.
jaruska
napsal(a):
Hanka Procházková - ššš ššš šššššš šup ho tam.
Tady Věrka Kapounová na valachovi,bphužel nevím,jak se jmenuje,ale je to strašně pohodové ČTéčko.
jaruska
napsal(a):
Tady Věrka Kapounová na valachovi,bphužel nevím,jak se jmenuje,ale je to strašně pohodové ČTéčko.
Vypusťte lišku !!!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Vypusťte lišku !!!!!!!!!
Babča se nezdá,ale lítá jako vítr a skákat taky umí.....
jaruska
napsal(a):
Babča se nezdá,ale lítá jako vítr a skákat taky umí.....
Hanka taky umí....
jaruska
napsal(a):
Hanka taky umí....
Dcera Zdeňka Kopeckého Anička na osmnáctileté kobylce Lucce-snad kříženec Haflinga a Fjorda.
jaruska
napsal(a):
Dcera Zdeňka Kopeckého Anička na osmnáctileté kobylce Lucce-snad kříženec Haflinga a Fjorda.
Hezký......
jaruska
napsal(a):
Hezký......
Vepředu Lucka Krejčíková a Šošon,za ní Anička a Kytička.
jaruska
napsal(a):
Vepředu Lucka Krejčíková a Šošon,za ní Anička a Kytička.
Martina Korachová a LUCKY BOY.
jaruska
napsal(a):
Martina Korachová a LUCKY BOY.
takz vkladam nas babinec:))
bubo
napsal(a):
Xarinko není to uprostřed Káča?
nene bohuzel:(( tohle je ferda taky ma v sobe fjorda :)
jaruska
napsal(a):
ahojky, znáš tu Lucku trochu víc? Jednu takovou sem taky jezdila, taky kříženka haflinga a fjorda a vypadala úplně stejně i věk by odpovídal, ale tvrdili mi že šla na jatka....Nemá tahle kobuš odřenej kohoutek(už je to zahojený) a na předních a zadních nohách to má taky. A má takový podivný chody.Zajímalo by mě jestli je to ona, nebo jestli opravdu skončila na jatkách. Díky za odpověď, přikládám fotečku
nikiska
napsal(a):
ahojky, znáš tu Lucku trochu víc? Jednu takovou sem taky jezdila, taky kříženka haflinga a fjorda a vypadala úplně stejně i věk by odpovídal, ale tvrdili mi že šla na jatka....Nemá tahle kobuš odřenej kohoutek(už je to zahojený) a na předních a zadních nohách to má taky. A má takový podivný chody.Zajímalo by mě jestli je to ona, nebo jestli opravdu skončila na jatkách. Díky za odpověď, přikládám fotečku
ještě lucka
jaruska
napsal(a):
Nazdárek taky přidávám babinec,tak to vypadá když kdysi matka učila dceru sedět a teď dcera učí matku sedět :-) na koni
jaruska
napsal(a):
Ahoj,ohledně Lucky jsme si už psaly,neboj,na jatka nešla,je živá a zdravá.Stojí u Zdeňka Kopeckého ve Zlonicích,to je nedaleko Slaného.kdybys jí někdy chtěla vidět,napsala bych Ti na Zdendu telefon a určitě by Ti umožnil Lucinku vidět.
jejda, podle info, co tu pisete... tuhle kobcu jsem videla, hladila a drzela nejakymu chlapkovi (asi teda ten Zdenek) v Redhosti letos na jare. Byla jsem dam v dubnu na konskych trzich :-) Mila mala kobylka, pohodovy majitel
tilka
napsal(a):
jejda, podle info, co tu pisete... tuhle kobcu jsem videla, hladila a drzela nejakymu chlapkovi (asi teda ten Zdenek) v Redhosti letos na jare. Byla jsem dam v dubnu na konskych trzich :-) Mila mala kobylka, pohodovy majitel
Jo,jo,jestli ten majitel byl fousatej,tak to byl přímo on.Ale kobča je jinak na koně pěkná megera,no jako ta moje-nemá prostě ráda za prdelí cizího koně.
jaruska
napsal(a):
Western Jankovice
jaruska
napsal(a):
jaruska
napsal(a):
Tak taky něco přidám - náš babinec domácí.
sajma
napsal(a):
DAISI86-prosím máš ještě nějáké fotky z Jankovic??? PLS kdyžtak pošli na sami.sheila@seznam.cz a odkud jsi? asi z okolí, co???
kamarádka Ája v konském rámečku
eliska84
napsal(a):
kamarádka Ája v konském rámečku
u koní je většinou spousta holekHelča a její lavička Jessinka
eliska84
napsal(a):
u koní je většinou spousta holekHelča a její lavička Jessinka
ty mouchy byly tak dotěrnýTak si Helča půjčila třásně od Jessi
jaruska
napsal(a):
Naše frísule Kenča a její panička Péťa Málková
jaruska
napsal(a):
A ještě já.....s Nikouškem na VT v Brozanech...
jaruska
napsal(a):
Jo,jo,jestli ten majitel byl fousatej,tak to byl přímo on.Ale kobča je jinak na koně pěkná megera,no jako ta moje-nemá prostě ráda za prdelí cizího koně.
jo, tak to byl urco on :-) prijeli tam myslim ve třech - dalsi z tech koni byl tmavej ponclicek - sotva jezdkyne slezla, tak sebou flaknul a valel se jak o zivot snad 1/4 hodiny :-)
Petra
nightdevil
napsal(a):
A ještě já.....s Nikouškem na VT v Brozanech...
vlevo já s Ebroušem a v pravo Markéta se Šendou