Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.11.2006 07:44

Ahoj,sem klidně dávejte jakýkoliv babinec na koních a můžete je klidně i představit.
Tady je sedlářka Hanka procházková z Nového Strašecí na své nádherné klisně Haflinga Lindě.

22.11.2006 07:48

jaruska napsal(a):
Ahoj,sem klidně dávejte jakýkoliv babinec na koních a můžete je klidně i představit.
Tady je sedlářka Hanka procházková z Nového Strašecí na své nádherné klisně Haflinga Lindě.

Tady jsem já na Motorce...Trochu našišato,ale omlouvám se,nejde mi to otočit.

22.11.2006 07:52

jaruska napsal(a):
Tady jsem já na Motorce...Trochu našišato,ale omlouvám se,nejde mi to otočit.

Opět Hanka Procházková s Lindou a Helena Kafková s valachem Jackem.

22.11.2006 07:57

jaruska napsal(a):
Opět Hanka Procházková s Lindou a Helena Kafková s valachem Jackem.

Tady cowgirls z Lužné u Rakovníka-uprostřed Martina Korachová na Lucky Boy,nalevo její dcera Terezka na Halině a tu dívčí napravo moc neznám,ale jede asi Vanilku.

22.11.2006 08:00

jaruska napsal(a):
Tady cowgirls z Lužné u Rakovníka-uprostřed Martina Korachová na Lucky Boy,nalevo její dcera Terezka na Halině a tu dívčí napravo moc neznám,ale jede asi Vanilku.

Hanka Procházková - ššš ššš šššššš šup ho tam.

22.11.2006 08:04

jaruska napsal(a):
Hanka Procházková - ššš ššš šššššš šup ho tam.

Tady Věrka Kapounová na valachovi,bphužel nevím,jak se jmenuje,ale je to strašně pohodové ČTéčko.

22.11.2006 08:07

jaruska napsal(a):
Tady Věrka Kapounová na valachovi,bphužel nevím,jak se jmenuje,ale je to strašně pohodové ČTéčko.

Vypusťte lišku !!!!!!!!!

22.11.2006 08:11

jaruska napsal(a):
Vypusťte lišku !!!!!!!!!

Babča se nezdá,ale lítá jako vítr a skákat taky umí.....

22.11.2006 08:14

jaruska napsal(a):

Hanka taky umí....

22.11.2006 08:18

jaruska napsal(a):
Hanka taky umí....

Dcera Zdeňka Kopeckého Anička na osmnáctileté kobylce Lucce-snad kříženec Haflinga a Fjorda.

22.11.2006 08:37

jaruska napsal(a):
Dcera Zdeňka Kopeckého Anička na osmnáctileté kobylce Lucce-snad kříženec Haflinga a Fjorda.

Hezký......

22.11.2006 08:41

jaruska napsal(a):
Hezký......

Vepředu Lucka Krejčíková a Šošon,za ní Anička a Kytička.

22.11.2006 08:48

jaruska napsal(a):
Vepředu Lucka Krejčíková a Šošon,za ní Anička a Kytička.

Martina Korachová a LUCKY BOY.

22.11.2006 08:49

jaruska napsal(a):
Martina Korachová a LUCKY BOY.

takz vkladam nas babinec:))

22.11.2006 11:51

xarinka napsal(a):
takz vkladam nas babinec:))

Xarinko není to uprostřed Káča?

22.11.2006 13:15

bubo napsal(a):
Xarinko není to uprostřed Káča?

nene bohuzel:(( tohle je ferda taky ma v sobe fjorda :)

22.11.2006 17:30

xarinka napsal(a):
nene bohuzel:(( tohle je ferda taky ma v sobe fjorda :)

ahojky prosím půžete my napsat kde ta hubertka byla děkuji moc.

22.11.2006 18:19

hasanek napsal(a):
ahojky prosím půžete my napsat kde ta hubertka byla děkuji moc.

Ahoj,Hubertova jízda byla v Drchkově u Slaného.

22.11.2006 18:37

jaruska napsal(a):

tak to jo, a nevíš jestli bude něco u kladna. Díky

22.11.2006 19:24

jaruska napsal(a):

ahojky, znáš tu Lucku trochu víc? Jednu takovou sem taky jezdila, taky kříženka haflinga a fjorda a vypadala úplně stejně i věk by odpovídal, ale tvrdili mi že šla na jatka....Nemá tahle kobuš odřenej kohoutek(už je to zahojený) a na předních a zadních nohách to má taky. A má takový podivný chody.Zajímalo by mě jestli je to ona, nebo jestli opravdu skončila na jatkách. Díky za odpověď, přikládám fotečku

22.11.2006 19:26

nikiska napsal(a):
ahojky, znáš tu Lucku trochu víc? Jednu takovou sem taky jezdila, taky kříženka haflinga a fjorda a vypadala úplně stejně i věk by odpovídal, ale tvrdili mi že šla na jatka....Nemá tahle kobuš odřenej kohoutek(už je to zahojený) a na předních a zadních nohách to má taky. A má takový podivný chody.Zajímalo by mě jestli je to ona, nebo jestli opravdu skončila na jatkách. Díky za odpověď, přikládám fotečku

ještě lucka

22.11.2006 19:32

hasanek napsal(a):
tak to jo, a nevíš jestli bude něco u kladna. Díky

No teď už určitě nic nebude,musíme zase rok počkat,ale jestli něco bude u Kladna,to fakt nevím....

22.11.2006 19:35

nikiska napsal(a):
ještě lucka

Ahoj,ohledně Lucky jsme si už psaly,neboj,na jatka nešla,je živá a zdravá.Stojí u Zdeňka Kopeckého ve Zlonicích,to je nedaleko Slaného.kdybys jí někdy chtěla vidět,napsala bych Ti na Zdendu telefon a určitě by Ti umožnil Lucinku vidět.

22.11.2006 19:44

jaruska napsal(a):

Nazdárek taky přidávám babinec,tak to vypadá když kdysi matka učila dceru sedět a teď dcera učí matku sedět :-) na koni

23.11.2006 09:33

jaruska napsal(a):
Ahoj,ohledně Lucky jsme si už psaly,neboj,na jatka nešla,je živá a zdravá.Stojí u Zdeňka Kopeckého ve Zlonicích,to je nedaleko Slaného.kdybys jí někdy chtěla vidět,napsala bych Ti na Zdendu telefon a určitě by Ti umožnil Lucinku vidět.

jejda, podle info, co tu pisete... tuhle kobcu jsem videla, hladila a drzela nejakymu chlapkovi (asi teda ten Zdenek) v Redhosti letos na jare. Byla jsem dam v dubnu na konskych trzich :-) Mila mala kobylka, pohodovy majitel

23.11.2006 09:36

tilka napsal(a):
jejda, podle info, co tu pisete... tuhle kobcu jsem videla, hladila a drzela nejakymu chlapkovi (asi teda ten Zdenek) v Redhosti letos na jare. Byla jsem dam v dubnu na konskych trzich :-) Mila mala kobylka, pohodovy majitel

Jo,jo,jestli ten majitel byl fousatej,tak to byl přímo on.Ale kobča je jinak na koně pěkná megera,no jako ta moje-nemá prostě ráda za prdelí cizího koně.

23.11.2006 09:39

jaruska napsal(a):

Na koních můžete vidět čísla-většinou je mají na uzdečce u ucha.Ta čísla jsou tam pro diváky,protože ti při zahajovacím nástupu tipují budoucího krále honu.

23.11.2006 17:20

jaruska napsal(a):

Western Jankovice

7.12.2006 08:05

nikiska napsal(a):
ještě lucka

Lucinka ještě jednou....

7.12.2006 08:55

jaruska napsal(a):

www.jscasia.cz

7.12.2006 09:31

daisy86 napsal(a):
Western Jankovice

ahoj daisy86, nemáš ještě nějaké foto z jankovic prosímtě?

7.12.2006 09:52

daisy86 napsal(a):
Western Jankovice

Co to jsou za koníci? Ten bílý.

7.12.2006 12:37

jaruska napsal(a):

Tak taky něco přidám - náš babinec domácí.

7.12.2006 14:33

makki napsal(a):
Tak taky něco přidám - náš babinec domácí.

DAISI86-prosím máš ještě nějáké fotky z Jankovic??? PLS kdyžtak pošli na sami.sheila@seznam.cz a odkud jsi? asi z okolí, co???

7.12.2006 21:43

sajma napsal(a):
DAISI86-prosím máš ještě nějáké fotky z Jankovic??? PLS kdyžtak pošli na sami.sheila@seznam.cz a odkud jsi? asi z okolí, co???

kamarádka Ája v konském rámečku

7.12.2006 21:48

eliska84 napsal(a):
kamarádka Ája v konském rámečku

u koní je většinou spousta holekHelča a její lavička Jessinka

7.12.2006 21:52

eliska84 napsal(a):
u koní je většinou spousta holekHelča a její lavička Jessinka

ty mouchy byly tak dotěrnýTak si Helča půjčila třásně od Jessi

8.12.2006 08:03

eliska84 napsal(a):
ty mouchy byly tak dotěrnýTak si Helča půjčila třásně od Jessi

Ahoj Eliško,
Jessica je opravdu moc pěkná.... Udělal se z ní kup kobylky, na to jaká byla dříve drobotina...

8.12.2006 08:14

jaruska napsal(a):

Naše frísule Kenča a její panička Péťa Málková

8.12.2006 08:18

jaruska napsal(a):

A ještě já.....s Nikouškem na VT v Brozanech...

8.12.2006 16:28

jaruska napsal(a):
Jo,jo,jestli ten majitel byl fousatej,tak to byl přímo on.Ale kobča je jinak na koně pěkná megera,no jako ta moje-nemá prostě ráda za prdelí cizího koně.

jo, tak to byl urco on :-) prijeli tam myslim ve třech - dalsi z tech koni byl tmavej ponclicek - sotva jezdkyne slezla, tak sebou flaknul a valel se jak o zivot snad 1/4 hodiny :-)

Petra

13.12.2006 20:52

tango napsal(a):
ahoj daisy86, nemáš ještě nějaké foto z jankovic prosímtě?

pro tango: jo, z Jankovic mam hodne fotek

13.12.2006 20:55

jessyn napsal(a):
Co to jsou za koníci? Ten bílý.

Je to ČT,Katka, ale uz bohuzel neni mezi nami....

5.1.2007 14:48

nightdevil napsal(a):
A ještě já.....s Nikouškem na VT v Brozanech...

vlevo já s Ebroušem a v pravo Markéta se Šendou

5.1.2007 22:29

jaruska napsal(a):

Babča je skvělá! Kolik jí je (pokud to není tajné)?

7.1.2007 14:01

remi napsal(a):
Babča je skvělá! Kolik jí je (pokud to není tajné)?

Tak jsem se právě dozvěděla,kolik je Babče-bylo jí 69 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE BABČA JE ÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!

7.1.2007 17:06

daisy86 napsal(a):
Western Jankovice

Já a Yoki

Přidejte reakci

Přidat smajlík