Věci na prodej a ke koupi

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2006 15:31

Dávejte sem věcičky,které prodáte či koupíte...
Já třeba začnu..
Koupím chránič páteře.Co nejlevněji a co v nejlepším stavu..Co nejlíp po Olomouckém kraji.Prosím nabídněte někdo nějak levně.V obchodech se mi to zd trocha víc předražené....

27.11.2006 16:12

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..
Koupím chránič páteře.Co nejlevněji a co v nejlepším stavu..Co nejlíp po Olomouckém kraji.Prosím nabídněte někdo nějak levně.V obchodech se mi to zd trocha víc předražené....

prodám sedlo zn. Norton Rexine, vel. posedlí 15, používané dva roky, jako nové. Používáno na poničku 125cm KVH a huculku 150cm KVH. ježděno 16-ti letou dívkou. Sedlo je vhodné, jak na rekreační ježdění,tak i na parkur a drezuru.
Prodej spěchá! LEVNĚ !! cena dohodou.
pište bud sem, nebo na mail longisek@seznam.cz

27.11.2006 17:48

veronika20 napsal(a):
prodám sedlo zn. Norton Rexine, vel. posedlí 15, používané dva roky, jako nové. Používáno na poničku 125cm KVH a huculku 150cm KVH. ježděno 16-ti letou dívkou. Sedlo je vhodné, jak na rekreační ježdění,tak i na parkur a drezuru.
Prodej spěchá! LEVNĚ !! cena dohodou.
pište bud sem, nebo na mail longisek@seznam.cz

Prodám:
-starší uzdečku-200Kč
-nošený štajgr-200Kč
-starší třmeny+třmen.řemeny-200Kč
-při rychlém jednání možno přidat kvalitní udidlové kroužky!!!
pár fotek krom...těch třmenů...ještě je nemám nafocené...

27.11.2006 17:49

klafus napsal(a):
Prodám:
-starší uzdečku-200Kč
-nošený štajgr-200Kč
-starší třmeny+třmen.řemeny-200Kč
-při rychlém jednání možno přidat kvalitní udidlové kroužky!!!
pár fotek krom...těch třmenů...ještě je nemám nafocené...

štajgr..ještě sem zapomněla dopsat...další info a foto možno na mailu: (klafus@tiscali.cz)

30.11.2006 15:01

klafus napsal(a):
štajgr..ještě sem zapomněla dopsat...další info a foto možno na mailu: (klafus@tiscali.cz)

Takže štajgr a třmeny už nemám,ale STÁLE JE JEŠTĚ NA PTODEJ UZDEČKA

30.11.2006 18:02

klafus napsal(a):
Takže štajgr a třmeny už nemám,ale STÁLE JE JEŠTĚ NA PTODEJ UZDEČKA

ahojík...koupím třmeny.....s řemeny....starééé....poničenné...ale funkčí...dík ... pište na lucie.dibla@seznam.cz

2.12.2006 14:40

luda napsal(a):
ahojík...koupím třmeny.....s řemeny....starééé....poničenné...ale funkčí...dík ... pište na lucie.dibla@seznam.cz

Tak už nemám ani tu UZDEČKU!!!!!!!!! Díky za pochopení

4.12.2006 20:58

klafus napsal(a):
Tak už nemám ani tu UZDEČKU!!!!!!!!! Díky za pochopení

Prodám sedlo 17,5 jako nové, bylo 3x na koni. Vhodný na nízký kohotek. Komplet (třmeny, řemeny, deka) 5 500 Kč. A dále nerez udidlo13,5 - 5x použité za 300 Kč. Pokud máte zájem, pište: kobylaj@seznam.cz

4.12.2006 21:00

krokodyl napsal(a):
Prodám sedlo 17,5 jako nové, bylo 3x na koni. Vhodný na nízký kohotek. Komplet (třmeny, řemeny, deka) 5 500 Kč. A dále nerez udidlo13,5 - 5x použité za 300 Kč. Pokud máte zájem, pište: kobylaj@seznam.cz

dál

4.12.2006 21:04

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Prodám sedlo na bezkohoutkového koně - hucul, hafling, chladnokrevník - kvalitní kůže - více fotek a info mailem ...

4.12.2006 21:04

blanche napsal(a):
Prodám sedlo na bezkohoutkového koně - hucul, hafling, chladnokrevník - kvalitní kůže - více fotek a info mailem ...

.

6.12.2006 20:31

blanche napsal(a):
.

Prodám KT Seneca, posedlí 17,5, komora 3, nové, pouze 2x na koni, nesedí nám

6.12.2006 20:35

brenton napsal(a):
Prodám KT Seneca, posedlí 17,5, komora 3, nové, pouze 2x na koni, nesedí nám

Dále prodám kvalitní skokové sedlo od švýcarského výrobce P.A. SPIRIG, model Lancier, posedlí 17, komora 1 (úzká - 9-10 cm), sedlo bylo zakoupeno v Rakousku bohužel má pro nás příliš úzkou komoru, jedná se o starší sedlo prestižní značky v dobrém stavu. Cena nového cca. 2000 euro. Nyní dohoda. Další fotky i k předchozímu sedlu mailem

6.12.2006 20:36

brenton napsal(a):
Dále prodám kvalitní skokové sedlo od švýcarského výrobce P.A. SPIRIG, model Lancier, posedlí 17, komora 1 (úzká - 9-10 cm), sedlo bylo zakoupeno v Rakousku bohužel má pro nás příliš úzkou komoru, jedná se o starší sedlo prestižní značky v dobrém stavu. Cena nového cca. 2000 euro. Nyní dohoda. Další fotky i k předchozímu sedlu mailem

6.12.2006 20:41

brenton napsal(a):

A zatím poslední
Kentaur Ramiro, posedlí 17, komora 2, starší ale ve velmi dobrém stavu. Pravidelně udržované. Mé nejoblíběnější sedlo ve kterém se člověk cítí velmi jistě. Další foto mailem

6.12.2006 20:42

brenton napsal(a):
A zatím poslední
Kentaur Ramiro, posedlí 17, komora 2, starší ale ve velmi dobrém stavu. Pravidelně udržované. Mé nejoblíběnější sedlo ve kterém se člověk cítí velmi jistě. Další foto mailem

7.12.2006 07:05

brenton napsal(a):
A zatím poslední

Ramiro je 17,5" ale jinak souhlasím, taky jsem ho měla, je to velmi pohodlné sedlo, užívá ho i jízdní policie.

25.1.2007 09:40

makki napsal(a):
Ramiro je 17,5" ale jinak souhlasím, taky jsem ho měla, je to velmi pohodlné sedlo, užívá ho i jízdní policie.

Kromě výše uvedených sedel nabízím:
deku pod westernové sedlo za 800,-
nepoškozená - nevyužiju jezdím anglii

25.1.2007 09:49

brenton napsal(a):
Kromě výše uvedených sedel nabízím:
deku pod westernové sedlo za 800,-
nepoškozená - nevyužiju jezdím anglii

Dále:
uzdečku na větší ČT - velmi kvalitní kůže - mosazné kování značka Decathlon - 350,-
nánosník - bez poutka 150,- z jiné uzdečky - stříbrné kování
otěže - 250,-
možné prodat jako komplet za 670,-nebo nabídněte
(věchno původně dražší výrobky - kvalitní kůže)
Další foto mailem

25.1.2007 09:52

brenton napsal(a):
Dále:
uzdečku na větší ČT - velmi kvalitní kůže - mosazné kování značka Decathlon - 350,-
nánosník - bez poutka 150,- z jiné uzdečky - stříbrné kování
otěže - 250,-
možné prodat jako komplet za 670,-nebo nabídněte
(věchno původně dražší výrobky - kvalitní kůže)
Další foto mailem

Starší přední neoprenové kamaše vel 1 (arab, A1/1) - 200,-

25.1.2007 09:53

brenton napsal(a):
Starší přední neoprenové kamaše vel 1 (arab, A1/1) - 200,-

třmeny s gumou - šířka 11 cm 120,-

25.1.2007 11:51

brenton napsal(a):
třmeny s gumou - šířka 11 cm 120,-

prodám anglický poprsní postroj na čt,hucul,a1/1 ,hagling.Postroje je na pár +uzdy a náhradí vesi pobočiny.atd.Postroje se dají různě nastavit a povolit. pc.9 nyní 7000kč
meil Setlanskyponik.Martina@seznam.cz

25.1.2007 11:56

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Prodám nebo lépe vyměním lomené gumové udidlo velikosti 12,5 za větší udidlo na Frískou klisnu.
Můj valášek má velikost 14,5 a kobylka 13,5 a udidélko mi doma leží. Bylo mi ho líto prodat, ale co s ním...
Popřípadě ho mohu vyměnit i za něco jiného na koníky...
V případě zájmu mohu pořídit foto.
Kontakt na NightDevil@seznam.cz

25.1.2007 12:32

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Prodám černé,nové,jednou nošené rajtky,velikost S na hubenou postavu.
Cena 650 kč.

25.1.2007 14:29

joripage napsal(a):
Prodám černé,nové,jednou nošené rajtky,velikost S na hubenou postavu.
Cena 650 kč.

Prodám jezdecké sako Pfiff. Velikost: M černé..... Uplně nové ani jednou použité cena: 1850,-+poštovné

Prodám chapsy Kentaur na zip černé velikost : M Cena :700+poštovné
Málo požívané , zachovalé.¨

Foto pošlu mailem moonca1@seznam.cz
tel: 775 277 661

25.1.2007 17:02

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

prodám kožený podbřišník Ken-taur 120 cm dlouhý ve velmi dobrém stavu cena 500 Kč

25.1.2007 17:04

dita33 napsal(a):
prodám kožený podbřišník Ken-taur 120 cm dlouhý ve velmi dobrém stavu cena 500 Kč

Dále prodám podbřišník 145 cm materiál sympatex pro citlivé koně cena 350 Kč více na mailu prett\y333@volny.cz

25.1.2007 17:48

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Koupím závodní chapsy.v dobrém stavu ale levně.Prosím nabídněte. Jsem 14letá studentka.

buggyna

26.1.2007 19:27
buggyna

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Prodám červené sako značky EGO,velikost 44.Sako bylo pouze jednou použité(v čistírně polámaly pár sklovinových knoflíků)jinak bez závady.
Původní cena 2500,- nyní 900,-

30.1.2007 20:02

buggyna napsal(a):
Prodám červené sako značky EGO,velikost 44.Sako bylo pouze jednou použité(v čistírně polámaly pár sklovinových knoflíků)jinak bez závady.
Původní cena 2500,- nyní 900,-

Ahojk yprodávám taky pár věcí .)
třmeny 300kč
bič 100kč
rukavice 150kč
čelenka 80kč
parell. ohlávka 2č. 100kč
udidlo 100kč

30.1.2007 20:03

hasanek napsal(a):
Ahojk yprodávám taky pár věcí .)
třmeny 300kč
bič 100kč
rukavice 150kč
čelenka 80kč
parell. ohlávka 2č. 100kč
udidlo 100kč

tady je udidlo

30.1.2007 20:04

hasanek napsal(a):
tady je udidlo

rukavice

31.1.2007 11:00

hasanek napsal(a):
čelenka

Koupím wr.sedlo- kvalitní, kožené, v dobrém stavu. Nejlépe Zajac. Na QH.
Fotky a info posílejte prosím na Kamills@seznam.cz děkuji

31.1.2007 11:02

hasanek napsal(a):
tady je udidlo

Jaká je velikost toho udidla co nabízíte k prodeji a co je to za materiál,dík.

31.1.2007 12:22

klawdie napsal(a):
Jaká je velikost toho udidla co nabízíte k prodeji a co je to za materiál,dík.

Prodám westernové sedlo, kvalitní silná kůže, pohodlné, cena 15 000 Kč, při rychlém jednání sleva!!!!

31.1.2007 14:22

mispulka napsal(a):
Prodám westernové sedlo, kvalitní silná kůže, pohodlné, cena 15 000 Kč, při rychlém jednání sleva!!!!

koupím chomout na haflinga

31.1.2007 14:55

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Koupím straší ale zachovalou uzdečku,anglickou.Velikost COB.

Koupím černé lícnice.

31.1.2007 16:37

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Anglická uzdečka Equiservis s kombinovaným nánosníkem, černá, bez zdobení, z velice kvalitní kůže, velikost 2, úplně nová, jen vyzkoušená, s udidlem 12,5 nerez ocel od stubben, otěže gumové (speciální pro dostihové jezdce, neprokluzujou), pro koně co jdou dopředu, vhodná jako reprezentativní, nebo na závody, pořizovací cena kompletu byla 2.800 kč, prodám pouze vcelku za 1400 kč. možná dohoda o ceně :-)
cerridwen@seznam.cz 775 03 05 13

31.1.2007 16:38

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Uzdečka s anglickým kombinovaným nánosníkem a měkce podloženou čelenkou i nánosníkem, čelenku zdobí zlatý řetízek. Kvalitní kůže, velmi dobré ruční vypracování. Černá, zlaté nerezové kování. Špičková kvalita. Velikost 2. Velmi dlouhá trvanlivost a spolehlivá funkce. Na koni pouze párkrát. Původní cena přes 2 tisíce, prodám z důvodu nevyužití za 1.200 kč, vhodná na závody. cerridwen@seznam.cz

31.1.2007 16:50

kybosek napsal(a):
Já třeba začnu..

Reflexní pásky pro koně, chytré provedení, aby Vás bylo vidět, reflexní vrstva, krytá fólií, uvnitř zabudované červené diodky, střídavé problikávání, možno zapnutí on off, vhodné do terénu, na velký suchý zip, velikost dle nastavení, multifunkční provedení, zapínání nejlépe nad korunkou u spěnky pod kloubem, nebo nad spěnkovým kloubem, moc praktické a otestované i v mokrém počasí, cena 250 kč :-) cerridwen@seznam.cz 775 03 05 13.

31.1.2007 17:24

cerridwen napsal(a):
Reflexní pásky pro koně, chytré provedení, aby Vás bylo vidět, reflexní vrstva, krytá fólií, uvnitř zabudované červené diodky, střídavé problikávání, možno zapnutí on off, vhodné do terénu, na velký suchý zip, velikost dle nastavení, multifunkční provedení, zapínání nejlépe nad korunkou u spěnky pod kloubem, nebo nad spěnkovým kloubem, moc praktické a otestované i v mokrém počasí, cena 250 kč :-) cerridwen@seznam.cz 775 03 05 13.

Prodám větší množství zahraničních pohlednic s koňma (velice dobrý stav) převáženě německo 1Ks/4Kč na dobírku.
Seznam poskytnout nemůžu při takovém množství je to velice složité. Můžu nabídnout minimálně 100Ks a maximálně 400Ks.
Solidní jednání podmínkou!!!

1.2.2007 18:22

hasanek napsal(a):
čelenka

Mam zájem o čelenku,udidlo,ohlávku.Adresu pošlu e-mailem pište na r.suchackova@centrum.cz

2.2.2007 19:41

janna napsal(a):
Prodám větší množství zahraničních pohlednic s koňma (velice dobrý stav) převáženě německo 1Ks/4Kč na dobírku.
Seznam poskytnout nemůžu při takovém množství je to velice složité. Můžu nabídnout minimálně 100Ks a maximálně 400Ks.
Solidní jednání podmínkou!!!

prodám ohlávku,z nilonu,s beránkem,vhodná pro citlivé koně,nebo na závody,kvalitní,úplně nová,pouze zkoušená 1x na koni.Velikost 3 (na mohutné ČT).cena 250 Kč

2.2.2007 19:59

nikanie napsal(a):
prodám ohlávku,z nilonu,s beránkem,vhodná pro citlivé koně,nebo na závody,kvalitní,úplně nová,pouze zkoušená 1x na koni.Velikost 3 (na mohutné ČT).cena 250 Kč

Prodám nebo vyměním tlumič pod sedlo ve formě beránka,bílý,úplně nový,2x použitý,moc hezký,vhodný na závody,značka Kentaur.Vyměním za černý,ale ve výborném stavu,nebo beránkovou dečku(viz foto níž)+ doplatek.Cena 400 Kč

2.2.2007 20:15

nikanie napsal(a):
Prodám nebo vyměním tlumič pod sedlo ve formě beránka,bílý,úplně nový,2x použitý,moc hezký,vhodný na závody,značka Kentaur.Vyměním za černý,ale ve výborném stavu,nebo beránkovou dečku(viz foto níž)+ doplatek.Cena 400 Kč

foto beránkové dečky

2.2.2007 20:24

nikanie napsal(a):
foto beránkové dečky

Prodám úplně nový podbřišník,velikost 120+dotahovací gumy,s gelovou tlumící hmotou pro citlivé koně,cena 600 Kč

3.2.2007 09:10

cerridwen napsal(a):

pokud jsou v dobrém stavu, tak je koupím - RedBla@seznam.cz

3.2.2007 09:12

redbla napsal(a):
pokud jsou v dobrém stavu, tak je koupím - RedBla@seznam.cz

Objevilo se to jinde, myslím tím reflexní pásky. Koupím v dobrém stavu. RedBla@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík