Výcvik filmového koně???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.11.2006 19:50

Prosím nevíte někdo o někaké stránce o výcviku filmových koní? Mám o tom napsat ročníkový projekt a nevím kde sehnat info. pomozte prosím

27.11.2006 22:47

zazika napsal(a):
Prosím nevíte někdo o někaké stránce o výcviku filmových koní? Mám o tom napsat ročníkový projekt a nevím kde sehnat info. pomozte prosím

Zkus si zadat klicova slova do vyhledavace,treba ti tam neco vyskoci..Jinak nevim..

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.11.2006 12:47
Uživatel s deaktivovaným účtem

zazika napsal(a):

dej si do vyhledavače spíše než výcvik koně tak barokní ježděním nebo rytířské turnaje, hry, nebo něco podobného a tam najdeš lidi kteří i ktéto práci využívají koně a výcvik bude podobný a určitě se mezi nimi najde někdo kdo ti poradí
našla jsem napříkla kaskadérskou skupinu CABALLOS a najdeš určitě i jiné.
Hodně štěstí

28.11.2006 17:04

zazika napsal(a):

Cvici každý jinak...několik obrázků čeho se nesmí kůň bát
je obycejna, dostihova, ale je trenovana, aby se nebala niceho, k ohni dojde, dymem projede

28.11.2006 17:06

habecko napsal(a):
Cvici každý jinak...několik obrázků čeho se nesmí kůň bát
je obycejna, dostihova, ale je trenovana, aby se nebala niceho, k ohni dojde, dymem projede

musi si vse ocuchat a znat, dojit k autu, stroji nebo traktoru kdyz mu bezi motor a pracuje

28.11.2006 17:08

habecko napsal(a):
musi si vse ocuchat a znat, dojit k autu, stroji nebo traktoru kdyz mu bezi motor a pracuje

a tohle je kun normalni, ale je v databazi ackoliv jsou jeji disciplinou dostihy, mela vezt v historickem pruvodu Prahou manzelku Karla 4

28.11.2006 17:09

habecko napsal(a):
a tohle je kun normalni, ale je v databazi ackoliv jsou jeji disciplinou dostihy, mela vezt v historickem pruvodu Prahou manzelku Karla 4

jde jen o to mit cas a znat par figlu

www.stajhb.wz.cz

28.11.2006 18:03

zazika napsal(a):

My děláme s koňmi speciální scény do filmů, reklam a pod.

Vypadá to třeba takhle:

28.11.2006 18:06

zazika napsal(a):

Rozhodně nejde "jen o pár fíglů" ale o dlouhodobý cílený výcvik a různé specializace koní, od pohodové jízdy pod hercem až po lehání, pády aj.. Více nalezneš na těchto stránkách: www.blackriders.info www.cbs-cz.com www.filmka.cz pokud máš zálem ozvi se mi na mail blackriders@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík