Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2006 15:19

AHOJKY
MOJI KOBCU POKOUSAL ASI PRED 3 TYDNAMA HREBEC,UZ SE TO SICE HOJI ALE POMALU...
MAZU TO VISNAKEM,DEZINFEKCI,MAM NAJEJ ZELENEJ SPREJ NA ZATAHNUTI ALE VYSUSUJE TAK TO MAZU PAK VISNAKEM..SICE UZ TO VYPADA HEZKY ALE AJI TAK...
CIM MAZETE POKOUSANE RANY?DEKUJI ZA INFORMACE CEHOKOLIV...KOLIK TO STOJI,KDE TO KOUPIM A JAK MOC TO POMAHA...DEKUJI MARCELA

2.12.2006 15:22

roxy napsal(a):
AHOJKY
MAZU TO VISNAKEM,DEZINFEKCI,MAM NAJEJ ZELENEJ SPREJ NA ZATAHNUTI ALE VYSUSUJE TAK TO MAZU PAK VISNAKEM..SICE UZ TO VYPADA HEZKY ALE AJI TAK...
CIM MAZETE POKOUSANE RANY?DEKUJI ZA INFORMACE CEHOKOLIV...KOLIK TO STOJI,KDE TO KOUPIM A JAK MOC TO POMAHA...DEKUJI MARCELA

v lékarně si nechej poslat z brněnské veteriny "Bylinná mast". Je super. Na hojení ran, změkčuje srůsty( takže nepraskají), ztvrdlé kůže, popáleniny a mnoho dalšího...

2.12.2006 15:23

roxy napsal(a):
AHOJKY

nake foto...snad mi nekdo poradi
foto 1 z jedne strany...

2.12.2006 15:27

lunik napsal(a):
v lékarně si nechej poslat z brněnské veteriny "Bylinná mast". Je super. Na hojení ran, změkčuje srůsty( takže nepraskají), ztvrdlé kůže, popáleniny a mnoho dalšího...

jj diky....mas nakou adresu?
foto 2
PS:omlouvam se za kvalitu,snad to de aspon kousek videt...je dokousana vsude...

2.12.2006 15:49

roxy napsal(a):
AHOJKY

Mě se osvědčila Calciovka, mastička, kterou mají všude v lékárně,stojí pár korun a krásně změkčuje i starší jizvy a dobře mastí a hojí.

3.12.2006 11:42

roxy napsal(a):
jj diky....mas nakou adresu?
foto 2
PS:omlouvam se za kvalitu,snad to de aspon kousek videt...je dokousana vsude...

Tady máš ukázku... Ještě ti přepíšu adresu kde to balí...

3.12.2006 11:43

lunik napsal(a):
Tady máš ukázku... Ještě ti přepíšu adresu kde to balí...

Adresa z Pardubic...

3.12.2006 11:45

lunik napsal(a):
Adresa z Pardubic...

alias: Herbacos-bofarma s.r.o., Štrossova 239, Pardubice.

3.12.2006 12:28

lunik napsal(a):
alias: Herbacos-bofarma s.r.o., Štrossova 239, Pardubice.

jj diky....objednasm si to v lekarne asi ze...a jak louho to trva?nez to dojde a kolik to stoji?...mas icq?moje je 310-259-116

3.12.2006 12:31

cheyenne napsal(a):
Mě se osvědčila Calciovka, mastička, kterou mají všude v lékárně,stojí pár korun a krásně změkčuje i starší jizvy a dobře mastí a hojí.

jinak posilam foto z druhe strany kde uz se to hoji hezky a rostou tam i chloupky :-) ale tu mast urco objednam... diky za radu

3.12.2006 14:11

roxy napsal(a):
jj diky....objednasm si to v lekarne asi ze...a jak louho to trva?nez to dojde a kolik to stoji?...mas icq?moje je 310-259-116

Já to beru od veterináře, ale objednat to v lékarně nebude problém... Kámoška si to tak taky objednávala a přišlo ji to hned v první dodávce do lékarny, což znamená, že centrální sklad lékáren tuto mast má... Stojí kolem 150 - 200 Kč, podle lékarny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík