lenocka
napsal(a):
Oooo, dekuji, tisice dekovnych dopisu!!! Je to muj milacek, muj je neco pres rok, ale jezdim ho uz dlouho. Momentalne je temer na konci pooperacniho leceni. Pridavam jeste fotecku z kvetna.
Fjorda znam taky,jeden cas jsem ho i obcas jezdila (uzasne chody), ted je u novych majitelu v Jihlave, sefuje malemu stadecku a ma se skvele. Jmenuje se Nico.
lenocka
napsal(a):
Oooo, dekuji, tisice dekovnych dopisu!!! Je to muj milacek, muj je neco pres rok, ale jezdim ho uz dlouho. Momentalne je temer na konci pooperacniho leceni. Pridavam jeste fotecku z kvetna.
Muzu jeste otazecku ze se tak blbe furt ptam ale je fakt nadhernej. Kolik ma tak v kohoutku?
hanzy
napsal(a):
Muzu jeste otazecku ze se tak blbe furt ptam ale je fakt nadhernej. Kolik ma tak v kohoutku?
V pohode,me to tesi.
KVH ma plu minus 150cm. Nevim po kom tak vyrostl (haflingove tak velci nebzvaji a huculove a fjordi uz vubec nee), ale jsem jen rada. Mimochodem znam jeho praveho brachu, ten je mensi a podsaditejsi.
lenocka
napsal(a):
V pohode,me to tesi.
KVH ma plu minus 150cm. Nevim po kom tak vyrostl (haflingove tak velci nebzvaji a huculove a fjordi uz vubec nee), ale jsem jen rada. Mimochodem znam jeho praveho brachu, ten je mensi a podsaditejsi.
ahoj máme taky haflouška ale on kouše a staví se na zadní když mu chci dát nažrat co mám dělat nechci mu nějak ublížit
matla 0
napsal(a):
ahoj máme taky haflouška ale on kouše a staví se na zadní když mu chci dát nažrat co mám dělat nechci mu nějak ublížit
Slyšela jsem že hafling je trošku vyčuraný,je to pravda?Mám kobču haflinga a vyčuraná není,akorát když vidí,že má někdo něco k jídlu,tak mě vůbec nevnímá
pizneta
napsal(a):
Slyšela jsem že hafling je trošku vyčuraný,je to pravda?Mám kobču haflinga a vyčuraná není,akorát když vidí,že má někdo něco k jídlu,tak mě vůbec nevnímá
matla 0
napsal(a):
krása!!!!měla bych na vás takovou větší prozbu emohli byste mi napsat všechno co víte o hafloušcích???
Mrkni na mou webovku: www.hafling.websnadno.cz
hannyska
napsal(a):
Přidejte fotky nebo obrázky těchto nádherných koníků!!!
Tak tohle jsem ja a muj blondak na westernovych hrach
hannyska
napsal(a):
Přidejte fotky nebo obrázky těchto nádherných koníků!!!
a jeste jednou...
peggy
napsal(a):
pro zebru ty jezdíš na ranch Ixion?
hubert ve Štěticích 2005