Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.12.2006 12:59

Sem můžete dávat fotky všeho, co vám koně stihli zničit... A tak já začnu mou oblíbenou švestkou...

9.12.2006 13:31

lunik napsal(a):
Sem můžete dávat fotky všeho, co vám koně stihli zničit... A tak já začnu mou oblíbenou švestkou...

ahoj!přidávám fotky když se Tinkáč snažil dostat ven z výběhu.Žádný smrták to nebyl!naštěstí!!!akorát pár dní chodila s fialovou lisinkou od modré skalice
naštěstí z toho vyvázla jen s vydřenýma chlupama na nožce a hlavě.

9.12.2006 13:58

lunik napsal(a):

Vandal při činu

9.12.2006 14:00

lunik napsal(a):

a dva

9.12.2006 14:09

lunik napsal(a):

jé ... mám skoro stejnou

11.12.2006 18:36

blanche napsal(a):
jé ... mám skoro stejnou

Mě teda nastartovala Queen,protože jsem jí chytla,jak okusuje kolíky od elektrické ohrady no a během chviličky to začal dělat i Pierot.Queen to ale dělá,protože přezubuje a ta větev,co tam na kousání má,se jí už zdála okousaná,tak se dala do kolíků od ohradníku.Tak jsme podnikli opatření,aby to už nekousala a táta jí tam dal pořádný čerstvý kus jabloně.A je asi zase na chvíli po kousání.

11.12.2006 18:43

lunik napsal(a):

Tak tady je moje kobylka, nachytaná přímo při činu!!!

4.1.2007 13:26

sdracice napsal(a):
Tak tady je moje kobylka, nachytaná přímo při činu!!!

no já nemám fotky jak něco devastuji,ale je to ho hodně tak začnu 10ohlávek za rok.ohrada komplet.plot na zahradě,přístřešek,kyble na vodu,žlaby přenosný a utopily mi kýbl v řece.

5.1.2007 11:55

woldemortik napsal(a):
no já nemám fotky jak něco devastuji,ale je to ho hodně tak začnu 10ohlávek za rok.ohrada komplet.plot na zahradě,přístřešek,kyble na vodu,žlaby přenosný a utopily mi kýbl v řece.

To můj koník spapal petůnie, manželce kamaráda u kterého mám koníky zaparkované... prej byla nezkutečně nas....

Přidejte reakci

Přidat smajlík