jeffík

ahojky lidi jestli¨máte fotka na koních bez sedla tak je vkládejte
jeffík

jeffík
napsal(a):
tak to je kámoška na své oblíbenkyni!snad se nebude zlobit že jśem jí sem dala
jeffík

jeffík
napsal(a):
tak to je kámoška na své oblíbenkyni!snad se nebude zlobit že jśem jí sem dala
A další
jeffík

jeffík

jeffík

jeffík
napsal(a):
a další
Tady úplně první svezení na Usince....měla tři roky.
Fotky mají divnou barvu...tatík si hrál s novým foťákem a něco špatně nastavil, no.
lucky
napsal(a):
Fotky mají divnou barvu...tatík si hrál s novým foťákem a něco špatně nastavil, no.
lucky
napsal(a):
tahle už má normální barvičky..to jsem seděla na Usince podruhé v jejím životě.
jaruska
napsal(a):
Moc hezké fotečky,Lucky!!!!To máš dobrý,že tě aspoň tatík vyfotil,budeš mít na to památku.
No to jo, jsem moc ráda! Říkala jsem, ať honem vezme i foťák, že takový okamžik se musí zdokumentovat. Tohle fotila máma.....táta držel Usu a já na ni lezla ze stoličky...byla zvyklá, že se na ni z ní věším a děláme různé kraviny.
lucky
napsal(a):
No to jo, jsem moc ráda! Říkala jsem, ať honem vezme i foťák, že takový okamžik se musí zdokumentovat. Tohle fotila máma.....táta držel Usu a já na ni lezla ze stoličky...byla zvyklá, že se na ni z ní věším a děláme různé kraviny.
a tady to bylo! Táta ji vedl a já jen seděla...ale byla zlatíčko. Jen na mě koukla, že jsem tam nějak jinak , ale co se mnou má dělat, že? Byla zlatá.
barush
napsal(a):
jej chuděra to měla ještě tu nožku zavázanou,těd je už OK
jen tak dál
ettelwen
napsal(a):
ahojky! tak já se taky přidám.. Tady já a Berry
zase my....
buggyna

jeffík
napsal(a):
ještě jedna
jéééžiššššš!!!To sem já na Buggyšce
buggyna

jeffík
napsal(a):
A další
jůůů,a tady nám to sluššššííííí
buggyna
napsal(a):
jéééžiššššš!!!To sem já na Buggyšce
a tady já a moje černá oř...
buggyna

buggyna
napsal(a):
jůůů,a tady nám to sluššššííííí
tak tady sem zase já s buggy.....
buggyna

buggyna
napsal(a):
a když nedáte,tak teda ještě jedna,ale už poslední
ukulemba
napsal(a):
Tak ja teda mam asi dve fotky kde sedim na svem konikovi bez sedla,ale neni tam nic moc videt.Jine nemam,protoze na Royovi se bez sedla neda sedet.Je uzkej,a ma celkem vystouplou pater a vysoky kohoutek..je to mladoch,svaly opadly...musime napravit..:-)
Také se přidám a zasílám fotečku mě na Askoně...zkoušela jsem jí novou uzdečku od Miloše Panušky...je super!!! Konec reklamy
tajemma danny
napsal(a):
Také se přidám a zasílám fotečku mě na Askoně...zkoušela jsem jí novou uzdečku od Miloše Panušky...je super!!! Konec reklamy
a tady im memoriam Ledyta...
jeffík
napsal(a):
buggyna
napsal(a):
Taktady přidám adinku a buggynku a
jeffik
napsal(a):
jsem to nějak blbě nastavila a je to trošku světlé přidávám ještě jednu
jeffik
napsal(a):
jsem to nějak blbě nastavila a je to trošku světlé přidávám ještě jednu
kuk
lucky
napsal(a):
b}Ahojky moc obdivujutvojí kobylku a hlavně ti trošičku závidím že jí máš doma!A chtěla jssem se zeptet co jsi s kobylkou dělala když jí neebyly ještě dva roky?Já se ptám jen, protože mám mladého hřebce dělám s ním různé věci a už mne toto homcc nenapadá!(jsou mu necelé dva roky!)a jenom ješště bych málem zapomněla máš moc pěkné stránky Usinky!A nemáš icq??pa a napiš!.to je můj brouček focenno letošní rok v létě!
buggyna

jeffik
napsal(a):
Leni mohla bys mi prosím ty fotečky poslat na maila???Některý se fakt povedly
Dyžtak : Ty-fanny@seznam.cz
jeffik
napsal(a):
b}Ahojky moc obdivujutvojí kobylku a hlavně ti trošičku závidím že jí máš doma!A chtěla jssem se zeptet co jsi s kobylkou dělala když jí neebyly ještě dva roky?Já se ptám jen, protože mám mladého hřebce dělám s ním různé věci a už mne toto homcc nenapadá!(jsou mu necelé dva roky!)a jenom ješště bych málem zapomněla máš moc pěkné stránky Usinky!A nemáš icq??pa a napiš!.to je můj brouček focenno letošní rok v létě!
Jé, děkuji za pochvalu. Taky krásný koník. Mám ICQ.
Jinak co jsem s Usinkou dělala...no, ono toho je spousta. Pořád se dá s koněm něco dělat. Na každé procházce. Chodily jsme na procházky, mezi koníky, na jízdárnu za kamarády, do lesa. Učila se ze země všechno možné, včetně chození přes plachtu, přes mostky, prostě zvládat svůj strach a obavy a budování důvěry. S koníkem se dá stále něco vymýšlet. Ono se to může zdát někomu třeba jednoduchá věc, ale i takový malý kopeček může být místo pro hraní. Když má najednou koník couvat směrem nahoru do prudkého kopce....jů! Co to po mě ten člověk chce! to nezvládnu, to přece nejde! Nebo potom ten kopeček zcouvat dolů! Páni, měla by jsi vidět tu paniku a hrůzu, když má koník couvat směrem dolů! Když vlastně šlape do prázdna. Ale krůček po krůčku se to všechno záhy naučí a dnes scouvá prudký kopec jako nic a vycouvá ho nahoru kliďánko...a jak potom rostou svaly na zadku!
S koníkem jde dělat spousta různých věcí, jek koukat kolem sebe. Na procházce vysílat koníka a ten chodí slalom mezi malými tujemi, překračovat pořezané stromy, překonávat potůčky a strouhy. A co učím Usu teď? Na střelbu z poplašňáku. Už se ani nehne a naprosto ji to nepřijde. Když to nečeká, maximálně sebou škubne.
Na procházce jsme využily i stojící autobus a hned jsme měly stěnu na chůzi bokem :-)
Takže hodně štěstí s koníkem.
sabora

lucky
napsal(a):
já mám uplně stejnou stoličku
jeffík
napsal(a):
Já jsem na koni nějčastěji bez sedla , protže každý den vodíme koně na pastvu(1 km) a zas domů a přece nepujdem pěšo:-)
jeffík
napsal(a):
jeffík
napsal(a):
Chlaďásci
jeffík
napsal(a):
moje dávná ale největší láska
Neregistrovaný uživatel