Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.12.2006 12:48

Možná už to tu bylo stokrát, ale přesto začnu odznova. Chtěla bych se něco přiučit při tvorbě webů, něco umím, chtěla bych pro někoho udělat webovku, né v blogu a zadarmo, jen tak prostě, jen s tím že bych chtěla všechen text co tam chcete a nebo o čem a fotky, třeba;) stáje v brně a okolí můžu navštívit se svým fotoaparátem, přes Vánoce bych to mohla i stíhat;)

Moje webovky: http://kassiopeass.kx.cz/

21.12.2006 13:22

kassiopeass napsal(a):
Možná už to tu bylo stokrát, ale přesto začnu odznova. Chtěla bych se něco přiučit při tvorbě webů, něco umím, chtěla bych pro někoho udělat webovku, né v blogu a zadarmo, jen tak prostě, jen s tím že bych chtěla všechen text co tam chcete a nebo o čem a fotky, třeba;) stáje v brně a okolí můžu navštívit se svým fotoaparátem, přes Vánoce bych to mohla i stíhat;)

Moje webovky: http://kassiopeass.kx.cz/

jakym programem popisujes fotky?

24.12.2006 14:43

parkuracek napsal(a):

www.vilemovostr ánky.websnadno.cz

25.12.2006 08:54

janna napsal(a):
www.vilemovostránky.websnadno.cz

www. nico.estranky.cz

25.12.2006 08:54

nightdevil napsal(a):
www. nico.estranky.cz

A Fríska Klaskenka...www.klaske.estranky.cz

25.12.2006 12:21

nightdevil napsal(a):
A Fríska Klaskenka...www.klaske.estranky.cz

Koukněte na www.horseandpony.estranky.cz
snad se bude líbit!!!!

25.12.2006 19:28

parkuracek napsal(a):

zoner media explorel 6, aktuálně asi půl měsíce v zoner photo studio 9, ale ono spíše záleží na písmu...

PS: jak vidím, tak to zase všichni špatně pochopili....

29.12.2006 17:25

kassiopeass napsal(a):
zoner media explorel 6, aktuálně asi půl měsíce v zoner photo studio 9, ale ono spíše záleží na písmu...

PS: jak vidím, tak to zase všichni špatně pochopili....

www.mujweb.cz/www/Hanci23

29.12.2006 17:27

hanule napsal(a):
www.mujweb.cz/www/Hanci23

stránky bezva, no chce to krapet prostudovat literaturu...já sem čerpala z www.jakpsatweb.cz, jsou tam užitečný rady a je to celkem dobře vysvětlený

Přidejte reakci

Přidat smajlík