Zelená barva na hnědáčkovi?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.1.2007 10:57

Ahoj. Mám asi podivnou otázku. Máte někdo výstroj na světlého hnědáka laděnou do zelena? Zajímalo by mne, jak to vzhledově vypadá, a zda se to "netluče". Děkuji.

8.1.2007 11:39

eavy napsal(a):
Ahoj. Mám asi podivnou otázku. Máte někdo výstroj na světlého hnědáka laděnou do zelena? Zajímalo by mne, jak to vzhledově vypadá, a zda se to "netluče". Děkuji.

No,on sice není z nejksvětlejších,je spíš tak středně,ale zelená mu sluší mocinky!!!On je hnědej s bálou lysinkou a černou hřívou a ocasem a tak má vše černo-zelené....popř na závody černo-bílé....

8.1.2007 12:46

eavy napsal(a):

Ahojda! Kámoška má na hnědce zelenou- od kamaší, přes dečku pod sedlo až po termodeku a bederku, hrozně jí to sluší, je to ale taková tmavší zelená!!!

8.1.2007 13:00

brodska napsal(a):
Ahojda! Kámoška má na hnědce zelenou- od kamaší, přes dečku pod sedlo až po termodeku a bederku, hrozně jí to sluší, je to ale taková tmavší zelená!!!

Já jsem měla na ryzce tmavo zelenou a na hnědáčkovi mám světlejší zelenou , nebo zelenočervenou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík