Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2007 08:10

Nemate prosim nekdo foto?

Diky vsem!

10.1.2007 08:18

grrro napsal(a):
Nemate prosim nekdo foto?

Diky vsem!

To bohužel, ale před cca půl rokem byla ve Světě koní fotka jeho syna Lopeze 11

10.1.2007 08:45

nightdevil napsal(a):
To bohužel, ale před cca půl rokem byla ve Světě koní fotka jeho syna Lopeze 11

Ja prave nasla jen tuto fotku, ale prijde mi to divne. Pri jeho strari preci nekdo nejake foto musi mit...

11.1.2007 08:49

grrro napsal(a):
Ja prave nasla jen tuto fotku, ale prijde mi to divne. Pri jeho strari preci nekdo nejake foto musi mit...

Tak kamaradka preci jen ulovila jeste jednu fotografii na netu.

11.1.2007 08:50

grrro napsal(a):
Tak kamaradka preci jen ulovila jeste jednu fotografii na netu.

A kdyz jsme jiz u tech Lopezu, mohu poprosit o fotky jeho pusobicich synu! Tedy pokud nekdo nejake mate! Diky.

11.1.2007 09:06

grrro napsal(a):

Mohu se zeptat, odkud tato fotka je?

16.1.2007 14:44

nightdevil napsal(a):
Mohu se zeptat, odkud tato fotka je?

Nenajde se tu ještě nějaká fotečka?

16.1.2007 14:45

nightdevil napsal(a):

Tohle je můj valášek po Lopez 11

16.1.2007 15:26

nightdevil napsal(a):

Stareho Lopeze asi ne. Veskere fotky jsou nejspis postrkane nekde v suplikach. I kdyz je to s podivem. Hrebec jeho kvalit a na netu pouze 2 fotografie...

17.1.2007 07:09

grrro napsal(a):
Stareho Lopeze asi ne. Veskere fotky jsou nejspis postrkane nekde v suplikach. I kdyz je to s podivem. Hrebec jeho kvalit a na netu pouze 2 fotografie...

Hledala jsem jako blázen a po linii Lopezů se fotograficky voda slehla, například původní Lopez má na netu asi omylem 2 fotky, ale Lopez 11 ani jedinou:-) To je taková škoda...

17.1.2007 07:41

nightdevil napsal(a):
Hledala jsem jako blázen a po linii Lopezů se fotograficky voda slehla, například původní Lopez má na netu asi omylem 2 fotky, ale Lopez 11 ani jedinou:-) To je taková škoda...

Kontaktovala jsem primo hrebcin s zadosti o fotografie. Urcite se i chystam zajet se na stareho Lopeze podivat. Rozhodne s fotakem. Jinak je otazka zda vubec bude tento rok poustet. Minuly rok stal na Alebertovci a diky tomu, ze zatim neni katalog hrebcu, tezko rict jak to bude. Je to prece jen uz dedek!

Ohledne jeho synu. Opravdu jsou taky fotografie k nedohledani.

A nestava se mi to pouze u nej. Snazila jsem se napriklad najit fotografie Grantast, ale k mani je pouze puvodni Grantast - nar. 1982.

Navic je silena skoda, ze nase PK nefunguji podobne jako PK v zahranici. Vim, ze by to byla prace a vim, ze muzeme byt radi za to, ze vubec PK on-line mame, ale nyni jsem byla uplne unesena z PK viz odkaz nize.

U koni s hvezdickou je totiz i fotografie kone!

http://www.allbreedpedigree.com/lopez2

17.1.2007 15:39

grrro napsal(a):
Kontaktovala jsem primo hrebcin s zadosti o fotografie. Urcite se i chystam zajet se na stareho Lopeze podivat. Rozhodne s fotakem. Jinak je otazka zda vubec bude tento rok poustet. Minuly rok stal na Alebertovci a diky tomu, ze zatim neni katalog hrebcu, tezko rict jak to bude. Je to prece jen uz dedek!

Ohledne jeho synu. Opravdu jsou taky fotografie k nedohledani.

A nestava se mi to pouze u nej. Snazila jsem se napriklad najit fotografie Grantast, ale k mani je pouze puvodni Grantast - nar. 1982.

Navic je silena skoda, ze nase PK nefunguji podobne jako PK v zahranici. Vim, ze by to byla prace a vim, ze muzeme byt radi za to, ze vubec PK on-line mame, ale nyni jsem byla uplne unesena z PK viz odkaz nize.

U koni s hvezdickou je totiz i fotografie kone!

http://www.allbreedpedigree.com/lopez2

To je opravdu škoda, že je tu tak málo fotek. Myslím si, že by to bylo zajímavé pro spoutu majitelů a chovatelů a také by se pro méně znalé dalo lépe vybírat.
Vaše stránka, kterou jste poslala je super...opravdu se mi líbí...
Až budete mít fotečky Lopeze, tak mi prosím nějaké pošlete...

Přidejte reakci

Přidat smajlík