Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2007 22:10

Ahojky, všichni kdo máte doma tyhle roztomilé potvůrky, hodˇte sem foto a něco o svých miláčcích, bohužel nemám žádnou hezkou fotku, ale hned zítra to napravím a vložím ji sem. Jinak mám kobylku angloaraba. A je to hotový poklad.

17.3.2009 19:08
majdinka

XXX.XXX.10.2

kakiro napsal(a):
Ahojky, všichni kdo máte doma tyhle roztomilé potvůrky, hodˇte sem foto a něco o svých miláčcích, bohužel nemám žádnou hezkou fotku, ale hned zítra to napravím a vložím ji sem. Jinak mám kobylku angloaraba. A je to hotový poklad.

Ahoj , já sice nemám angloaraba , ale chtěla jsem se zeptat jací jsou povahově a co se týče ježdění?? Ty s ní jezdíš jaký styl?? (parkur, drezura ?atd..??

17.3.2009 19:13
jessyn

XXX.XXX.0.7

majdinka napsal(a):
Ahoj , já sice nemám angloaraba , ale chtěla jsem se zeptat jací jsou povahově a co se týče ježdění?? Ty s ní jezdíš jaký styl?? (parkur, drezura ?atd..??

škoda že jen v čr není PK pro toto plemeno, jak jí máš zapsanou? jako čt

17.3.2009 19:53
jankava

XXX.XXX.85.53

kakiro napsal(a):

nie je to moj konik ale roky som ho jazdila.. raz mozno bude moj, aspon na starobu :(

Přidejte reakci

Přidat smajlík