Včera byl u nás krásný západ slunce at o já hned žhavím foták. Bohužel na vyjíž´dku jsem jela sama a tak jsem mohla fotit pouze ze hřbetu (slézat se mi nechtělo) . Budu ráda když se přidáte s dalšíma fotkama
microfon
napsal(a):
Včera byl u nás krásný západ slunce at o já hned žhavím foták. Bohužel na vyjíž´dku jsem jela sama a tak jsem mohla fotit pouze ze hřbetu (slézat se mi nechtělo) . Budu ráda když se přidáte s dalšíma fotkama
svět mezi koňskýma ušima
microfon
napsal(a):
Elišky hlavinka
a tady v cestě slunečním paprskům stojí i můj hafík...
microfon
napsal(a):
a tady v cestě slunečním paprskům stojí i můj hafík...
Sajmík při válení za slunka
sajma
napsal(a):
Sajmík při válení za slunka
To jsou krásné fotky!! Taky se tedy přidám, i když to není východ ani západ sluníčka, jenom prostě dnes svítilo
zuzanka
napsal(a):
To jsou krásné fotky!! Taky se tedy přidám, i když to není východ ani západ sluníčka, jenom prostě dnes svítilo
za slunečního jasu....
microfon
napsal(a):
Grandíček
rubie
napsal(a):
Ještě Grandík
Zrovna nedávno jsme byla u koní...původně sjem ani nechtěla fotit, ale sluníčko mi samo tak nějak nahrálo:o)
Výsledky přikládám.
majta
napsal(a):
Zrovna nedávno jsme byla u koní...původně sjem ani nechtěla fotit, ale sluníčko mi samo tak nějak nahrálo:o)
Výsledky přikládám.
další
majta
napsal(a):
ä poslední
tohle je foceno dnes v 15 hod. taky ze hřbetu koníka :-)
ankie
napsal(a):
tohle je foceno dnes v 15 hod. taky ze hřbetu koníka :-)
krásný fotečky, tak přidám ještě jednu s osvícenýma čumáčkama
microfon
napsal(a):
krásný fotečky, tak přidám ještě jednu s osvícenýma čumáčkama
A ještě tu mojí oblíbenou
microfon
napsal(a):
ledová krajina