Cattaro , Limited(holšt.) , Liken (welsh) - plemeníci,kdo o nich něco víte?
dominicca
napsal(a):
Popř. prosím foto jejich nebo potomků :-)
Valach po Cattaro - charakterově zuper koník (snad pro úplně všechny včetně dětí a důchodců), sportovně spíš slabší průměr-parkur, drezura. Bohužel již není mezi námi
janda
napsal(a):
Valach po Cattaro - charakterově zuper koník (snad pro úplně všechny včetně dětí a důchodců), sportovně spíš slabší průměr-parkur, drezura. Bohužel již není mezi námi
Toto jsem já s mojí klisnou po Cattarovi, je jí už 14 letos. Loni jsme ještě ktivně závodily, letos ji chci připouštět a byl mi doporučen právě Limited. Jenže vůbec nevím o koho jde...
janda
napsal(a):
Můžu se prosím zeptat na celý původ toho koníka? Mam taky jednoho valacha po Cattaro a sou si teda fakt podobný, i povahou podle toho co je tu psáno. Sice namám v kompu žádnou fotku kde by se tvářil tak jako ten nahoře, ale jako bych ten pohled důvěrně znala málem mě z toho přeběhl mráz po zádech. Asi je to kukuč po tátovy no.
Pokud máte někdo fotku Cattara a dejte jí sem prosím prosím taky jí scháním bohužel zatím bez úspěchu :-(
cattarii
napsal(a):
Můžu se prosím zeptat na celý původ toho koníka? Mam taky jednoho valacha po Cattaro a sou si teda fakt podobný, i povahou podle toho co je tu psáno. Sice namám v kompu žádnou fotku kde by se tvářil tak jako ten nahoře, ale jako bych ten pohled důvěrně znala málem mě z toho přeběhl mráz po zádech. Asi je to kukuč po tátovy no.
Pokud máte někdo fotku Cattara a dejte jí sem prosím prosím taky jí scháním bohužel zatím bez úspěchu :-(
Byl to tedy valach po Cattaro z matky Dema (ČT) po Admetos (něm.t.). Narozen byl 1993. Bohužel před dvěma lety si nešťastnou náhodou způsobil ve výběhu velmi vážný úraz přední nohy. Byl ihned převezen na kliniku veterinární fakulty do Brna, kde mu však lékaři dávali pouze 15% šanci na vyléčení, za pomoci velmi nákladné, dlouhé a pro koně bolestivé léčby. Proto se majitelka rozhodla pro jeho uspání.