Vaše sbírka mašliček / kokard

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2007 21:07

Při pohledu na mou skromnou sbírku mašliček mě napadlo tohle téma... Jsou to sice většinou kokardky ze závodů po okolí, ale i to potěší Dejte sem fotečky vašich sbírek ;) Já jí vyfotím až bude světlo

22.1.2007 15:36

skippka napsal(a):
Při pohledu na mou skromnou sbírku mašliček mě napadlo tohle téma... Jsou to sice většinou kokardky ze závodů po okolí, ale i to potěší Dejte sem fotečky vašich sbírek ;) Já jí vyfotím až bude světlo

Ahoj, já mám za sebou teprva tři závody a jednoho huberta, ale doufám, že se mi během letošní sezóny sbírka pořádně rozroste

26.1.2007 19:39

skippka napsal(a):

minulá sezona - já na mojí Kesi ( po Cattaro), většinou (až na 2 závody minulé sezony) jsme se vždy umístily v parkurech od 100 do 120 cm, tem pentličkám ještě pár pohárků a sbírka je celá. Dvě mašličky takový malinký tam patří mě a poničce Lilianě, přidám fota :-O

26.1.2007 19:46

skippka napsal(a):

a moje holky - ponička Lili (prodaná) a miláček Kesinka

27.1.2007 14:10

dominicca napsal(a):
a moje holky - ponička Lili (prodaná) a miláček Kesinka

Taky mám malou sbírku....

27.1.2007 14:11

noled napsal(a):
Taky mám malou sbírku....

+ jeden pohár. z toho mám největší radost!

27.1.2007 16:38

noled napsal(a):
+ jeden pohár. z toho mám největší radost!

Přidejte reakci

Přidat smajlík