Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2007 21:23

dávejte sem nějaké fotečky těchto vyjímečných koní. Tohle je hřebec Altair

28.1.2007 21:28

kamzik napsal(a):
dávejte sem nějaké fotečky těchto vyjímečných koní. Tohle je hřebec Altair

tohle je naprosto úžasná kobylka Endže, no je na ní trochu vidět, že není plnokrevná...

29.1.2007 08:24

kamzik napsal(a):
tohle je naprosto úžasná kobylka Endže, no je na ní trochu vidět, že není plnokrevná...

Eseira

29.1.2007 15:53

akicita napsal(a):
Eseira

no jsem ráda, že alespon někdo to pochopil... Ale čekala jsem víc fotek...
A to je tvoje kobylka? Jáká je? Tohle je takový moje vysněný plemeno, ale vim, že si asi žádnýho nikdy nepořídim...
kobylka známých - Arfa

29.1.2007 19:15

kamzik napsal(a):
no jsem ráda, že alespon někdo to pochopil... Ale čekala jsem víc fotek...
A to je tvoje kobylka? Jáká je? Tohle je takový moje vysněný plemeno, ale vim, že si asi žádnýho nikdy nepořídim...
kobylka známých - Arfa

A já si myslela, že přes samé učení už nevidíš! A ty si klído serfuješ

Ha, jediná moje (ne tvoje) fotka achalů. Až napadne sních, tak do Nový vsi 100% vyrazim. Snad budou v ohradě.

30.1.2007 12:27

microfon napsal(a):
A já si myslela, že přes samé učení už nevidíš! A ty si klído serfuješ

Ha, jediná moje (ne tvoje) fotka achalů. Až napadne sních, tak do Nový vsi 100% vyrazim. Snad budou v ohradě.

Ale to víš že se učim, ale uč se sama celej den... To je děsný - a to nejsem nijak extra společenskej člověk a taky to špatně nesu. krom toho jsem dnes byla u doktora a dal mi antibiotika, to jsem určitě chytla od Jitky - ta je nemocná snad v jednom kuse. A taky na netu hledám studijní materiály (občas). V pátek jedu do Písku do hřebčince asi jen natáček, nechceš jet taky?

30.1.2007 13:12

kamzik napsal(a):
Ale to víš že se učim, ale uč se sama celej den... To je děsný - a to nejsem nijak extra společenskej člověk a taky to špatně nesu. krom toho jsem dnes byla u doktora a dal mi antibiotika, to jsem určitě chytla od Jitky - ta je nemocná snad v jednom kuse. A taky na netu hledám studijní materiály (občas). V pátek jedu do Písku do hřebčince asi jen natáček, nechceš jet taky?

Tak to jó!!!
A od Jitky si myslim , že nic nechyteneš, protže hypochondrie snad není nakažlivá, to už spíš ode mě na tom maturáku.
Zase ten hřebčinec, to víš že bych se chtěla moc kouknout jak tam s nimi s Olí válčíte, ale ten čas...to je nedostatkový zboží. však to znáš. Aha nyní mi došlo, že jsou prázdniny. TAk to hurá, to stihnu jet holkma dopoledne a pak bych mohla jet s váma trochu se poděsit z pohledu na ušlechtilé Čt. Tak kdy a kde????

30.1.2007 15:03

microfon napsal(a):
Tak to jó!!!
A od Jitky si myslim , že nic nechyteneš, protže hypochondrie snad není nakažlivá, to už spíš ode mě na tom maturáku.
Zase ten hřebčinec, to víš že bych se chtěla moc kouknout jak tam s nimi s Olí válčíte, ale ten čas...to je nedostatkový zboží. však to znáš. Aha nyní mi došlo, že jsou prázdniny. TAk to hurá, to stihnu jet holkma dopoledne a pak bych mohla jet s váma trochu se poděsit z pohledu na ušlechtilé Čt. Tak kdy a kde????

Bejvá to od pěti, takže vyjíždíme tak cca půl hodky predem.. to ti ještě písnu na mail. Olí sice ještě neskáče atd., ale věšinou jsme ve skupině s pokročilejšíma, tak myslim bude na co koukat. Já se tam minule pěkně proletěla, tak třeba uvidíme neco podobnýho. Zatim

30.1.2007 19:16

kamzik napsal(a):
Bejvá to od pěti, takže vyjíždíme tak cca půl hodky predem.. to ti ještě písnu na mail. Olí sice ještě neskáče atd., ale věšinou jsme ve skupině s pokročilejšíma, tak myslim bude na co koukat. Já se tam minule pěkně proletěla, tak třeba uvidíme neco podobnýho. Zatim

Tak jo, budu se těšit.snad se nic nepo....

Nejak to tady s fotkamam vázne , tak já přidám(ikdyž tvoje)

31.1.2007 12:51

microfon napsal(a):
Tak jo, budu se těšit.snad se nic nepo....

Nejak to tady s fotkamam vázne , tak já přidám(ikdyž tvoje)

no tak yjsem čekala, že tady je víc lidí s achalama... Tak ten hřebčinec je až od půl 7. je teprv streda, jeste se domluvíme.

jo a mimochodem, na tom obrázku je myslim Tritol - A1/1

31.1.2007 19:39

kamzik napsal(a):
no tak yjsem čekala, že tady je víc lidí s achalama... Tak ten hřebčinec je až od půl 7. je teprv streda, jeste se domluvíme.

jo a mimochodem, na tom obrázku je myslim Tritol - A1/1

Hmm máš recht,to jsem ale blb, já to tam plácla ani jsem nemyslela, což ale vychrtlej je tak, že vypadá víc achalovsky než někteří jiní z ohrydy
Tak dám raději stádo- to se snad už nedá zblbnout

Přidejte reakci

Přidat smajlík