Další zasněžené fotky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2007 14:35

eliska84 napsal(a):

tady vypadám jako děsnej sněhulák

30.1.2007 14:37

eliska84 napsal(a):
tady vypadám jako děsnej sněhulák

koníci od nás

30.1.2007 14:47

eliska84 napsal(a):
koníci od nás

Cválající Jess

30.1.2007 14:48

eliska84 napsal(a):
Cválající Jess

špatná fotka..tady kluše jinej koník.Ted přidávám tu cválající

30.1.2007 14:49

eliska84 napsal(a):
špatná fotka..tady kluše jinej koník.Ted přidávám tu cválající

2.2.2007 22:06

eliska84 napsal(a):

Haflling ala appaloosa, aneb pocukrovaná jak kobliha

2.2.2007 22:10

eliska84 napsal(a):

Jééé, ten je pěknej ... opravdu jako pocukrovanej

Taky jednu Haflinu přidám

2.2.2007 22:17

blanche napsal(a):
Jééé, ten je pěknej ... opravdu jako pocukrovanej

Taky jednu Haflinu přidám

Krasavice Ta moje je ještě takový telátko nesouměrný, v prosinci jí byl rok a půl Tak čekám, jak poroste, zdá se mi furt stejná, ale když porovnávám fotky, tak je vidět, že za těch sedm měsíců vyrostla

2.2.2007 22:32

jennifer napsal(a):
Krasavice Ta moje je ještě takový telátko nesouměrný, v prosinci jí byl rok a půl Tak čekám, jak poroste, zdá se mi furt stejná, ale když porovnávám fotky, tak je vidět, že za těch sedm měsíců vyrostla

Je krásná !!!

Po jakém hřebci je ?

Poroste 100 % do krásy

2.2.2007 22:41

blanche napsal(a):
Je krásná !!!

Po jakém hřebci je ?

Poroste 100 % do krásy

No, ona nemá PP Její tatík nemá licenci (jedna bílá noha), ale její dědeček je Noby s.v., mamina PP má, tatík taky, jen ona ho dostat nemůže.... Vlastně jsem původně jí mít neměla, ale to je teď už jedno, stejně bych jí nedala c Budu jí mít jen na rekreaci, no a pokud bych ji jednou chtěla připustit, tak stejně licentovaným haflošem...

A co ta tvoje? Můžeš o ní prozradit něco víc?

2.2.2007 22:44

jennifer napsal(a):
No, ona nemá PP Její tatík nemá licenci (jedna bílá noha), ale její dědeček je Noby s.v., mamina PP má, tatík taky, jen ona ho dostat nemůže.... Vlastně jsem původně jí mít neměla, ale to je teď už jedno, stejně bych jí nedala c Budu jí mít jen na rekreaci, no a pokud bych ji jednou chtěla připustit, tak stejně licentovaným haflošem...

A co ta tvoje? Můžeš o ní prozradit něco víc?

Tak je to Bára - s PP - otec Nugát ... Taky jen rekreačka, ale šílený mazlík

I u koní platí - na velikosti nezáleží

Ta tvoje je taky mooooc pěkná !!!

2.2.2007 22:52

blanche napsal(a):
Tak je to Bára - s PP - otec Nugát ... Taky jen rekreačka, ale šílený mazlík

I u koní platí - na velikosti nezáleží

Ta tvoje je taky mooooc pěkná !!!

Jo, Máša je taky mazel, nejradši by se snad chovala, teď už to teda není takové, už jsme si vyjasnili, že do náruče se fakt nevejde... Další specialitou je dělání šílenejch ksichtů, kolikrát umíráme smíchy... A taková zvláštnost - nežere sladký.... Když se jí snažím strčit do hubiny cokoli sladkýho (piškot, sladký pamlsky pro koně, tvrdej loupák...), tak to max. poválí v hubě a pak neporušený vyplivne... Takovýho koně jsem ještě nepotkala, snad všichni, se kterýma jsem měla tu čest se mohli po sladkým užrat...

2.2.2007 22:56

jennifer napsal(a):
Jo, Máša je taky mazel, nejradši by se snad chovala, teď už to teda není takové, už jsme si vyjasnili, že do náruče se fakt nevejde... Další specialitou je dělání šílenejch ksichtů, kolikrát umíráme smíchy... A taková zvláštnost - nežere sladký.... Když se jí snažím strčit do hubiny cokoli sladkýho (piškot, sladký pamlsky pro koně, tvrdej loupák...), tak to max. poválí v hubě a pak neporušený vyplivne... Takovýho koně jsem ještě nepotkala, snad všichni, se kterýma jsem měla tu čest se mohli po sladkým užrat...

Teď mě tak napdá, není to náhodou tvoje Bára, kdo byl v časopise Koně a hříbata???

2.2.2007 23:03

jennifer napsal(a):
Teď mě tak napdá, není to náhodou tvoje Bára, kdo byl v časopise Koně a hříbata???

2.2.2007 23:07

blanche napsal(a):

No počkej, j si to nemůžu ověřit, já ten časák teď nemám poruce, kupuju ho kvůli jedný holčině, co mi sem chodí na shetlanďáky, ale skoro bych dala krk za to, že je to ona

2.2.2007 23:09

jennifer napsal(a):
No počkej, j si to nemůžu ověřit, já ten časák teď nemám poruce, kupuju ho kvůli jedný holčině, co mi sem chodí na shetlanďáky, ale skoro bych dala krk za to, že je to ona

JJ je to ona

2.2.2007 23:13

blanche napsal(a):
JJ je to ona

A já si říkala už při prohlížení toho časáku, že se mi moc líbí.... Něco takovýho bych chtěla aby jednou vyrostlo z Mášenky

2.2.2007 23:15

jennifer napsal(a):
A já si říkala už při prohlížení toho časáku, že se mi moc líbí.... Něco takovýho bych chtěla aby jednou vyrostlo z Mášenky

Jééé díky ... samá chvála

2.2.2007 23:18

blanche napsal(a):
Jééé díky ... samá chvála

Fakt je moc hezká. Nelíbí se mi, jak se snaží z haflošů udělt malý jezdecký koně. Nevím, jestli jsi viděla nové Jezdectví, ale je tam u jednoho článku fotka klisny, má to být nějaká vítězka snad nějaké rakouské výstavy, je v tom moderním (jezdeckém) typu, jako koník je to krásný, ale s haflingem už to má společkou snad akorát barvu a výšku... Mám radši ten mohutnější typ...

2.2.2007 23:23

jennifer napsal(a):
Fakt je moc hezká. Nelíbí se mi, jak se snaží z haflošů udělt malý jezdecký koně. Nevím, jestli jsi viděla nové Jezdectví, ale je tam u jednoho článku fotka klisny, má to být nějaká vítězka snad nějaké rakouské výstavy, je v tom moderním (jezdeckém) typu, jako koník je to krásný, ale s haflingem už to má společkou snad akorát barvu a výšku... Mám radši ten mohutnější typ...

JJ viděla jsem to ... na oko to vypadá třeba i dobře ... je takový jemnější ... ale když hafling, tak raději pořádnej ...

2.2.2007 23:29

blanche napsal(a):
JJ viděla jsem to ... na oko to vypadá třeba i dobře ... je takový jemnější ... ale když hafling, tak raději pořádnej ...

Jo, jako koník vypadá dobře, ale prostě hafling je malej chladnokrevník, tak proč z něj dělat sporťáka? Pokud chce někdo koně do sportu, tak si může rovnou pořídit něco jiného... Možná jsem v tomhle trochu zatvrzelý odpůrce, ale to mi připadá, jak kdyby chtěli udělat v jezdeckým typu třeba noriky... Navíc mi připadá, že je to teď taková móda, udělat ze všeho sporťáky, setřít původní ráz a využití plemene... Kruci, přece jsem si pořídila hafloše proto, že jsem chtěla mohutnějšího všestrannýho koníka a neměl to být hucul

2.2.2007 23:32

jennifer napsal(a):
Jo, jako koník vypadá dobře, ale prostě hafling je malej chladnokrevník, tak proč z něj dělat sporťáka? Pokud chce někdo koně do sportu, tak si může rovnou pořídit něco jiného... Možná jsem v tomhle trochu zatvrzelý odpůrce, ale to mi připadá, jak kdyby chtěli udělat v jezdeckým typu třeba noriky... Navíc mi připadá, že je to teď taková móda, udělat ze všeho sporťáky, setřít původní ráz a využití plemene... Kruci, přece jsem si pořídila hafloše proto, že jsem chtěla mohutnějšího všestrannýho koníka a neměl to být hucul

Tak zase asi každého názor ... Někdo má rád hafťáky a chce sportovat ... To mu neberu ... Ale pro mě je hafťák pořádnej kus koně, co něco vydrží

2.2.2007 23:39

jennifer napsal(a):

No, já to taky nechci nikomu brát, jen mi to přijde jako taková móda a to mě na jednu stranu docela mrzí. Na druhou stranu s tím člověk nic neudělá, koně (a cokoli jiného) se budou šlechtit podle požadavků trhu....

Ale koukám, že jsme pěkně odběhli od tématu Tak se pokusím trošku vrátit nějakou tou zasněženou fotečkou...

Před vyjetím na Masopust (r. 2005)

2.2.2007 23:41

jennifer napsal(a):
No, já to taky nechci nikomu brát, jen mi to přijde jako taková móda a to mě na jednu stranu docela mrzí. Na druhou stranu s tím člověk nic neudělá, koně (a cokoli jiného) se budou šlechtit podle požadavků trhu....

Ale koukám, že jsme pěkně odběhli od tématu Tak se pokusím trošku vrátit nějakou tou zasněženou fotečkou...

Před vyjetím na Masopust (r. 2005)

Dám jí sem znovu, ať je tam něco vidět... Trochu jsem jí ořízla...

2.2.2007 23:45

jennifer napsal(a):
Dám jí sem znovu, ať je tam něco vidět... Trochu jsem jí ořízla...

Jééé, ty jsou správný ... to jsou koníci také od vás ?

2.2.2007 23:50

blanche napsal(a):
Jééé, ty jsou správný ... to jsou koníci také od vás ?

Jj, to jsou moji prckové shetlandi :-))

2.2.2007 23:55

jennifer napsal(a):
Jj, to jsou moji prckové shetlandi :-))

Všechno tvoji ? Kolik máš koní ? Jsou taky pěkný

2.2.2007 23:57

blanche napsal(a):
Všechno tvoji ? Kolik máš koní ? Jsou taky pěkný

No, teď momentálně 4, haflošku Mášu, shetlandy Alici, Apollyho a Arese (hříbák, bude se stěhovat). Apolly je ten strakatej zapřeženej, Alice je ta černá. Hříbák přivázanej k nim bude letos tříletej, ale bohužel o něm nemám žádné zprávy...

2.2.2007 23:59

jennifer napsal(a):
No, teď momentálně 4, haflošku Mášu, shetlandy Alici, Apollyho a Arese (hříbák, bude se stěhovat). Apolly je ten strakatej zapřeženej, Alice je ta černá. Hříbák přivázanej k nim bude letos tříletej, ale bohužel o něm nemám žádné zprávy...

Tak to já mám jednoho koníka a úúplně to stačí

Jak to stádečko celé stíháš ? Máš je doma ?

3.2.2007 00:06

jennifer napsal(a):

Jj, mám je doma a stíhám je asi tak, že ráno než jdu do práce, jdu ke koním, večer až přijdu z práce, jdu ke koním Shetlanďáky mám spíš do zápřahu (přeci jen jsem na ně trochu velká, ale občas si na ně sednu ), takže teď žádná velká práce nehrozí - sníh už zase není, takže do sáněk zapřahat nemůžu (škoda, je to děsná legrace) a na ježdění s vozíkem je teď po večerech tma, takže mají teď takové prázdniny, dělám s nima jen takové kraviny, teď se je zkuším naučit nějaké cirkusové kousky, ale teď jsme začali, takže výsledky zatím nic moc, musím na ně pomalu, nechci aby si ublížili... No a Máša je ještě "miminko", takže ta chodí akorát tak na procházky na ruce...

3.2.2007 00:18

jennifer napsal(a):
Jj, mám je doma a stíhám je asi tak, že ráno než jdu do práce, jdu ke koním, večer až přijdu z práce, jdu ke koním Shetlanďáky mám spíš do zápřahu (přeci jen jsem na ně trochu velká, ale občas si na ně sednu ), takže teď žádná velká práce nehrozí - sníh už zase není, takže do sáněk zapřahat nemůžu (škoda, je to děsná legrace) a na ježdění s vozíkem je teď po večerech tma, takže mají teď takové prázdniny, dělám s nima jen takové kraviny, teď se je zkuším naučit nějaké cirkusové kousky, ale teď jsme začali, takže výsledky zatím nic moc, musím na ně pomalu, nechci aby si ublížili... No a Máša je ještě "miminko", takže ta chodí akorát tak na procházky na ruce...

Bára umí zatím jen poklony a tahat boby

3.2.2007 00:26

blanche napsal(a):
Bára umí zatím jen poklony a tahat boby

Taky dobrý My právě zkoušíme taky poklony, sice jim to docela jde, ale ty nohy ještě nestrčí tak dopředu, ale chci jim dát čas, přeci jen to pro ně není zas tak úplně přirozený a tak chci, aby si nejdřív našli rovnováhu, aby se mi nezranili...

Tohle bych jednou chtěla zkusit s Mášenou, ale s lyžema... Akorát si na to musím ještě počkat

Nezlob se, já teď půjdu spinkat , musím ráno do práce, tak abych vstala. Třeba si zase někdy popovídáme... Nebo kdybys chtěla, tak se ozvi na email: jana.apolly@seznam.cz

Zatím ahoj a dobrou noc.

Foto: Ájinka po příchodu z ohrady minulou zimu....

3.2.2007 15:37

jennifer napsal(a):

Taky jeden příbuzný. Ale vzdálený -přikřížený s ČT(25%)

3.2.2007 15:38

stieberova napsal(a):
Taky jeden příbuzný. Ale vzdálený -přikřížený s ČT(25%)

A detail

3.2.2007 18:45

stieberova napsal(a):
A detail

tady je ten můj :)))))))))))))

3.2.2007 18:47

hasanek napsal(a):

Ještě jedna

3.2.2007 20:57

hasanek napsal(a):

krásní hafošci!!!!!!, jo kdybych taky věděla co je ta moje zač no ale trošku podoba by zde byla

3.2.2007 21:33

microfon napsal(a):
krásní hafošci!!!!!!, jo kdybych taky věděla co je ta moje zač no ale trošku podoba by zde byla

Cim vic tady vidim ty Hafose a chladnokrevniky,tim vic bych jednou takovyho konika chtela..ja mam pravy opak,miniaturniho plnase s tenkyma dlouhyma nozickama..a velkym pupkem..takovej trosku oslik..hihi..Ale muj sen je si jednou poridit cerneho Andalusana a elegantniho Achaltekina..

4.2.2007 08:29

ukulemba napsal(a):
Cim vic tady vidim ty Hafose a chladnokrevniky,tim vic bych jednou takovyho konika chtela..ja mam pravy opak,miniaturniho plnase s tenkyma dlouhyma nozickama..a velkym pupkem..takovej trosku oslik..hihi..Ale muj sen je si jednou poridit cerneho Andalusana a elegantniho Achaltekina..

však máš krásnýho šimlíka , ale to s tím andalusanem a achalem , jo to jsme na tom podobně!

11.2.2007 17:59

eliska84 napsal(a):

Hanči, loňská zima:-D

Přidejte reakci

Přidat smajlík