mispulka
napsal(a):
Toto je můj miláček...Přidejte sem taky nějáké fotečky paintů
Ve stáji
bednarik petr
napsal(a):
ne ne ne,matka je Akichita Diablo "nemusím psát po jakém hřebci" otec je Born. A co je to za kobylu?
Jojo,koník je po Bornovi a z matky Akichita Diablo...Je to hřebeček...
jackie
napsal(a):
Kobyla je po Dakym, jmenuje se Lady Bird Chex. Stojí v Budišově. Je úplně celá černá.
Tak to mi nic neříká. Ale našla jsem na slovensku velmi kvalitní chov paintů,ovšem i cena jsou hned poznat na kvalitě,ale většinou v původu naleznem Reminic,Enterpraise a mají tam hřebce po Gunner!!! ale bohužel je jen sorel solid
bednarik petr
napsal(a):
Tak to mi nic neříká. Ale našla jsem na slovensku velmi kvalitní chov paintů,ovšem i cena jsou hned poznat na kvalitě,ale většinou v původu naleznem Reminic,Enterpraise a mají tam hřebce po Gunner!!! ale bohužel je jen sorel solid
Soni,líbila se Ti ta modroočka po Dallasovi?
mispulka
napsal(a):
A jeho maminka
tajemma danny
napsal(a):
Jéšiš, to je moc pěkný koník.
Můj sen je, koupit si nějakého flekouška s jedním očkem modrým nebo s oběma. Ale to je běh na dlouhou trať, není tolik času kolik bych potřebovala...
Na kolik tě přišel, smím-li se zeptat? Díky
Zatím to úplně můj koník není...Na jaře si ho budu kupovat Teď s ním trávím co nejvíc času aby jsme se na sebe zvykly...Ale cena nebude míň jak 50 000 Kč....Budu držet palečky ať si taky jednou nějakýho pořídíš
a pak sem hned dej jeho fotečku ju?
mispulka
napsal(a):
Zatím to úplně můj koník není...Na jaře si ho budu kupovat Teď s ním trávím co nejvíc času aby jsme se na sebe zvykly...Ale cena nebude míň jak 50 000 Kč....Budu držet palečky ať si taky jednou nějakýho pořídíš
a pak sem hned dej jeho fotečku ju?
Hehe, mno to si ještě počkám. A on má očička jaká...? Je opravdu moc krásný, miluju strakouše a zvlášt tmavé (bohužel nevím jak se to řekne po westerňácku...). Na jaké účely ho máš? Budeš s ním v budoucnu něco chodit? Etě jednou ho moc chválím...
. My jsme odchovaly u nás taky jednoho skrakáčka...ale paintík to není...jmenuje se Kevin alias Jack...už je u nové majitelky...
tajemma danny
napsal(a):
Hehe, mno to si ještě počkám. A on má očička jaká...? Je opravdu moc krásný, miluju strakouše a zvlášt tmavé (bohužel nevím jak se to řekne po westerňácku...). Na jaké účely ho máš? Budeš s ním v budoucnu něco chodit? Etě jednou ho moc chválím...
. My jsme odchovaly u nás taky jednoho skrakáčka...ale paintík to není...jmenuje se Kevin alias Jack...už je u nové majitelky...
On má jedno oko hnědé a druhé má na půl hnědé a na půl modréJá taky miluju strakatý koně...Proto jsem si vybrala tohodle prcka
Určitě s ním budu jezdit závodně...Pokud se teda nic nepokazí...Ale jinak jo!Začneme nejspíš lehkou disciplínou pleasure a pak uvidíme jak nám to půjde...Ale moc bych chtěla jezdit reining....Jinak jsem moc ráda že se ti tak líbí
Tohle hříbátko je taky moc krásné
Dávám sem fotečku z našeho tréningu
mispulka
napsal(a):
On má jedno oko hnědé a druhé má na půl hnědé a na půl modréJá taky miluju strakatý koně...Proto jsem si vybrala tohodle prcka
Určitě s ním budu jezdit závodně...Pokud se teda nic nepokazí...Ale jinak jo!Začneme nejspíš lehkou disciplínou pleasure a pak uvidíme jak nám to půjde...Ale moc bych chtěla jezdit reining....Jinak jsem moc ráda že se ti tak líbí
Tohle hříbátko je taky moc krásné
Dávám sem fotečku z našeho tréningu
Je opravdu krásný,já bych si přála k Mauríně takovou paintku,ale v čr bohužel žádná taková není a tahla je už prodaná.
bednarik petr
napsal(a):
Je opravdu krásný,já bych si přála k Mauríně takovou paintku,ale v čr bohužel žádná taková není a tahla je už prodaná.
maurína
mispulka
napsal(a):
Hezká kobylka?Jak je stará?To jsi ty Soni??????
Ahoj Míšo,jo to jsem já Soňa,Maurína bude mít v květnu dva roky,takže zatím s ní blbnu jen na lonži a beru jí za koně ven do terénu,
mispulka
napsal(a):
Born On The Snow...Moc hezkej koník
mispulka
napsal(a):
Mr. Expresso...Taky moooc hezkej
mispulka
napsal(a):
euiickaa