Tak za mnou dnes přišla má spolužačka. Před rokem si koupila kobylu a jaksi na ní nemá, dluhy kam se podívá.
J elikož se nedostane na internet, tak se ptám za ní. Nevíte o někom, kdo by koupil 11-ti lettou kobylku amerického klusáka? Původ m: Esna, o: Scooter (S), vysoká okolo 167 cm. Hnědka. Nevidí na pravé oko. povahově je to bývalá dostihačka, dost se sklidnila a častou prací by se ještě lepšilo!!! Pochopitelně do dobrých rukou. Až budu mít foto dodám. Cena okolo 15 000,-
zazika
napsal(a):
Tak za mnou dnes přišla má spolužačka. Před rokem si koupila kobylu a jaksi na ní nemá, dluhy kam se podívá.
J elikož se nedostane na internet, tak se ptám za ní. Nevíte o někom, kdo by koupil 11-ti lettou kobylku amerického klusáka? Původ m: Esna, o: Scooter (S), vysoká okolo 167 cm. Hnědka. Nevidí na pravé oko. povahově je to bývalá dostihačka, dost se sklidnila a častou prací by se ještě lepšilo!!! Pochopitelně do dobrých rukou. Až budu mít foto dodám. Cena okolo 15 000,-
Ahojky...my zrovna do naší stáje hledáme klusačku pod sedlo nebo popřípadě na hříbátka....Měla by se 100% dobře a můžu se zeptat z kama kobylka je??
zazika
napsal(a):
tak zasílám foto, mám i videa.
další, nejsou moc kvalitní
zazika
napsal(a):
Bingo! Já si to myslela. Chodila jsem tam ze začátku, když se přestěhovali z Grejnarova.
Chodíš tam? Ještě je tam Wafel? Byl to můj A1/1, hnědáček s bílou lysinou.
eavy
napsal(a):
Bingo! Já si to myslela. Chodila jsem tam ze začátku, když se přestěhovali z Grejnarova.
Chodíš tam? Ještě je tam Wafel? Byl to můj A1/1, hnědáček s bílou lysinou.
Nechodím tam ale znám to tam perfektně, kámoška je schopná mi vykecat díru do hlavy. Wafo už tam docela dlouho není, myslím že je někde v zahraničí.
zazika
napsal(a):
Chodíš na Grejnarov? Mám od tama kobylu, je ze mlejna.
Na Grejnarově na jízdárně jsem i pracovala, ale už je to tak 4 roky, co jsem tam nebyla. Pořídila jsem si mimi a jednoho mužíčka
Co je ta za kobylku? Stála přímo na Grejnarově v O.K.NIKA GREJNAROV ?
Wafo byl zlatíčko a miláček Jen jsem pak celkem ve zlým odešla... Co je tam ještě za koníky? Je tam Babeta s Belindou?
eavy
napsal(a):
Na Grejnarově na jízdárně jsem i pracovala, ale už je to tak 4 roky, co jsem tam nebyla. Pořídila jsem si mimi a jednoho mužíčka
Co je ta za kobylku? Stála přímo na Grejnarově v O.K.NIKA GREJNAROV ?
Wafo byl zlatíčko a miláček Jen jsem pak celkem ve zlým odešla... Co je tam ještě za koníky? Je tam Babeta s Belindou?
Ty dvě tam ještě jsou, jinak odešlo hafo lidí po tom co odešel Tomáš do Německa myslím, teď bych ale kecala. Je od Nováka, je to asi 100 metrů od NIKY. Jinak je to A1/1. Fotka ještě od bývalého majitele.
zazika
napsal(a):
Ty dvě tam ještě jsou, jinak odešlo hafo lidí po tom co odešel Tomáš do Německa myslím, teď bych ale kecala. Je od Nováka, je to asi 100 metrů od NIKY. Jinak je to A1/1. Fotka ještě od bývalého majitele.
jj vím, kde to je. Byla jsem se u něj jednou kouknout na kobylku, byla naprodej, jenže měla sloní nohu. Já v té době moc o tomto nevěděla a nechala si od dohazovače nakecat, že je to jen banalita... Nakonec z toho sešlo, právě kvůli Wafelovi
Tomáš šel do Němec?! No to nevím, byl dost dobrej, koním rozuměl
No, vlastně se ani nedivím a přeju mu to. Ty dvě žluťasky (Belinda s Babetou) byly pěkný můry
Co je tam ještě za koníky? Kdysi tam býval ještě Bobeš, bývalý parkurák, ale ten už asi bude posmrti...
Kobylka je moc pěkná