Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.2.2007 10:57

Prosím nemáte někdo z tohoto sedlářství sedlo? Moc by mě zajímalo jaké máte zkušenosti. Na fotkách vypadají pěkně, ale bohužel nemají žádné hotové na ukázku. Předem všem děkuji za odpovědi

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.2.2007 11:00

bubo napsal(a):
Prosím nemáte někdo z tohoto sedlářství sedlo? Moc by mě zajímalo jaké máte zkušenosti. Na fotkách vypadají pěkně, ale bohužel nemají žádné hotové na ukázku. Předem všem děkuji za odpovědi

Bubo nemám, ale kde si můžu sedýlka prohlídnout?

5.2.2007 11:18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Bubo nemám, ale kde si můžu sedýlka prohlídnout?

Vendulko, tady: hora-sedlarstvi.cz
Je to u Jihlavy, nebo v Jihlavě?

5.2.2007 11:23

jackie napsal(a):
Vendulko, tady: hora-sedlarstvi.cz
Je to u Jihlavy, nebo v Jihlavě?

Jani, já tam právě volala a sedla tam nemá vůbec a uzdečky dvě.Přitom na stránkách toho má celkem dost nafoceného. No a nech si dělat sedlo aniž bys ho viděla, že. Kostru si můžeš vybrat, což je celkem dobrý Asi nakonec zvítězí to Šumavské
Jestli mi ho neprodají než se rozhoupu

5.2.2007 11:26

bubo napsal(a):
Jani, já tam právě volala a sedla tam nemá vůbec a uzdečky dvě.Přitom na stránkách toho má celkem dost nafoceného. No a nech si dělat sedlo aniž bys ho viděla, že. Kostru si můžeš vybrat, což je celkem dobrý Asi nakonec zvítězí to Šumavské

Jani díky, vybrala bych si hned to první, vypadá pohodlné!

5.2.2007 12:12

bubo napsal(a):

Bubo, tak se rozhoupej, poslala jsem ti mejlík

5.2.2007 12:33

jackie napsal(a):
Bubo, tak se rozhoupej, poslala jsem ti mejlík

Zdravím,
nechci zasahovat, ale zajímalo by mne za kolik to sedlo je. Víte cenu?
Jinak mne by na něm rozhodně odradili ty třmeny. Mají ostré hrany a nebude se v nich dát jezdit v sandálech nebo bosa či v slabých botech.

5.2.2007 12:36

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jani díky, vybrala bych si hned to první, vypadá pohodlné!

Vendulko, to první bych typla na kalifornii , ty jsou snad nejpohodlnější, haha!

5.2.2007 12:39

prdelac napsal(a):
Zdravím,
nechci zasahovat, ale zajímalo by mne za kolik to sedlo je. Víte cenu?
Jinak mne by na něm rozhodně odradili ty třmeny. Mají ostré hrany a nebude se v nich dát jezdit v sandálech nebo bosa či v slabých botech.

Je od 16 000,- je tam ceník No nevím, já teda nikdy nejezdím v sandálech, bosa nebo ve slabých botech V anglii jezdím zásadně v kožených jezdecký holinkách a ve westernu v koních a chapsech

5.2.2007 12:47

bubo napsal(a):
Je od 16 000,- je tam ceník No nevím, já teda nikdy nejezdím v sandálech, bosa nebo ve slabých botech V anglii jezdím zásadně v kožených jezdecký holinkách a ve westernu v koních a chapsech

Mně ty třmeny připadají normální, dost široké, "ostré" jako všechny ostatní...pokud mluvíme o tom prvnímsedle v pořadí obrázků . Ale možná mám fotku moc malou a nejsou ty ostré hrany vidět, to je možné...

Přidejte reakci

Přidat smajlík