nightdevil
napsal(a):
Sem vkládejte fotečky Vašich(nebo vypůjčených) koníčků skokanů s Vámi na závodech.
Já tedy začnu...
To jsem já a Nico na VT ve Vestci...
nightdevil
napsal(a):
Sem vkládejte fotečky Vašich(nebo vypůjčených) koníčků skokanů s Vámi na závodech.
A můj Nico při pravním ofiko parkuru s Martin Hofrychtrem...v Lázních Bohdanči
nightdevil
napsal(a):
Ještě jedna fotečka, za kterou vděčím paní renatě Hofmann
nightdevil
napsal(a):
A poslední z řady....Nikoušek v Z parkuru
nightdevil
napsal(a):
A můj trenér Ládik Kmoníček s koněm William, tuším, že je to asi nějaký parkur S nebo L...
nightdevil
napsal(a):
Já tedy začnu...
To jsem já a Nico na VT ve Vestci...
ja a lota
nightdevil
napsal(a):
moje Kesinka a já - 120 cm, Skaštice 2006
nightdevil
napsal(a):
Ty joooo, jste opravdu dobré, obě dvě...
Já a Song (po Sahib Kubišta) v Z, chodí první sezonu, Brno- Žebětín
janulka
napsal(a):
Já a Song (po Sahib Kubišta) v Z, chodí první sezonu, Brno- Žebětín
A doma v tréninku
nightdevil
napsal(a):
Já a Markýz loni v ZL
nightdevil
napsal(a):
Ty joooo, jste opravdu dobré, obě dvě...
je diky, no skocili sme max. 140 v mini maxi, vys bych ani nechtela jit, parkury skacem do 120 a docela staci, nektery prekazky maji i pres 120 a to uz mam pak docela bobky
lajka
napsal(a):
Já a Markýz loni v ZL
já s mojí kobčou v tréninku .... fotila mamka, tak se nedivte ze chytila jenom nájezd
nightdevil
napsal(a):
Při tréninku, já a moje kobča Tara
nightdevil
napsal(a):
my jsme taky meli Taru :))
gabineska
napsal(a):
A po jakých rodičích byla ta vaše??
Watergatte x Omega sportovní jméno Tara 12
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=38130
spirit
napsal(a):
Watergatte x Omega sportovní jméno Tara 12
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=38130
Já s Tobánkem
gabineska
napsal(a):
pro Klawdie...Jojo, to bude ona, už její 12. nevíš něco z její minulosti??
Z minulosti?Řekla bych že jo!Spíš dětství a dospívání?!:) byla na jízdárně v HJK v Hradci Králové když jsem se tam učila jezdit to byla maldice nevím přesně kouknu na starý fotky,pamatuju že jsem ji viděla skákat v tréninku 140 cm,když začínala.Byla tam i se svou mamčou Fany,jestli si to dobře pamatuju tak se tam narodila,budu muset zavzpomínat,pak byla v DObřenicich,dál už její pouť neznám,ale v HJK byla hodně dlouho. Kdyžtak na mejl klawdie@centrum.cz
nightdevil
napsal(a):
jezdkyně z vítězného týmu CSIO Poděbrady 2006