Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2007 19:26

Ahoj potrebovala bych fotku tohoto hrebce a popripade i fotky jeho potomku...mocinky dekuju

11.2.2007 19:30

nicolll napsal(a):
Ahoj potrebovala bych fotku tohoto hrebce a popripade i fotky jeho potomku...mocinky dekuju

3 fotečky najdeš tady na moderce v tématu drezurní hřebci

11.2.2007 19:37

nicolll napsal(a):

Hřebeček asi 1,5 roku- M:Varta, O:Dantes

11.2.2007 21:24

bubo napsal(a):

jojo diky moc..uz sem se tam divala

2.10.2007 19:34

bubo napsal(a):

Jaké máte zkušenosti s potomky Dantese? Jaký mají ti vaši charakter, jakou jezditelnost, exterier? Mám pětiletou klisnu, kromě Dantese má v původu ještě Ramira. Je poněkud tvrdohlavá a pyšná. Jací jsou ti vaši?

2.10.2007 23:01

bibina napsal(a):
Jaké máte zkušenosti s potomky Dantese? Jaký mají ti vaši charakter, jakou jezditelnost, exterier? Mám pětiletou klisnu, kromě Dantese má v původu ještě Ramira. Je poněkud tvrdohlavá a pyšná. Jací jsou ti vaši?

Naprosto dokonalý ve všech směrech - Domenico (po Dantes z matky po Wattergate) . Zatím dvaapůlletý - o jezditelnosti se přesvědčíme nejdříve za rok....

3.10.2007 07:04

hanatichakova napsal(a):
Naprosto dokonalý ve všech směrech - Domenico (po Dantes z matky po Wattergate) . Zatím dvaapůlletý - o jezditelnosti se přesvědčíme nejdříve za rok....

Ahojky,
no já jsem jezdila jednu kobylku po Dantes. Já zase musím říct, že jsem byla velice nespokojená. Byla jen do otce, a šla ji jen drezura....Na tu byla nejlepší. Pokud by někdo chtěl koníka spíše jen do drezury, tak si svoji kobylku nechce připustit tímto hřebcem. Na skoky byla nemehlo. Ale to je jen můj názor, protože už s žádným jiným koníkem po Dantesovi jsem se nesetkala .
Fotečku někde mám, ale nemohu ji najít, pokud se mi to podaří, pošlu ji sem.
Zatím

3.10.2007 07:24

hanatichakova napsal(a):

Pane jo nádrherný zvíře!!!!! nemáš ještě nějakou fotku.

3.10.2007 09:40

nicolll napsal(a):

Že by tenhle??

3.10.2007 11:54

klawdie napsal(a):
Pane jo nádrherný zvíře!!!!! nemáš ještě nějakou fotku.

100%tně na www.thj.wz.cz hledej galerie a obrázky Domenico.

3.10.2007 12:01

bibina napsal(a):

Syrka ráda skáče, její velký nedostatek je nakládání . Na tom musíme zapracovat.

3.10.2007 22:25

kacik napsal(a):
poslední...

No ja byhc rekla ze Dantes je nahodou velmi dobry skokan..ne zeby skakal pres domy,ale skace pekne...Tedkom jsem byla v Brne na Zebetine na zavodech a tamvyhral temer vsechno,i presto ze mel zraneneho jezdce

Přidejte reakci

Přidat smajlík