nicolll
napsal(a):
Ahoj potrebovala bych fotku tohoto hrebce a popripade i fotky jeho potomku...mocinky dekuju
Hřebeček asi 1,5 roku- M:Varta, O:Dantes
bubo
napsal(a):
Hřebeček asi 1,5 roku- M:Varta, O:Dantes
Jaké máte zkušenosti s potomky Dantese? Jaký mají ti vaši charakter, jakou jezditelnost, exterier? Mám pětiletou klisnu, kromě Dantese má v původu ještě Ramira. Je poněkud tvrdohlavá a pyšná. Jací jsou ti vaši?
bibina
napsal(a):
Jaké máte zkušenosti s potomky Dantese? Jaký mají ti vaši charakter, jakou jezditelnost, exterier? Mám pětiletou klisnu, kromě Dantese má v původu ještě Ramira. Je poněkud tvrdohlavá a pyšná. Jací jsou ti vaši?
Naprosto dokonalý ve všech směrech - Domenico (po Dantes z matky po Wattergate) . Zatím dvaapůlletý - o jezditelnosti se přesvědčíme nejdříve za rok....
hanatichakova
napsal(a):
Naprosto dokonalý ve všech směrech - Domenico (po Dantes z matky po Wattergate) . Zatím dvaapůlletý - o jezditelnosti se přesvědčíme nejdříve za rok....
Ahojky,
no já jsem jezdila jednu kobylku po Dantes. Já zase musím říct, že jsem byla velice nespokojená. Byla jen do otce, a šla ji jen drezura....Na tu byla nejlepší. Pokud by někdo chtěl koníka spíše jen do drezury, tak si svoji kobylku nechce připustit tímto hřebcem. Na skoky byla nemehlo. Ale to je jen můj názor, protože už s žádným jiným koníkem po Dantesovi jsem se nesetkala .
Fotečku někde mám, ale nemohu ji najít, pokud se mi to podaří, pošlu ji sem.
Zatím
nicolll
napsal(a):
Ahoj potrebovala bych fotku tohoto hrebce a popripade i fotky jeho potomku...mocinky dekuju
Že by tenhle??
klawdie
napsal(a):
Pane jo nádrherný zvíře!!!!! nemáš ještě nějakou fotku.
100%tně na www.thj.wz.cz hledej galerie a obrázky Domenico.
bibina
napsal(a):
Syrka ráda skáče, její velký nedostatek je nakládání . Na tom musíme zapracovat.