z8
napsal(a):
Sem ukládejte foto vašich koní plemene ČT!!!Nebo aspoň těch co jezdíte!
Já začnu:
BOHOUŠ čt 10 let
(ten pán je strejda)
Tak já se sem taky pokusím dát jednu fotečky, snad to půjde...
Je to valach ČT, na kterém jezdím už skoro 2 roky, je prostě nej, jen má vrozenou vadu na přední nožce....
z8
napsal(a):
Ano to je!Jakou má vadu?Nic jsem nezpozorovala!
Ahojík
Chybí mu část korunkové kosti na LP. Na první pohled to poznat není, jen má mírně sbíhavý postoj předních nohou. Jezdíme jen tak zlehka-hlavně gymnastika v klusu. Na tvrdém povrchu kulhá, ale jinak si i rád zazávodí s ostatníma koníkama. Původně jezdil parkury S, ST, pak se u něj zjistila ta vada a s kariérou byl konec...Na rekreačku je andílek, vozí i 3 lety děti, ale pod zkušenějším jezdcem umí i pěkně pozlobit-dobře se z něj padá, člověk si aspoň vychutná ten let, s jeho výškou cca 180cm se letí vcelku dlouho
jaz90
napsal(a):
Chybí mu část korunkové kosti na LP. Na první pohled to poznat není, jen má mírně sbíhavý postoj předních nohou. Jezdíme jen tak zlehka-hlavně gymnastika v klusu. Na tvrdém povrchu kulhá, ale jinak si i rád zazávodí s ostatníma koníkama. Původně jezdil parkury S, ST, pak se u něj zjistila ta vada a s kariérou byl konec...Na rekreačku je andílek, vozí i 3 lety děti, ale pod zkušenějším jezdcem umí i pěkně pozlobit-dobře se z něj padá, člověk si aspoň vychutná ten let, s jeho výškou cca 180cm se letí vcelku dlouho
Moje kobylky ČT(vpravo) a W.P.B.R.(vlevo)
ČT-DOGORA 7let
W.P.B.R.-JEZABEL 4roky
Uživatel s deaktivovaným účtem

z8
napsal(a):
Já začnu:
BOHOUŠ čt 10 let
(ten pán je strejda)
Princess moje budouci kobylka od listopadu
doga

limit
napsal(a):
a ještě jednoum, poslední foto
MOje klisna Dogora Gogora CT po Hannoverovi 2616 Gottward z matky Dunowa
z8
napsal(a):
Já začnu:
BOHOUŠ čt 10 let
(ten pán je strejda)
Bony ČT: (Borka-206 Frühesch)