Vzpínající se koníci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2007 09:08

Tak sem můžete dávat nějaké fotečky jak vaši koníci dovádějí - pod sedlem nebo bez sedla....Toto je moje kámoška s mým Ďáblíkem

22.2.2007 10:10

mispulka napsal(a):
Tak sem můžete dávat nějaké fotečky jak vaši koníci dovádějí - pod sedlem nebo bez sedla....Toto je moje kámoška s mým Ďáblíkem

naše hra

22.2.2007 10:10

mispulka napsal(a):

tady nevim co jsem vyváděla

22.2.2007 10:18

kunicek napsal(a):

Jéé to je hezkej koníčekcopak je to zač???

22.2.2007 11:41

kunicek napsal(a):

My to také umíme, ale bohužel ne na povel. nevíte někdo, jak se to dá koníka naučit na povel?

22.2.2007 12:02

mispulka napsal(a):

22.2.2007 12:02

mispulka napsal(a):

.

22.2.2007 13:11

nightdevil napsal(a):
My to také umíme, ale bohužel ne na povel. nevíte někdo, jak se to dá koníka naučit na povel?

Zadej si do vyhledavace cirkusove kousky pro kone, tam je to popsane, ale obecne se moc nedoporucuje to konika ucit jako prvni zabavny kousek. Pokud konik pochopi, ze ti tak muze pripadne nahnat strach, tak mas velky a jeste k tomu vzpinajici se problem

22.2.2007 16:37

mispulka napsal(a):

:)

23.2.2007 06:52

mispulka napsal(a):

:)

23.2.2007 08:03

mispulka napsal(a):
Jéé to je hezkej koníčekcopak je to zač???

Můj čistokrevnej mustang

www.mujweb.cz/www/kunicek/index.html

Přidejte reakci

Přidat smajlík