Musí být na parkurové závody krevní testy????

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2007 18:54

Ahojík, chtěla jsem se zeptat, jestli musí být na parkury udělaný krevní testy??? Každý mi říká něco jinýho, tak mi prosím poraďte

26.2.2007 19:08

sdracice napsal(a):
Ahojík, chtěla jsem se zeptat, jestli musí být na parkury udělaný krevní testy??? Každý mi říká něco jinýho, tak mi prosím poraďte

Ano musí. Mluvila jsem s inspektorem!

26.2.2007 19:09

sdracice napsal(a):

Na stránkách ČJF je to jasně napsané. Krev být musí, platí 24 měsíců. Takže pokud jsi stihla vzít krev vloni, letos ji brát nemusíš.

26.2.2007 19:12

misulinka napsal(a):
Na stránkách ČJF je to jasně napsané. Krev být musí, platí 24 měsíců. Takže pokud jsi stihla vzít krev vloni, letos ji brát nemusíš.

Já jsem ji teda brala i v loni, ale letos jsem ji taky vzala. Slyšela jsem, že musí být odebrána letos a pak platí 2 roky.
Tak nevím.

26.2.2007 19:32

barletka napsal(a):
Já jsem ji teda brala i v loni, ale letos jsem ji taky vzala. Slyšela jsem, že musí být odebrána letos a pak platí 2 roky.
Tak nevím.

A kolik se pohybuje cena tohoto vyšetření??? A to musím mít i když nejedu na závody mimo okres???

26.2.2007 19:46

sdracice napsal(a):
A kolik se pohybuje cena tohoto vyšetření??? A to musím mít i když nejedu na závody mimo okres???

Ano musíš.
Já platila 250Kč veterinářovi (odber krve, materiál a 50Kč kolek, on mi to vždy zrovna
vezme na krajsou veterinární správu, abych dostala kulaté razítko)

Samostatné vyšetření krve stojí okolo 300Kč.Podotýkám, že abys dostala kulaté razítko musíš mít tetan a chřipku

26.2.2007 19:57

barletka napsal(a):
Ano musíš.
Já platila 250Kč veterinářovi (odber krve, materiál a 50Kč kolek, on mi to vždy zrovna
vezme na krajsou veterinární správu, abych dostala kulaté razítko)

Samostatné vyšetření krve stojí okolo 300Kč.Podotýkám, že abys dostala kulaté razítko musíš mít tetan a chřipku

Jasně tetan a chřipku mám, tak moc děkuju za rady.

26.2.2007 20:02

sdracice napsal(a):
Jasně tetan a chřipku mám, tak moc děkuju za rady.

Není začJá to teď absolvovala, tak můžu dělat chytrou

Přidejte reakci

Přidat smajlík