denny trikolka
napsal(a):
Ahojky nabízím filmy : Phar Lap , Black Beauty, Zaříkávač koní, Mladí černého hřebce, Seabiscuit, Rychlý stripes.
A za to bych chtěla film Snílek, Nespoutaní a nějaké další pokud budete mít. Všechny DVD a v českém jazyce.
Ahojky, můžeš mi prosím na mail: SafarikovaG@seznam.cz napsat ceny těch DVD, co nabízíš? díky moc!
smoulinka
napsal(a):
tak šup sem s tím
mozna je i jina domluva napiste na email: hb.beat@gmail.com
jinak obaly mozno prohlednout na www.habecko.wz.cz , jsou to videa dovezena z Anglie, tady u nás nejsou k sehnani :-)
video sestřih National hunt 97-98
cena k jednání 500kč
video sestřih National Hunt 79 - 88
cena k jednání 500kč
Desert orchid video s kariérou fenomenálního steaplera
cena k jednání 500kč
video Frankie Dettori - Horsing around!
sestřih jak Magnificent seven, tak i různých dostihových karambolů
cena k jednání 500kč
video kde je hvězdou úžasný Red Rum
cena k jednání 500kč
Lester Piggott komentuje svých 12. skvělých vítězství
cena k jednání 500kč
habecko
napsal(a):
mozna je i jina domluva napiste na email: hb.beat@gmail.com
jinak obaly mozno prohlednout na www.habecko.wz.cz , jsou to videa dovezena z Anglie, tady u nás nejsou k sehnani :-)
video sestřih National hunt 97-98
cena k jednání 500kč
video sestřih National Hunt 79 - 88
cena k jednání 500kč
Desert orchid video s kariérou fenomenálního steaplera
cena k jednání 500kč
video Frankie Dettori - Horsing around!
sestřih jak Magnificent seven, tak i různých dostihových karambolů
cena k jednání 500kč
video kde je hvězdou úžasný Red Rum
cena k jednání 500kč
Lester Piggott komentuje svých 12. skvělých vítězství
cena k jednání 500kč
Já mám toho snílka a pak eště mladý černý hřebec...
Uživatel s deaktivovaným účtem

santosek
napsal(a):
zjistila jsem že víc lidí shání Flicka. stáhnu a pošlu kdyby měl někdo zájem, víc na mail
mam pres 30 filmu na DVD primo o konich.mezi nimi i flicku,snilka,atd atd.takze pokud mate zajem o cokoliv piste na email dablixce@seznam.cz a ja vam zaslu seznam co mam.

napsal(a):
mam pres 30 filmu na DVD primo o konich.mezi nimi i flicku,snilka,atd atd.takze pokud mate zajem o cokoliv piste na email dablixce@seznam.cz a ja vam zaslu seznam co mam.
hry:
horsez - dedictvi hrebcina
ja chci jezdit,
ja chci skakat
ja chci zavodit
vsecky starshine
filmiky:
Černý Hřebec
Černý Hřebec Se Vrací
Flicka
Hříbě
My Little Pony - Princezna
Ostrov Koní
Palomino
Poslední Jednorožec
Seabiscuit
Snílek
Spirit - Divoký Hřebec
Stříbrný Blesk
Svět Koní
Zafir
Zaříkavač Koní
Země Mustangů
Nespoutaní
jeste mam vic filmu o konich,ale byvam doma na skok takze pokud byste chtely jeste neco konkretniho tak se ptejte a ja vam reknu jesli to mam nebo ne
jeste mam boranka,pata pareliho-poucny
plemeniky 2008
vsecky apassionaty (5dvd)
atd,atd,atd
sabora

smoulinka
napsal(a):
tak šup sem s tím
prodám DVD OBĚ OČI ov Bořánka- origoš, jen 2 x přehrané........ cena , asi 200kč + pošta......
nepolapeny@seznam.cz
sabora
napsal(a):
prodám DVD OBĚ OČI ov Bořánka- origoš, jen 2 x přehrané........ cena , asi 200kč + pošta......
nepolapeny@seznam.cz
Lidičky, jen si dávejte majzla komu co a jak nabízíte. Jistě, ať hodí kamenem, kdo nemá doma nějakou nelegální kopii CD nebo DVD, ale je dost lidí, co nemají na práci nic lepšího, než psát udání na všechny strany. Ať někomu něco třeba nevypálíte i zadarmo a nemáte z toho problémy.
toricon
napsal(a):
Lidičky, jen si dávejte majzla komu co a jak nabízíte. Jistě, ať hodí kamenem, kdo nemá doma nějakou nelegální kopii CD nebo DVD, ale je dost lidí, co nemají na práci nic lepšího, než psát udání na všechny strany. Ať někomu něco třeba nevypálíte i zadarmo a nemáte z toho problémy.
Neboj kazety co ja nabizim jsou origos z anglie
denny trikolka
napsal(a):
Ahojky nabízím filmy : Phar Lap , Black Beauty, Zaříkávač koní, Mladí černého hřebce, Seabiscuit, Rychlý stripes.
A za to bych chtěla film Snílek, Nespoutaní a nějaké další pokud budete mít. Všechny DVD a v českém jazyce.
Ahojky taky prosím o ceník krom Zaříkavače, Díky , můj mail: notakco@centrum.cz
sabora

toricon
napsal(a):
já taky nabízím DVD originál, i s originál krabičkou a originál to přiznávám
Dobrodružství Černého Bleska (ty starší díly z roku 1971) nevíte někdo jestli je to někde ke stažení?
napsal(a):
hry:
horsez - dedictvi hrebcina
ja chci jezdit,
ja chci skakat
ja chci zavodit
vsecky starshine
filmiky:
Černý Hřebec
Černý Hřebec Se Vrací
Flicka
Hříbě
My Little Pony - Princezna
Ostrov Koní
Palomino
Poslední Jednorožec
Seabiscuit
Snílek
Spirit - Divoký Hřebec
Stříbrný Blesk
Svět Koní
Zafir
Zaříkavač Koní
Země Mustangů
Nespoutaní
jeste mam vic filmu o konich,ale byvam doma na skok takze pokud byste chtely jeste neco konkretniho tak se ptejte a ja vam reknu jesli to mam nebo ne
jeste mam boranka,pata pareliho-poucny
plemeniky 2008
vsecky apassionaty (5dvd)
atd,atd,atd
Ahoj. :) Prosímtě, měla bych zájem o film Zafir. Jedna holka mi slibuje už 1 rok 10 filmů o koních a pořád mi je ještě neposlala. Není na ni spoleh. Tak jestli bys byla tak hodná, byla bych ti moc vděčná! A máš te film v češtině, že? Odepiš mi prosím na můj e-mail ► kacik.smile@seznam.cz
Ahoj,scháníme 4 filmy o koních a ty máš dva co by jsme chtěli.....boužel ale nemáme co si chtěla na oplátku....měli by jsme zájem o :
Phar Lap
Seabiscuit
Jesli by si je nám neprodala za peníze.....kolik by śis řekla,nějakou normální cenu.
Kdyžtak odpověz na email:
lucie.fisch@seznam.cz
Děkuju Fischkandlová