sajma
napsal(a):
zakládám další, bo 2 byla plná...Ahoj Bohdi, tak jak se má ten tvůj drobek? Já se určitě zastavím se svojí dravou zvěří do Kostelce, naposled jsem u Vás byla na kurzu...
marťo, mi máme nevyužité west.sedlo, je to starší pakistánec ale dobré, jezdily na něm baby na Strakošovi...je lehké
sajma
napsal(a):
marťo, mi máme nevyužité west.sedlo, je to starší pakistánec ale dobré, jezdily na něm baby na Strakošovi...je lehké
ahoj zdrávím v krásnéém dni
sajma
napsal(a):
jéé, to auto má můj kamarád, velice ráda se v něm vozím, můžu fakt doporučit, je to špica... Marti, jak budeš moct se zastav a vyzkoušíme ho, a vem i foťák ...ja?
Ahoky Jani,
řekla bych, že Deim se má pořád líp než já. Můj "drobek" má důtku s výstrahou - jelikož v 80 letech už tu nohu tak vysoko nezvednu a na schůdky ještě nemám našetříno - povyrostl zasejc potvůrka podivná... Vložila bych nějakou hezkou fotku s ním - ale nemám žádnou, co by za to stála. Sluníčko už svítí, travička se zelená - takže třebas ho dneska blejsknu a zítra bych něco vložila - pokaváď budu moct časově. Stav se na kafe. Páček shledáček Bohdáček
Ahoj Marti! Nevím o nikom, kdo by sedlo pujčil. Já mám sice sedla 2 a jedna kobča je březí a už na ní jezdit nebudeme, ale přezto ho pujčovat nebudu, nebot jsem si je přivezla z NL a nerada bych o ně přišla. Jsem s něma spokojená a dobře mi sednou na frísky ( i na tu novou, která potřebuje opravdu široké sedlo). Ono je to ošemetná věc. Můžeš někde jet, spadnout i s koníkem a sedlo se zlomí a nebo nějak jinak poničí.... Spíš bych Ti doporučila koupit si nějaké opravdu staré levné sedlo, na kterém nemůžeš prodělat. No, a až si našetříš a koupíš nové, pořádné sedlo, tak potom lehce prodáš to staré levné sedlo za to, za co jsi ho koupila. To je moje rada.
ahoj marti a ostatní. Taky přidávám fotečky od nás. Doufám,že se nenaštvou majitelé!
tango
napsal(a):
ahoj marti a ostatní. Taky přidávám fotečky od nás. Doufám,že se nenaštvou majitelé!
deim
tango
napsal(a):
safír
měla jsem je vzadu na trávě, ale psst to bych si to schytla
Ahoj Jani.
Tak koníka už mám. Jela jsem s ním asi 50Km až domů, rozdělila jsem si to do 2 dnů a jela mi pak naproti i kámoška-naštěstí, je to nuda jet sama a navíc dost nebezpečné. Toten tejden se na ní přijede podívat Mari, budu jí od tebe pozdravovat, už se těším na Rajnošky, jinak co matura šrotíš? Já to vůbec nestíhám..
Příjdeš na výstavu do Podlesí?
Ahoj Kamila, písni kdyžtak na mail.
jessyn
napsal(a):
Ahoj Jani.
Tak koníka už mám. Jela jsem s ním asi 50Km až domů, rozdělila jsem si to do 2 dnů a jela mi pak naproti i kámoška-naštěstí, je to nuda jet sama a navíc dost nebezpečné. Toten tejden se na ní přijede podívat Mari, budu jí od tebe pozdravovat, už se těším na Rajnošky, jinak co matura šrotíš? Já to vůbec nestíhám..
Příjdeš na výstavu do Podlesí?
Ahoj Kamila, písni kdyžtak na mail.
tady je ta fotka
safir
napsal(a):
tady je ta fotka
Ahojte všichni! Jak se máte a co koníci? Moje kobča je ted nějaká divočejší. O trošku. A co vaši? Tady je ještě Tina.
Ahoj Marti! Jsem ráda, že nejsem v tom sama:) . Právě na lonži mi poskakaovala jak koza a den před tím na vyjíždce se mnou chodila zrychleným krokem a u tohoi zpotila. Vůbec se neuvolnila a byla našponovaná ... No, nic moc. Budeš tu ten týden chybět a taky tvoje fotečky.
monikafris
napsal(a):
Ahoj Marti! Jsem ráda, že nejsem v tom sama:) . Právě na lonži mi poskakaovala jak koza a den před tím na vyjíždce se mnou chodila zrychleným krokem a u tohoi zpotila. Vůbec se neuvolnila a byla našponovaná ... No, nic moc. Budeš tu ten týden chybět a taky tvoje fotečky.
V pátek jsme se byli podívat v Pozlovicích a tak sem dávám pár foteček.
monikafris
napsal(a):
V pátek jsme se byli podívat v Pozlovicích a tak sem dávám pár foteček.
Ach jo, jak tu Marta není, tak je to tu nějaké mrtvé. Tak sem dávám aspon já něco.
sajma
napsal(a):
zakládám další, bo 2 byla plná...Ahoj Bohdi, tak jak se má ten tvůj drobek? Já se určitě zastavím se svojí dravou zvěří do Kostelce, naposled jsem u Vás byla na kurzu...
Kdybyste někdo ze Zlína chtěli nafotit koníka, tak mi napište na mejlíka, ráda přijedu (jsem z Brna) Vše zdarma!
zuzule
napsal(a):
Kdybyste někdo ze Zlína chtěli nafotit koníka, tak mi napište na mejlíka, ráda přijedu (jsem z Brna) Vše zdarma!
Ahoj Zuzuko, pokud by se ti vážně chtělo do Zlína tak klíďo můžeš dojet k nám, máme koníky od puntikáčů, přes belginy velké černé až po malé araby : sami.sheila@seznam.cz
zuza
napsal(a):
jeeee Siginek v přeskoku
Zuzi tento vikend tam mam kurz, skoda ze je tak hnusne
Tak to já budu chtít Gajku taky nafotit, jen nevím, jestli fotíš i obtloustlé araby. Však prý na jednoho pojedeš do Slušovic. Už se těším, co zas budem se Zuzkou v pátek podnikat. Asi důvěru- kůň přijde, já odejdu :-).
ghajariy
napsal(a):
Tak to já budu chtít Gajku taky nafotit, jen nevím, jestli fotíš i obtloustlé araby. Však prý na jednoho pojedeš do Slušovic. Už se těším, co zas budem se Zuzkou v pátek podnikat. Asi důvěru- kůň přijde, já odejdu :-).
Aj obtloustlé ;) Na portrétech to ani nebude vidět A když někdy fotím i těhotné klisny, tak co
sajma
napsal(a):
Ahoj lidičky, přidám sem jednu letošní 14 denní tryskomyš... už se rodí hříboši na Zlínsku
sally
napsal(a):
Ahoj lidičky, přidám sem jednu letošní 14 denní tryskomyš... už se rodí hříboši na Zlínsku
A jednoho plemeníka, pro letošek stojícího na Kudlově - tuhle barvu já můžu
Ahoj, ale vždyť my se známe - my máme noriky ve Štípě.
Já jezdím na noričce s Janou na quarabce
Kudlov - máš přesný odhad: Chromek, Streimur stojí letos u něj - aspoň si konečně užije živých kobyl, když chudák skákal tolik let na dřevěnou kozu v inseminaci..
Posílám ještě jednu fotku prcka - žere lidi už od malička
sajma
napsal(a):
Zastav se s tím foťákem i k nám...uděláme seznamovací párty...
přidávám foto Sajmonkova dědečka Sameer r.1983...
verule
napsal(a):
Ahojky Zlíňáci,není tady mezi vámi někdy kdo chodil nebo chodí nebo má co dočinění s JK Žlutava,nebo někdo kdo to tam zná
Ozvěte se,můžeme pokecat
a máte všichni fakt moooc krásný koníky
Zveme všechny přátelé koní na kurz přirozené komunikace s koňmi, který se koná ve dnech 6.4. až 8.4. a ranči Los Dos v Kostelci u Zlína.
Bližší informace na mobil: 603 581 912
bopsik
napsal(a):
Zveme všechny přátelé koní na kurz přirozené komunikace s koňmi, který se koná ve dnech 6.4. až 8.4. a ranči Los Dos v Kostelci u Zlína.
Bližší informace na mobil: 603 581 912
Jéééé, pěkná fotka Bohdi!!! Nevíš jestli na tom výcvyku, budou aj jiní koně, než ze stáje, kteří by se tam měli ustájit??? Jo ptala jsem se Holubáře na tu licenci, on říkal, že mu mám dat papíry a že mi to udělá, ale až po licencích, že to teď nemá cenu, když nevím jestli to udělám... No uvidím... Doufám, že jo...
safir
napsal(a):
Jéééé, pěkná fotka Bohdi!!! Nevíš jestli na tom výcvyku, budou aj jiní koně, než ze stáje, kteří by se tam měli ustájit??? Jo ptala jsem se Holubáře na tu licenci, on říkal, že mu mám dat papíry a že mi to udělá, ale až po licencích, že to teď nemá cenu, když nevím jestli to udělám... No uvidím... Doufám, že jo...
Ahojky Sylvi,
díky za pochvalu - to je jedna jediná trošku povedená fotka. No, jestli ti to nabídl, tak je to každopádně jedna z možností, ale prodloužit licenci Safírkovi bys měla ty sama-tzn. co nejdříve. Do zkoušek je 14 dní a pak bůhví kdy se k tomu může p. Holubář dostat. No, máš svoji hlavu, tak popřemýšlej. JInak chci dneska mluvit s panem vedúcim o povláčení výběhu vzadu pro ten parkůr.
Na výcviku budou nějací externí koně, ale já půjčuju Deima no a pak jsou ještě další dva koně v záloze na půjčení - externí. Ale ti nechtějí být ustájení přes noc. O zbytku se poptám.
bopsik
napsal(a):
Ahojky Sylvi,
díky za pochvalu - to je jedna jediná trošku povedená fotka. No, jestli ti to nabídl, tak je to každopádně jedna z možností, ale prodloužit licenci Safírkovi bys měla ty sama-tzn. co nejdříve. Do zkoušek je 14 dní a pak bůhví kdy se k tomu může p. Holubář dostat. No, máš svoji hlavu, tak popřemýšlej. JInak chci dneska mluvit s panem vedúcim o povláčení výběhu vzadu pro ten parkůr.
Na výcviku budou nějací externí koně, ale já půjčuju Deima no a pak jsou ještě další dva koně v záloze na půjčení - externí. Ale ti nechtějí být ustájení přes noc. O zbytku se poptám.
Ahoj,kdo povede kurz?Máte někoho pozvaného nebo podomácku trénujete?
Mám doma 2koně u Luhačovic a každý kurz v okolí vyhledávám.
irma
napsal(a):
Ahoj,kdo povede kurz?Máte někoho pozvaného nebo podomácku trénujete?
Mám doma 2koně u Luhačovic a každý kurz v okolí vyhledávám.
Ahojky Irmo,
kurz začíná už v pátek 6.4. odpoledne, kdy je posezení-probrání Vašich přání, problémů a seznámení, co vlastně se na kurze budete učit.
Začátek kurzu je v sobotu v 9:00-12:00, poté přestávka na oběd a pak od 13:30 do 17:00. (Samozřejmě hodiny jsou informační - záleží, jak vám vše půjde a domluvíte se na přestávkách).
Cena kurzu je 1600,-, kurz je pod vedením pana Lajdy - pro bližší informace se obrať prosím na něj - mob.: 603 581 912.
Pěkný den
bopsik
napsal(a):
Ahojky Irmo,
kurz začíná už v pátek 6.4. odpoledne, kdy je posezení-probrání Vašich přání, problémů a seznámení, co vlastně se na kurze budete učit.
Začátek kurzu je v sobotu v 9:00-12:00, poté přestávka na oběd a pak od 13:30 do 17:00. (Samozřejmě hodiny jsou informační - záleží, jak vám vše půjde a domluvíte se na přestávkách).
Cena kurzu je 1600,-, kurz je pod vedením pana Lajdy - pro bližší informace se obrať prosím na něj - mob.: 603 581 912.
Pěkný den
Ještě jsem zapomněla, že totéž pokračování s dalšími hrami je v neděli.
Tzn. kurz je pátek odpoledne, sobota, neděle = 1600,-
ahoj, to jste šli jenom z Izou? a co Rozi? už se vám to blíží, co? myslím ten porod...Fotka Samíka maminky-podoby co??
sajma
napsal(a):
ahoj, to jste šli jenom z Izou? a co Rozi? už se vám to blíží, co? myslím ten porod...Fotka Samíka maminky-podoby co??
a ještě tatínek Count Jess
P O Z O R V Š I C H N I , kdo máte zájem se zúčastnit kurzu Základy přiroz.komunikace pořádaný v Kostelci 6. - 8. 4. 2007 Z důvodu nemoci se uvolnila DVĚ místa. Takže kdo má zájem dojet s koněm nebo si na kurz koně u nás zapůjčit, máte možnost, než budou obsazena. Rozhodněte se rychle. Zavolejte na tel.777 768 978 nebo na můj mail.
vl
napsal(a):
P O Z O R V Š I C H N I , kdo máte zájem se zúčastnit kurzu Základy přiroz.komunikace pořádaný v Kostelci 6. - 8. 4. 2007 Z důvodu nemoci se uvolnila DVĚ místa. Takže kdo má zájem dojet s koněm nebo si na kurz koně u nás zapůjčit, máte možnost, než budou obsazena. Rozhodněte se rychle. Zavolejte na tel.777 768 978 nebo na můj mail.
...učím své koně na rodeo...
sajma
napsal(a):
a taky si hrajou na hoňku...
Ahojte! Nafotila jsem o víkendu koníky a tak je sem dávám.
Ahoj Marti! Krásné fotečky!!! Tam to dobře známe. Jezdívali jsme tama z Pasek na přehradu. Přidávám foto Anithy.
monikafris
napsal(a):
Ahoj Marti! Krásné fotečky!!! Tam to dobře známe. Jezdívali jsme tama z Pasek na přehradu. Přidávám foto Anithy.
ať už je léto...
ten hřebec je pouští...jo díky tomu ko.... Radkovi je mám dopoledne doma, Oliver je tam už s kobylou...Jo to víš sám hřebec houby umí a už připouští, jak říkám, dnes se jdu podívat na jeden pozemek a pokud se to bude moct tak jdu s koňmi pryč, měla bych už i někoho kdo by si tam dal taky koníka, já nemůžu dát do odrady s hřebcem kobylku, která bude mít rok...přečti si na nemoderce sem dala o tom příspěvěk co si o tom myslíš podle obsahu poznáž že to je odemě, jinak během týdne jsem ty koně chytala teď potřetí...
sajma
napsal(a):
na léto určitě a pak nevím...víš, já už mám svých problému víc než dost a abych řešila každý den Radka a jeho hloupé nápady nerealné které jen škodí všem okolo, tak už ani nemám náladu, Radek tam má svojí jedonou kobylu Biru, to je ta která mu potratila...
nevíš kdyžtak o něčem v blízkosti F?? nechce se mi odcházet po zěch 7-mi letech, třeba o nějakém pozemku na Vítové...
monikafris
napsal(a):
Willemke. Marti, přidávam fotečku, at v tom nejsi sama.
Ušatá Kikina
bopsik
napsal(a):
Tak to není ušatá Kikina, ale veverka na stromě....
Tak, posílám slíbené fotočky...
Pěkný den fšeckým...
bopsik
napsal(a):
Tak, posílám slíbené fotočky...
Pěkný den fšeckým...
Ahoj Zlínáci! Tak už to tu zase vázne. Jak se vám líbil kurzík v Kostelci? Dík Bohdi, žes nám to zařídila! Wilda byla docela šikovná, na to, že to dělala poprvé. Fotku žádnou stama nemám, nebot jsem vzala foták bez karty :). I to se podaří!