Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2007 11:41

Zdá se vám 900,- Kč měsíčně za ježdění na koni přehnaná částka? Ježdění 2 - 3 krát týdně, samostatně bez dozoru, možnost vybrat si mezi přírodou a jízdárnou, možnost jezdit i pěkně pod střechou, rekreačka bez trenéra. Je to u Plzně, jezdí tam bus i vlak. Není vyžadována téměř žádná práce kolem koní, maximálně tak připravit krmení.

15.3.2007 11:41

jenny napsal(a):
Zdá se vám 900,- Kč měsíčně za ježdění na koni přehnaná částka? Ježdění 2 - 3 krát týdně, samostatně bez dozoru, možnost vybrat si mezi přírodou a jízdárnou, možnost jezdit i pěkně pod střechou, rekreačka bez trenéra. Je to u Plzně, jezdí tam bus i vlak. Není vyžadována téměř žádná práce kolem koní, maximálně tak připravit krmení.

Jo, tytam jsou doby, kdy jsme mohli jezdit jen za práci kolem koní. A byli jsme ochotní kvůli koním jezdit desítky kilometrů a chodit v zimě v třeskutých mrazech či horkech na padnutí od vlaku či busu pěšky třeba 5 km do stáje. ... Teď už se vozím autem, rozmýšlím si, jestli se mi v tom kterém počasí chce vůbec vytáhnout paty z baráku a jak daleko za koňmi budu jezdit (samozřejmě z finančních a časových důvodů) a za jízdu do lesa platím 250 - 250,- Kč a za trénink minimálně 350,- Kč. To vše za maximálně 60 minut ježdění. .... Tak jsem si taky říkala, že těch 900,- je docela férová nabídka. Při ježdění 2x týdně to vychází na nějakých 112,- Kč bez ohledu na délku ježdění. Toho jezdce to nezruinuje a majiteli koně to pomůže - časově i finančně.

15.3.2007 12:00

jenny napsal(a):

Je to pakatel. Jenže jak jsi psala. Dneska už je jiný trend. Já dřela u koní jak barevná. Platila si navíc ježdění a byla jsem šťastná jak blecha. Dneska je to jinde. Známí taky shání a sehnat téměř nemůže, nebo to dotyčné vydrží tak měsíc. Je to hrozný. Zrovna nedávno jsme o tom mluvily, že s takovou to jednou zanikne. Málo kdo má dneska chuť a náladu. Je horko, nebo je zima, nebo mě píchlo tam, nebo jsem utahaná. Je to k pláči když to občas poslouchám.

15.3.2007 12:16

carodejka napsal(a):
Je to pakatel. Jenže jak jsi psala. Dneska už je jiný trend. Já dřela u koní jak barevná. Platila si navíc ježdění a byla jsem šťastná jak blecha. Dneska je to jinde. Známí taky shání a sehnat téměř nemůže, nebo to dotyčné vydrží tak měsíc. Je to hrozný. Zrovna nedávno jsme o tom mluvily, že s takovou to jednou zanikne. Málo kdo má dneska chuť a náladu. Je horko, nebo je zima, nebo mě píchlo tam, nebo jsem utahaná. Je to k pláči když to občas poslouchám.

JÁ TAKY myslím že je to hodně dobrá cena.Jinak se platí tak minimáně polovina nákladů na koně cca 1500,-
Takže tahle nabídka je víc než dobrá.

15.3.2007 13:21

v v napsal(a):
JÁ TAKY myslím že je to hodně dobrá cena.Jinak se platí tak minimáně polovina nákladů na koně cca 1500,-
Takže tahle nabídka je víc než dobrá.

Já jezdím na koních kamarádky, která po mně peníze nechce vůbec, prý jí pomáhám víc tím, že se koně dostanou ven a že je na mě spoleh. Takže všechno je relativní.

15.3.2007 13:42

alzas napsal(a):
Já jezdím na koních kamarádky, která po mně peníze nechce vůbec, prý jí pomáhám víc tím, že se koně dostanou ven a že je na mě spoleh. Takže všechno je relativní.

Ono tak trochu jde o to zda jsi dobrý jezdec a kamarádce koně přiježďuješ a je rozdíl když někdo chce jezdit jen tak,tak to přece nikdy není za darmo-krom vyjímek a známích.Nikdo určitě nechce aby na jeho koni jezdil někdo jiný.Proto si ho přeci nepořídil.Pak jsou tací co nestíhají a nabídnou za úplatu koníka k ježdění.Určitě je ale lepší sehnat někoho spolehlivého za darmo,než za peníze někoho komu jde jen si svést zadek.
Prostě jsem chtěla napsat že je to podle toho z jaké strany to vezmeš.

15.3.2007 13:57

jenny napsal(a):

Hlavně si dej pozor. Známá měla krásnou kobylku, ale kvůli těhotenství ji nemohla jezdit a tak si našla dívčinu na ježdění, ta kobyle udělal obě přední šlachy takže má banány. Kobyla je hotová. Takže hlavně opatrně.

15.3.2007 16:10

jenny napsal(a):

Urcite dobra cena :-) Ale fakt si dej pozor komu konika sveris...

15.3.2007 16:11

jenny napsal(a):

To je až moc dobrý,až hooodně levnýToho se drž

Přidejte reakci

Přidat smajlík