lakintha
napsal(a):
Lion - 1,5 roku (necelé dva), o:659Norek, m:1/922Haluška. Má průkaz původu. Je to valach a stojí 12 tisíc.
Při rychlém jednání je cena 12 tisíc. Jinak tuším 18, ale myslím, že aji tak je to super cena na koně s dobrým původem. Ještě je na prodej 11ti letý valach a další 1,5 letý - oba taky haflingové.
anushka
napsal(a):
pro lakinthu: ahoj,nevíš jestli jsou na prodej ještě některý z Hafloušů?Jaký a za kolik?dej mi prosím vědět buď sem nebo na můj mobil 608800679.díky moc!
Pokud vím, tak už jsou všichni prodaní nebo zamluvení. Haflošky ale prodávají třeba stáje Štětice - kobylu 12 let a pak hříbě 1,5 roku - nevím, zda je ještě hřebeček, nebo už kastrovaný.
lakintha
napsal(a):
Pokud vím, tak už jsou všichni prodaní nebo zamluvení. Haflošky ale prodávají třeba stáje Štětice - kobylu 12 let a pak hříbě 1,5 roku - nevím, zda je ještě hřebeček, nebo už kastrovaný.
ahoj!
Na jaře (březen- duben) si chceme s mamčou napůl pořídit haflíka. Jelikož je mamča začátečník, scháním nějakého spolehlivého a klidně 12-15 let´, hlavně aby měl dobré zdravíčko. může být klidně bez původu- prostě jen jako miláček na rekreaci.
pokud byste někdo měl nějaký typ, ozvěte se mi... 737140630
muchlos
napsal(a):
ahoj!
Na jaře (březen- duben) si chceme s mamčou napůl pořídit haflíka. Jelikož je mamča začátečník, scháním nějakého spolehlivého a klidně 12-15 let´, hlavně aby měl dobré zdravíčko. může být klidně bez původu- prostě jen jako miláček na rekreaci.
pokud byste někdo měl nějaký typ, ozvěte se mi... 737140630
No a co zkusit inzerci na stránce www.romantik.cz/kone/haflingove.php
microfon
napsal(a):
No a co zkusit inzerci na stránce www.romantik.cz/kone/haflingove.php
BÁRA
z8
napsal(a):
Sem ukládejte fotečky Hafloušů!
Začínám
hříbátko
atdy je moje zlatíčko
z8
napsal(a):
A jako dospělí
Ty fotečky jsou krásné. Haflingy mám nejradší.
z8
napsal(a):
Začínám
hříbátko
moje zlatíčko.....
z8
napsal(a):
Začínám
hříbátko
. . . Bára jako bahenní prasátko
pizneta
napsal(a):
Bára je moc pěkná kobylka
Jak dlouho jí máš?
Kolik jí je?
pizneta
napsal(a):
Bára je moc pěkná kobylka
Jak dlouho jí máš?
Kolik jí je?
blanche
napsal(a):
. . . Ahojky, díky za pochvalu
Barču mám krátce - od podzimu ... je jí 7 let . . .
Ty máš ale taky kráááásného koníka
Má krásnou dlouhou kštici...ale ta hříva mě trochu smutí..mohla být krásná!!!Proč je ostříhaná?nebo to už původní majitelé?Jinak jezdíš závodně?Kolik tě stála ?jestli se mohu zeptat...
je fakt krásná...
pizneta
napsal(a):
Má krásnou dlouhou kštici...ale ta hříva mě trochu smutí..mohla být krásná!!!Proč je ostříhaná?nebo to už původní majitelé?Jinak jezdíš závodně?Kolik tě stála ?jestli se mohu zeptat...
je fakt krásná...
. . . AHOJKY,
díky za zájem . Stála dost, ale okouzlila mě na 1. pohled ...
Já jsem jí ostříhala, protože měla prostředek hřívy na krku komplet vydrbanej ... vypadalo to dost neupraveně, ale už dorůstá - stříhat už nehodlám
Co Ty, jak máš koníka dlouho? A od kud jsi?
blanche
napsal(a):
. . . AHOJKY,
díky za zájem . Stála dost, ale okouzlila mě na 1. pohled ...
Já jsem jí ostříhala, protože měla prostředek hřívy na krku komplet vydrbanej ... vypadalo to dost neupraveně, ale už dorůstá - stříhat už nehodlám
Co Ty, jak máš koníka dlouho? A od kud jsi?
.
blanche
napsal(a):
.
Já jí mám tak nějak zhruba rok a půl...jsem z Jablunkova (frydek místek).Máš jí na rekreáčo?nebo chceš skusit závodně?
z8
napsal(a):
Začínám
hříbátko
Sára a Bára
blanche
napsal(a):
Sára a Bára
No my taky tak nějak....rekreáčko a sem tam možná nějaký ten závodek...ale to až do budoucna,jinak my jezdíme westernek...
blanche
napsal(a):
. . . já jezdím anglii, ale sehnat na to sedlo? Hrůza ... Nic moc není ... Nechceš ještě napsat něco více o sobě, koníkovi ? Třeba i na můj meil ?
Falík dneska dopoledne
bbb
napsal(a):
Děkuju.
Konečně bylo dneska fakt hezky...Snad to vydrží...
pizneta
napsal(a):
Omlouvám se ranči Rajnochovice, ale dám tady přiznivcům haflingů tuto fotku, kterou jsem minulý rok nafotila na jejich závodech.! Ať Vám koně jdou!!!
barletka
napsal(a):
Omlouvám se ranči Rajnochovice, ale dám tady přiznivcům haflingů tuto fotku, kterou jsem minulý rok nafotila na jejich závodech.! Ať Vám koně jdou!!!
Omlouvat se nemusíš...aspon jsem se zasmala..je to zvlasni jit na net a najednou tam videt svoji fotku...ja tam totiz chodim.!!!!!! jestli ma sjeste nejake tak je sem klidne dej
a n u l e
napsal(a):
Omlouvat se nemusíš...aspon jsem se zasmala..je to zvlasni jit na net a najednou tam videt svoji fotku...ja tam totiz chodim.!!!!!! jestli ma sjeste nejake tak je sem klidne dej
Ahoj tady posílám jednu fotku mé kobylky:-) pokud si chcete někdo popovídat o kobče můžete je to plemená kobylka 7 let, je to mé zlatíčko:-))
potom mám dom JEŠTĚ HŘEBCE PLEMENÉHO SIDA TAKY ZLATÍČKO PŘIPOUŠTÍ KOBYLKY ALE MÁ NAPSROSTO 100% CHARAKTER:-))
holkaodkoni
napsal(a):
Ahoj tady posílám jednu fotku mé kobylky:-) pokud si chcete někdo popovídat o kobče můžete je to plemená kobylka 7 let, je to mé zlatíčko:-))
potom mám dom JEŠTĚ HŘEBCE PLEMENÉHO SIDA TAKY ZLATÍČKO PŘIPOUŠTÍ KOBYLKY ALE MÁ NAPSROSTO 100% CHARAKTER:-))
Ahoj Ančo, líbí se mi tvoje kobča, je takovej trochu tank, ne?
Tady přidávám svoje zlato.
aisek20
napsal(a):
Ahoj Ančo, líbí se mi tvoje kobča, je takovej trochu tank, ne?
Tady přidávám svoje zlato.
holkaodkoni
napsal(a):
z8
napsal(a):
Začínám
hříbátko
- tady jsem vyfotila haflingy ze Štětic
z8
napsal(a):
Začínám
hříbátko
- ještě jednou ze Štětic
zviratkova
napsal(a):
ještě jednou Šejlinka
a naposledy v celé své kráse
zviratkova
napsal(a):
a naposledy v celé své kráse
taky posilam fotky mych milacku!Bona...
elissien
napsal(a):
taky posilam fotky mych milacku!Bona...
dalsi fotka Bony
z8
napsal(a):
Začínám
hříbátko
Výstava - Jaro s koňmi v Lysé nad Labem
LIANCA (659NOREK - LANCIA)
Jak se vám líbí?
z8
napsal(a):
Začínám
hříbátko
LANCIA (STARHENBERG - LIANE)
milo
napsal(a):
LANCIA (STARHENBERG - LIANE)
Tak se taky přidám. Moje "zlatíčko" Máša. Na fotkách je jí rok a tři měsíce...
jennifer
napsal(a):
Tak se taky přidám. Moje "zlatíčko" Máša. Na fotkách je jí rok a tři měsíce...
No, koukám, že tam toho není moc vidět, tak ještě jednu....
jennifer
napsal(a):
No, koukám, že tam toho není moc vidět, tak ještě jednu....
A poslední - hlavička :-))
jennifer
napsal(a):
A poslední - hlavička :-))
Ahoj holky! Krásní koníčci! Přispívám fotkami z Lysé...
sanulka
napsal(a):
Ahoj holky! Krásní koníčci! Přispívám fotkami z Lysé...
.
sanulka
napsal(a):
Jeden jsem nepřiložila, pardon
aha... nějak nejde... Zkusím jiný.
v v
napsal(a):
hafling Ebro 9let,valach po Maditovi a Erice
Ebroušovo hlavička