Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2007 20:52

Tak máme jubileum

27.3.2007 20:54

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Jo, vyštrachala jsem tuhle fotku, jackie, tahle kobylka je trochu podobná Breberušce, viď

27.3.2007 20:57

janamalik napsal(a):
Jo, vyštrachala jsem tuhle fotku, jackie, tahle kobylka je trochu podobná Breberušce, viď

Tohle je taky březulka mojí nejlepší kamarádky, termín má za týden

28.3.2007 07:09

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Ahojky, tak jsem tu zas! Stále nerodíme, asi proto, že po ránu jsou ještě mrazíky Tak už mám v seznamu pár typů na dnešek, pár na čtvrtek, jsem zvědavá, kdo vyhraje!
JaniM, a copak je to za tu černou kobylku s lysinkou? NO tý jo, tak zánět mléčné žlázy jste měly, holky, no to já právětaky kontrolovala citlivost vemínka, ale dobrý. A neboj, já myslím, že by problémy být neměly, měla to odléčené, proč by se to mělo vrátit?
Holky, já už jsem z těch nervů tak unavená, že jsemmálem zaspala do práce!!! Ale nemůžu si pomoct, ta starost o kobylu je silnější než já...

28.3.2007 07:24

jackie napsal(a):
Ahojky, tak jsem tu zas! Stále nerodíme, asi proto, že po ránu jsou ještě mrazíky Tak už mám v seznamu pár typů na dnešek, pár na čtvrtek, jsem zvědavá, kdo vyhraje!
JaniM, a copak je to za tu černou kobylku s lysinkou? NO tý jo, tak zánět mléčné žlázy jste měly, holky, no to já právětaky kontrolovala citlivost vemínka, ale dobrý. A neboj, já myslím, že by problémy být neměly, měla to odléčené, proč by se to mělo vrátit?
Holky, já už jsem z těch nervů tak unavená, že jsemmálem zaspala do práce!!! Ale nemůžu si pomoct, ta starost o kobylu je silnější než já...

Dobré ránko holky. Tak už se taky hlásím z práce. No Jani co tu zase děláš???? JÁ vím Brebče se ještě moc nechce, ale neni jediná. koukni na tenhle odkaz
http://www.kralici.cz/konici /alba.asp?a=889
Je to kobča A1/1 taky už se měla hřebyt. ale dává si taky načas. Chudák ta má obrovské břicho. A ta gorilka Kamba taky ještě neporodila. Příroda asi ví kdy je správný čas. Já Brebči hřebení typuji na dnešek nebo v noci na zítřek.

28.3.2007 07:33

pretty 1 napsal(a):
Dobré ránko holky. Tak už se taky hlásím z práce. No Jani co tu zase děláš???? JÁ vím Brebče se ještě moc nechce, ale neni jediná. koukni na tenhle odkaz
http://www.kralici.cz/konici /alba.asp?a=889
Je to kobča A1/1 taky už se měla hřebyt. ale dává si taky načas. Chudák ta má obrovské břicho. A ta gorilka Kamba taky ještě neporodila. Příroda asi ví kdy je správný čas. Já Brebči hřebení typuji na dnešek nebo v noci na zítřek.

No na tu kobylku jsem koukla, teda ta má taky pupík, asi ještě větší než Brebča... a ptáš se, co tu zase dělám? Sama nevím, pracovat rozhodně ani nejsem schopná ... Zapisuju tvůj tip, haha!
Vendulka má dneska dovču, stěhujou se konečně do svého, ta se má

28.3.2007 07:36

jackie napsal(a):
No na tu kobylku jsem koukla, teda ta má taky pupík, asi ještě větší než Brebča... a ptáš se, co tu zase dělám? Sama nevím, pracovat rozhodně ani nejsem schopná ... Zapisuju tvůj tip, haha!
Vendulka má dneska dovču, stěhujou se konečně do svého, ta se má

Jé, teď tu někdo vytáhnul staré téma Koně ležící, spící! tam jako sedmý obrázek je Brebera měsíc před porodem Angieho, haha! to je ale náhodička A taky je tam Angísek, mrňavoučký miminečka, teď už je to holomek pubertální

28.3.2007 07:51

jackie napsal(a):
Jé, teď tu někdo vytáhnul staré téma Koně ležící, spící! tam jako sedmý obrázek je Brebera měsíc před porodem Angieho, haha! to je ale náhodička A taky je tam Angísek, mrňavoučký miminečka, teď už je to holomek pubertální

JJ koukala jsem na ty ležící spící. A jak tam máš fotky ty, tak tam máš ještě jiný nick, tak jsem hned nevěděla kdo to tam dával tvé fotky,ale pak jsem koukla na datum a bylo mi to jasné. Ale musím říci, že je tam Angísek nádhernej. Takovej mrňavoučkej. Úplně jak plyšák do postele.
No a když jsme u té postele, tak tu bych potřebovala jako sůl. Mam fakt obrovskou rýmu, teplotu,kašel a k tomu mě hrozně bolí hlava. Pomóct. Brebčo koukej mi udělat radost tou strakoškou, ať je mi lépe .

28.3.2007 07:53

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

ahoj holky, tak se taky hlásím, dnes jsem také mírně zaspala, jsem zvyklá tu být už v 7 a dnes mám trochu zpoždění
Jackie, ta kobylka je od kamarádky ČT, myslím, že v původu bude mít nějakho Topase či co, letos by jí chtěla taky připustit, jsem zvědavá, co na ní dá. Je to černá hnědka s takovou to lysinou a myslím, že nějakou tu bílou nohu má taky. Její celou fotku tu ale nemám
No jo, zánět mléčné žlázy je taky hnus, ale snad to bude dobré, měla to je to tak 2-3 roky zpátky. S kníkama si člověk vždy užije, jsou jak děti, musí se hlídat, aby se jim nic nestalo, protože mají pro člověka nesmírnou cenu(myslím tim cenu hlavně citovou)
Brebča si dává na čas holka, pořád nám ho nechce ukázatMyslím si, jackie, že to bude hřebeček.

28.3.2007 07:58

pretty 1 napsal(a):
JJ koukala jsem na ty ležící spící. A jak tam máš fotky ty, tak tam máš ještě jiný nick, tak jsem hned nevěděla kdo to tam dával tvé fotky,ale pak jsem koukla na datum a bylo mi to jasné. Ale musím říci, že je tam Angísek nádhernej. Takovej mrňavoučkej. Úplně jak plyšák do postele.
No a když jsme u té postele, tak tu bych potřebovala jako sůl. Mam fakt obrovskou rýmu, teplotu,kašel a k tomu mě hrozně bolí hlava. Pomóct. Brebčo koukej mi udělat radost tou strakoškou, ať je mi lépe .

Ahoj Holky,

tak jak je po ránu, já se musím rozhodnout jestli pojedu služebně do Prahy a nebo to nechám a pošlu tam kolegu, tak ani nevím co bude pro mě lepší.

Ta Brebča si teda dává na čas a Jesika to samé, žádná říje, já se zblázním

Včera jsme měli begany chvilku venku, dali jsme je do malé ohrady která j edřevěná, protože neznají ohradník, ale oni vůbec nerespektují nic,teda hlavně ta kobyla, ta by šla i přes tu ohradu,je jak já ji nemam ráda, to je první kůn u kterého si přeju aby byl co nejdřív pryč.

28.3.2007 08:14

janamalik napsal(a):
ahoj holky, tak se taky hlásím, dnes jsem také mírně zaspala, jsem zvyklá tu být už v 7 a dnes mám trochu zpoždění
Jackie, ta kobylka je od kamarádky ČT, myslím, že v původu bude mít nějakho Topase či co, letos by jí chtěla taky připustit, jsem zvědavá, co na ní dá. Je to černá hnědka s takovou to lysinou a myslím, že nějakou tu bílou nohu má taky. Její celou fotku tu ale nemám
No jo, zánět mléčné žlázy je taky hnus, ale snad to bude dobré, měla to je to tak 2-3 roky zpátky. S kníkama si člověk vždy užije, jsou jak děti, musí se hlídat, aby se jim nic nestalo, protože mají pro člověka nesmírnou cenu(myslím tim cenu hlavně citovou)
Brebča si dává na čas holka, pořád nám ho nechce ukázatMyslím si, jackie, že to bude hřebeček.

Holky, vy mi všechny předpovídáte kluka... nevadí! A bude aspoň strakatééééj???? Já chci strakatýýýýhooooo!!!!
Lucí, koukej se pořádně vymarodit! Jsi doma nebo v práci??? Prskáš bacily po svých kolezích???
Od zítra se má poránu oteplovat, už bude víc než nula, haha, tak se těším, hříbátko přijde do teplíčka!
Leni, do Prahy nejezdi, jestli to není nutný, je tu hnusně, samý lidi, auta, smrad... kdybych mohla, hned odsud vypadnu

28.3.2007 08:25

jackie napsal(a):
Holky, vy mi všechny předpovídáte kluka... nevadí! A bude aspoň strakatééééj???? Já chci strakatýýýýhooooo!!!!
Lucí, koukej se pořádně vymarodit! Jsi doma nebo v práci??? Prskáš bacily po svých kolezích???
Od zítra se má poránu oteplovat, už bude víc než nula, haha, tak se těším, hříbátko přijde do teplíčka!
Leni, do Prahy nejezdi, jestli to není nutný, je tu hnusně, samý lidi, auta, smrad... kdybych mohla, hned odsud vypadnu

No určitě bude strakatééj!!! Mě taky Jackie předpovídají kluka, ale já se na něj docela těším. To je dobře, že se bude oteplovat. Holky, já už se nemůžůůů dočkat
Holky, teď se ta rýma zase nějak šíří, mě taky psala kamarádka, jak zas frká, ach jo, bacily hnusní. Já musím zaťukat, mě se to zatím nechytlo

28.3.2007 08:29

janamalik napsal(a):
No určitě bude strakatééj!!! Mě taky Jackie předpovídají kluka, ale já se na něj docela těším. To je dobře, že se bude oteplovat. Holky, já už se nemůžůůů dočkat
Holky, teď se ta rýma zase nějak šíří, mě taky psala kamarádka, jak zas frká, ach jo, bacily hnusní. Já musím zaťukat, mě se to zatím nechytlo

Jani, co je to za nádherné hříbátko? Ten kukuč! Je k sežrání! A to je přesně ten okamžik, kdy je fuk, jestli je to holka nebo kluk, hlavně že je to zdravé, milé a mazlivé, žejooooo????
No já doufám, že na mě žádná choroba nesedne, to bych pak k tomu hříbátku ani nemohla, proboha! To by ode mne mohlo bacil chytit a to bych vážně nerada! No ale snad už jsem si letos všechno odmarodila, doufám

Evi, Juro, tak co, sešli jste se včera s Vendulkou?

28.3.2007 08:36

jackie napsal(a):
Jani, co je to za nádherné hříbátko? Ten kukuč! Je k sežrání! A to je přesně ten okamžik, kdy je fuk, jestli je to holka nebo kluk, hlavně že je to zdravé, milé a mazlivé, žejooooo????
No já doufám, že na mě žádná choroba nesedne, to bych pak k tomu hříbátku ani nemohla, proboha! To by ode mne mohlo bacil chytit a to bych vážně nerada! No ale snad už jsem si letos všechno odmarodila, doufám

Evi, Juro, tak co, sešli jste se včera s Vendulkou?

To je zas jeden brouk z Napajedel. Jo jo, je to fuk co to bude, hlavně zdravé. Holky, musím letět do krámu, odpol nebo večer se zase stavim. Tak pa pa

28.3.2007 09:00

janamalik napsal(a):
To je zas jeden brouk z Napajedel. Jo jo, je to fuk co to bude, hlavně zdravé. Holky, musím letět do krámu, odpol nebo večer se zase stavim. Tak pa pa

Jo takje rozhodnuto, šéf za mnou přišel a zdělil mi že jedu a takkolem deváte pojedem. Tak se tu mějte krásně, do pěti to určitě nestihnem se vrátit, tak se pak rovnou nechám vysadit u koní. Jo Jani bude to kobylka a strakatá

28.3.2007 09:01

janamalik napsal(a):

Jani jsem v práci. Volno si vzít nemůžu, protože mám jen 25 dní dovči (žádnou nesmíme převádět) a já už jsem si jich stihla vybrat 5 a to je teprv březen. A když začínáme stavět tak se hodí každá hodina volna natož dny. A ještě kevšemu má muj taťka v pátek narozeniny 45 a má rodinou oslavu, tak tam jedem. A v sobotu zase kamarád otevírá novou hospodu, takže jsme taky pozvaný a kdybychom nepřišli tak zase bude mrzutost.
Jani vystihlas naprosto přesně, že prskam na kolegi,ale oni si to zaslouží, pač jsem to chytla já od nich. To oni mě nakazili
Leni do Prahy nejezdi. Raději buď tady u nás. Je hroznej provoz a bylo by to na dlouho..... Koukam, že ještě pořád máte tu nervově labilní beganku co. No já jsem ti říkla , že bych se jí docela bála. Jak jsme tam u vás byla, tak vypadala, že projde i krz to hrazní..... brrr

28.3.2007 09:03

dolinka napsal(a):
Jo takje rozhodnuto, šéf za mnou přišel a zdělil mi že jedu a takkolem deváte pojedem. Tak se tu mějte krásně, do pěti to určitě nestihnem se vrátit, tak se pak rovnou nechám vysadit u koní. Jo Jani bude to kobylka a strakatá

Leni, díky, haha!
tak šťastnou cestu!!! papa!

28.3.2007 09:03

pretty 1 napsal(a):
Jani jsem v práci. Volno si vzít nemůžu, protože mám jen 25 dní dovči (žádnou nesmíme převádět) a já už jsem si jich stihla vybrat 5 a to je teprv březen. A když začínáme stavět tak se hodí každá hodina volna natož dny. A ještě kevšemu má muj taťka v pátek narozeniny 45 a má rodinou oslavu, tak tam jedem. A v sobotu zase kamarád otevírá novou hospodu, takže jsme taky pozvaný a kdybychom nepřišli tak zase bude mrzutost.
Jani vystihlas naprosto přesně, že prskam na kolegi,ale oni si to zaslouží, pač jsem to chytla já od nich. To oni mě nakazili
Leni do Prahy nejezdi. Raději buď tady u nás. Je hroznej provoz a bylo by to na dlouho..... Koukam, že ještě pořád máte tu nervově labilní beganku co. No já jsem ti říkla , že bych se jí docela bála. Jak jsme tam u vás byla, tak vypadala, že projde i krz to hrazní..... brrr

Leni tak ahoj. A přeji šťastnou cestu. Hlavně žádnou kolonu na dálnici......
Jo a Jani neboj se já ti přeci od začátku říkám, že to bude malá strakatá kobušenka
Loni byl rok hřebečků a letos bude klisniček. 2 kamarádky už mi psali že se kolem nich narodili samé klisničky

28.3.2007 09:05

pretty 1 napsal(a):
Leni tak ahoj. A přeji šťastnou cestu. Hlavně žádnou kolonu na dálnici......
Jo a Jani neboj se já ti přeci od začátku říkám, že to bude malá strakatá kobušenka
Loni byl rok hřebečků a letos bude klisniček. 2 kamarádky už mi psali že se kolem nich narodili samé klisničky

Lucí, to by bylo skvělé, kdyby tvůj tip vyšel To bych ti taky přivezla čokošku !!!

28.3.2007 09:16

jackie napsal(a):
Lucí, to by bylo skvělé, kdyby tvůj tip vyšel To bych ti taky přivezla čokošku !!!

Ne ne já jsem tlustá jako prase, takže čokošku nemůžu. Stačími fotečka koníšků .
No já jsem měla teda včera den. Strouhala jsem sýr a ujelo mi struhátko a já jsem ho chtěla chytit a řízla jsem se do 2 prstů. Teklo ze mne krve jako z ,, VOLA'' (zrovna bylo ostré) A tak jsem si to zalepila, protože jsme pak šli trhat pletivo a kácet stromy a roští, aby k nám mohl zajet ten bagr. U toho jsem si odřela nohu a málem jsem si vypíchla oko o nějakej drát....... No prostě supr den. A teď jsem si šla přelepit ty prsty a zjistila jsem že mi to začíná hnisat. Ach jo já jsem zralá na odstřel

28.3.2007 09:28

pretty 1 napsal(a):
Ne ne já jsem tlustá jako prase, takže čokošku nemůžu. Stačími fotečka koníšků .
No já jsem měla teda včera den. Strouhala jsem sýr a ujelo mi struhátko a já jsem ho chtěla chytit a řízla jsem se do 2 prstů. Teklo ze mne krve jako z ,, VOLA'' (zrovna bylo ostré) A tak jsem si to zalepila, protože jsme pak šli trhat pletivo a kácet stromy a roští, aby k nám mohl zajet ten bagr. U toho jsem si odřela nohu a málem jsem si vypíchla oko o nějakej drát....... No prostě supr den. A teď jsem si šla přelepit ty prsty a zjistila jsem že mi to začíná hnisat. Ach jo já jsem zralá na odstřel

ona nenio zlá, hodila by se do samoty, ona celej život stála přivázaná v malé tmavé mašali, tak jíto asi poznamenalo a najednou když jí dáš svobodu tak je jako blázen, proto je ona pořád uvázaná a taky protože odstrkuje Honzu od jídla, za to Honza je mouchy sežerte mě, když tam přivedu Jesiku jestli se předním neukáže že má říji, tak se na ní jenom podívá a zaboří hlavu do sena a spokojeně žere dál, z ato Perla ta se může zbláznit!
Tak na mě holky myslete, jedu s velkou dodávkou plnou baterek a někam kde to vůbec neznám, sice šéf jede předemnou ještě s jedním autem, ale jak ho znám tak mi ujede a budu tam bloudit sama.
Luci to já taky znám když mam den tak jsem schopná si udělat cokoliv

28.3.2007 09:50

dolinka napsal(a):
ona nenio zlá, hodila by se do samoty, ona celej život stála přivázaná v malé tmavé mašali, tak jíto asi poznamenalo a najednou když jí dáš svobodu tak je jako blázen, proto je ona pořád uvázaná a taky protože odstrkuje Honzu od jídla, za to Honza je mouchy sežerte mě, když tam přivedu Jesiku jestli se předním neukáže že má říji, tak se na ní jenom podívá a zaboří hlavu do sena a spokojeně žere dál, z ato Perla ta se může zbláznit!
Tak na mě holky myslete, jedu s velkou dodávkou plnou baterek a někam kde to vůbec neznám, sice šéf jede předemnou ještě s jedním autem, ale jak ho znám tak mi ujede a budu tam bloudit sama.
Luci to já taky znám když mam den tak jsem schopná si udělat cokoliv

Já vím, že neni zlá, ale ta její velikost to vše umocňuje . Neboj budem na tebe myslet. Teď mi psala kamarádka, že taky jedou do Prahy ale Matějskou pouť...
Tak jeď opatrně.

28.3.2007 10:28

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Soni, Soničko! Přeji ti k svátku všechno nejlepší, hodně zdravíčka tobě, Petříkovi, Maurínce i Herně! Ať se ti splní tvoje velké přání - mít doma další krááásnou paintku! Sny si musíme plnit, dokud žijeme

28.3.2007 11:26

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Janí já přece taky říkám, že to bude kobylka, ale koukám pořád nic! Budeš mi muset poslat SMS až to bude! Já jsem teď každou volnou chvilku u koní, tak jsem tak často nechodím. A musím nahlásit, že jsem včera na Bubovi poprvé cválala a je to KANAPÍČKO! Byla jsem nadšená! Jezdíme už normálně ven, Marťas na Lence- úplně mi jí uspal

28.3.2007 11:29

jackie napsal(a):
Soni, Soničko! Přeji ti k svátku všechno nejlepší, hodně zdravíčka tobě, Petříkovi, Maurínce i Herně! Ať se ti splní tvoje velké přání - mít doma další krááásnou paintku! Sny si musíme plnit, dokud žijeme

Soni, připojuji se k přání všeho nej k svátku

28.3.2007 11:56

bubo napsal(a):
Janí já přece taky říkám, že to bude kobylka, ale koukám pořád nic! Budeš mi muset poslat SMS až to bude! Já jsem teď každou volnou chvilku u koní, tak jsem tak často nechodím. A musím nahlásit, že jsem včera na Bubovi poprvé cválala a je to KANAPÍČKO! Byla jsem nadšená! Jezdíme už normálně ven, Marťas na Lence- úplně mi jí uspal

Ivanko, to víš, že ti písnu zprávičku, až to bude na světě! Jsem tak napnutá, že skoro kolabuju...
No tak to je nádhera, že je Bubo tak pohodlný, budeš ho Martinovi závidět, ne? A Lenka je uspaná? Tak to je taky pozitivní, hihi, už nebude hektit Venku jezdíte už taky cvalem, nebo zatím jen krokovky? Jak je Bubo šikovný? Co říká na příkopy, klády, potoky, bahno a tak? Neprotestuje? Ale je to plemeno do lesa, co by protestoval, že joooo???

28.3.2007 12:06

jackie napsal(a):
Ivanko, to víš, že ti písnu zprávičku, až to bude na světě! Jsem tak napnutá, že skoro kolabuju...
No tak to je nádhera, že je Bubo tak pohodlný, budeš ho Martinovi závidět, ne? A Lenka je uspaná? Tak to je taky pozitivní, hihi, už nebude hektit Venku jezdíte už taky cvalem, nebo zatím jen krokovky? Jak je Bubo šikovný? Co říká na příkopy, klády, potoky, bahno a tak? Neprotestuje? Ale je to plemeno do lesa, co by protestoval, že joooo???

Jani,holky děkuji za přáníčko.sny se vyplní jen málokdy a já si ten svůj splnila už Maurínou,co víc bych si mohla přát jen ,zdraví a šťastné lidi kolem sebe.

28.3.2007 12:40

jackie napsal(a):

No jo Buba je pohodáš cváláme venku. Jen do lesa jsem si ještě netroufla mám pocit, že ho ještě tak dobře neovládám On má strašlivou sílu v hlavě, když mu zavoní travička pod nosem, tak mám co dělat abych ho udržela A lesní kůň to opravdu je! Včera Marťas řezal motorovkou a on stál u něj bral mu jí z ruky a když padal strom tak stál asi půl metru od něj a děsně ho to zajímalo. Musela jsem ho držet aby nevlezl až pod něj

28.3.2007 12:48

bubo napsal(a):
No jo Buba je pohodáš cváláme venku. Jen do lesa jsem si ještě netroufla mám pocit, že ho ještě tak dobře neovládám On má strašlivou sílu v hlavě, když mu zavoní travička pod nosem, tak mám co dělat abych ho udržela A lesní kůň to opravdu je! Včera Marťas řezal motorovkou a on stál u něj bral mu jí z ruky a když padal strom tak stál asi půl metru od něj a děsně ho to zajímalo. Musela jsem ho držet aby nevlezl až pod něj

No tak to jste téda šikovníííí!!! Už venku takhle drandit!!! A dokonce výborný pomocník pro těžbu dřeva! Hlavně že se o pilu kluci nepoprali !!!
Takoví odvážní a pohodoví koníci jsou k nezaplacení! Gratuluju a přeju spoustu krásných zážitků

28.3.2007 13:06

jackie napsal(a):
No tak to jste téda šikovníííí!!! Už venku takhle drandit!!! A dokonce výborný pomocník pro těžbu dřeva! Hlavně že se o pilu kluci nepoprali !!!
Takoví odvážní a pohodoví koníci jsou k nezaplacení! Gratuluju a přeju spoustu krásných zážitků

Na jízdárně jsem to ani nezkoušela měla jsem pocit, že by zbořil hrazení, ale to jsem se spletla. Lenka klusala a mi vedle ní cválali a to Lenka kluše pohodovým krátkým klusem. Ono ho cval baví víc než klus I do klusu zaskakuje jak do cvalu A co ta Brebča jak se připravuje už jí teče mlezivo?

28.3.2007 19:54

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

čau holky , Soni přeji taky vše nej!!
Něco barevného jsem našla na internetu, vypadá to moc hezky

28.3.2007 19:55

janamalik napsal(a):
čau holky , Soni přeji taky vše nej!!
Něco barevného jsem našla na internetu, vypadá to moc hezky

tady ještě v běhu, moc hezké i to pozadí

28.3.2007 19:56

janamalik napsal(a):
tady ještě v běhu, moc hezké i to pozadí

Jo a tohle je děda toho malého zatím nenarozeného Bončátka

28.3.2007 20:00

janamalik napsal(a):
Jo a tohle je děda toho malého zatím nenarozeného Bončátka

Sonííí,já taky moc a moc přeju hodně zdraví,lásky a štěstí,no samozřejmě i nějáké to vítězství s krásnou Maurínkou k Tvému svátku!!!!!

28.3.2007 20:05

jaruska napsal(a):
Sonííí,já taky moc a moc přeju hodně zdraví,lásky a štěstí,no samozřejmě i nějáké to vítězství s krásnou Maurínkou k Tvému svátku!!!!!

Týýý joo,JaniM,to je hezkej strakáááč!!!Noo,pod tím sedlem je to taky krásná fotka u toho móóře,no to my budeme s Motorko taky cválat u toho našeho móóře,máme tu krásnej Hobšovskej rybník,je v něm móóře bahna,ale to prej léčí,že?Jééé,lidišky,já už se tak s Motoruškou těším do vodičky!!!!
Ivčooo,tak gratuluju ke Kanapíčku!!!Nebyla -li by fotiška??Myslím jako v lese za pochodu....

28.3.2007 20:10

jaruska napsal(a):
Týýý joo,JaniM,to je hezkej strakáááč!!!Noo,pod tím sedlem je to taky krásná fotka u toho móóře,no to my budeme s Motorko taky cválat u toho našeho móóře,máme tu krásnej Hobšovskej rybník,je v něm móóře bahna,ale to prej léčí,že?Jééé,lidišky,já už se tak s Motoruškou těším do vodičky!!!!
Ivčooo,tak gratuluju ke Kanapíčku!!!Nebyla -li by fotiška??Myslím jako v lese za pochodu....

Neboj dočkáš se, přehoupne se pár měsíců a budou zase vedra. To se mááš a Motoruška taky, jak ti chodí koníci do vody?My máme u nás takový pěkný brod, že si tam vždycky Bonča ocachtá nohy, ona má vodu hrozně ráda.Vždycky hrabe o 106
Já se taky těším až se budu moci někde cachtat u vody, ale na ty vedra se netěšímTo jaro mám stejně nejraději

28.3.2007 20:14

janamalik napsal(a):
Neboj dočkáš se, přehoupne se pár měsíců a budou zase vedra. To se mááš a Motoruška taky, jak ti chodí koníci do vody?My máme u nás takový pěkný brod, že si tam vždycky Bonča ocachtá nohy, ona má vodu hrozně ráda.Vždycky hrabe o 106
Já se taky těším až se budu moci někde cachtat u vody, ale na ty vedra se netěšímTo jaro mám stejně nejraději

JaniM,naše koně byli v minulým životě kachny,a to doslova.A když jsem viděla Motorušu v brodu minule,tak se vůůůbec nebojím,že bych jí do vody nedostala-u ní bude spíš opačný problém-jak jí z tý vody dostat ven!!!

28.3.2007 20:18

jaruska napsal(a):
JaniM,naše koně byli v minulým životě kachny,a to doslova.A když jsem viděla Motorušu v brodu minule,tak se vůůůbec nebojím,že bych jí do vody nedostala-u ní bude spíš opačný problém-jak jí z tý vody dostat ven!!!

Tak to bylo dobrý s těma kachnama. To je dobře, že se vody nebojí!U nás měla kamarádka valáška chlaďáska a ten když našel i nějakou kaluž, tak se v ní musel vyválet i třeba s jezdcem- taky dobrý šoumenAle taky znám koníky, které do vody nedostaneš ani za mákKaždý je prostě jiný

28.3.2007 20:30

janamalik napsal(a):
Tak to bylo dobrý s těma kachnama. To je dobře, že se vody nebojí!U nás měla kamarádka valáška chlaďáska a ten když našel i nějakou kaluž, tak se v ní musel vyválet i třeba s jezdcem- taky dobrý šoumenAle taky znám koníky, které do vody nedostaneš ani za mákKaždý je prostě jiný

když už jsme u té vody, tak něco pro tebe

28.3.2007 20:31

janamalik napsal(a):
když už jsme u té vody, tak něco pro tebe

krásné obrázky, klobouk dolů před fotografem

28.3.2007 22:31

janamalik napsal(a):
krásné obrázky, klobouk dolů před fotografem

Ahoj Jaruš,a všichni co mi přejí k svátku,Všem moc děkuji a Vážim si toho,Jsem sice hodně ovlivněná slivovocí,ale vím co píši. děkujiííí-.Takovou smršť jsem neměla ani na narozeniny, fuj fuj jsem to ale ošklivá máma . janí už ať se to narodí,nebo budu míti žaludeční vřed.

28.3.2007 23:46

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jaruš,a všichni co mi přejí k svátku,Všem moc děkuji a Vážim si toho,Jsem sice hodně ovlivněná slivovocí,ale vím co píši. děkujiííí-.Takovou smršť jsem neměla ani na narozeniny, fuj fuj jsem to ale ošklivá máma . janí už ať se to narodí,nebo budu míti žaludeční vřed.

AHOJKY VŠICHNI na Radě!!!
Sice už je trochu pozdě,ale nedá mi to,protože zítra ráno se na net nedostaneme,takže ještě stručně a rychle teď-omluvte chyby-jsou způsobeny tím že se mě zavírají oči
Opožděně taky gratuluji Soně-ať se vše daří podle představ!!!!
Jackie můj tip je že kobča porodí v sobotu a že to bude kluk a bude mít velikou lysinku po mamce a i flekyUrčitě bude krasavec!!!!
Jaruško nesmíš Oldu tak prát doma!!To tak zlobil??Pak to svádíš na Motorušku...my víme že by ho ona nikdy nekopla

28.3.2007 23:55

proxima napsal(a):
AHOJKY VŠICHNI na Radě!!!
Sice už je trochu pozdě,ale nedá mi to,protože zítra ráno se na net nedostaneme,takže ještě stručně a rychle teď-omluvte chyby-jsou způsobeny tím že se mě zavírají oči
Opožděně taky gratuluji Soně-ať se vše daří podle představ!!!!
Jackie můj tip je že kobča porodí v sobotu a že to bude kluk a bude mít velikou lysinku po mamce a i flekyUrčitě bude krasavec!!!!
Jaruško nesmíš Oldu tak prát doma!!To tak zlobil??Pak to svádíš na Motorušku...my víme že by ho ona nikdy nekopla

Dnes jsme byli s Jurou na pracovní dlouhé cestě až na malé Morávce a cestou jsme udělali pár zastávek
Takže první jsme zastavili na nějaké jízdárně cestou kde mají fůru koníků na pastvinách-většina je tam asi chladnokrevných a asi po tomhle hřebci-protože všichni mají na zadku deku
Pak tam mají i pár pidi poníků a stádo jiných koní-mišmaš...Tady je ten hřebec..

29.3.2007 00:00

proxima napsal(a):
Dnes jsme byli s Jurou na pracovní dlouhé cestě až na malé Morávce a cestou jsme udělali pár zastávek
Takže první jsme zastavili na nějaké jízdárně cestou kde mají fůru koníků na pastvinách-většina je tam asi chladnokrevných a asi po tomhle hřebci-protože všichni mají na zadku deku
Pak tam mají i pár pidi poníků a stádo jiných koní-mišmaš...Tady je ten hřebec..

hlavička

29.3.2007 00:01

proxima napsal(a):
hlavička

...tohle budou asi potomci???

29.3.2007 00:08

proxima napsal(a):
...tohle budou asi potomci???

A potom jsme navštívili Vénúldů a jejího Juru,kteří kvůli nám museli přerušit velesťěhování..Oba jsou mooc sympaticčtí s fajn!!!

Děkujeme že sis Vendi na nás udělala čas-teď jste na řadě Vy!!Koníci jsou mooc pěkní a vypadali moc spokojeně-bodejť by ne,když mají takovou "maminu"Zde pár foto....

29.3.2007 00:09

proxima napsal(a):
A potom jsme navštívili Vénúldů a jejího Juru,kteří kvůli nám museli přerušit velesťěhování..Oba jsou mooc sympaticčtí s fajn!!!

Děkujeme že sis Vendi na nás udělala čas-teď jste na řadě Vy!!Koníci jsou mooc pěkní a vypadali moc spokojeně-bodejť by ne,když mají takovou "maminu"Zde pár foto....

29.3.2007 00:13

proxima napsal(a):

Koníci si užívali jarní pastvičky bez ohradníku a když jsme odcházeli,právě si cválali po obzoru pryč,tak doufáme že se ještě našli

29.3.2007 00:15

proxima napsal(a):
Koníci si užívali jarní pastvičky bez ohradníku a když jsme odcházeli,právě si cválali po obzoru pryč,tak doufáme že se ještě našli

Pak jsme se ještě stavili na skok v Děrném u Kiwi rančerů-tak Vám musím ukázat jakého mají krásného "medvědáka"-ten by se medvědici líbil viď Jarůůů

29.3.2007 00:16

proxima napsal(a):
Pak jsme se ještě stavili na skok v Děrném u Kiwi rančerů-tak Vám musím ukázat jakého mají krásného "medvědáka"-ten by se medvědici líbil viď Jarůůů

29.3.2007 00:18

proxima napsal(a):

Tak a ještě jeich stádo koníků jak se na nás postupně hrnulo z pastvin..

29.3.2007 00:19

proxima napsal(a):
Tak a ještě jeich stádo koníků jak se na nás postupně hrnulo z pastvin..

29.3.2007 00:21

proxima napsal(a):

....a přežili jsme to.....

29.3.2007 00:23

proxima napsal(a):
....a přežili jsme to.....

Téééda to bylo náročné....
Tak ráno budete mít co ohlížet a já fičím do postýlky...Dobrou

29.3.2007 06:37

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Ahoj Holky, copak dneska ráno nikdo nevstává a nebo že by Janina už měla hříbka

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.3.2007 06:49

dolinka napsal(a):

Ahooooj! No Janča nerodí, je v práci!
A já taky!!!! Včera stěhování dopadlo dobře! Už máme všechno pod střechou, jen koníci zatím chybí! Ale to taky příjde!
Evi a Juro, díky za návštěvu, bylo to moc fajn! Než jsem udělala boxíky tak se koňata po tom dešti přiřítili sami, takže žádné hledání nebylo! Uf, ohradu jsem opravila tak dneska zase můžou ven! Ju a taky jste moc sympatičtí !
Říjí se mi kobyla! Už je tady to správné jaro!!

29.3.2007 06:53

dolinka napsal(a):

Ahoj Leni a všichni, zas vás zklamu, stále jsme v očekávání. V noci skoro nespím, takže už padám na hubu, chodím jak mátoha, bolí mě žaludek (ano, Soni, bacha na vředy ) a už to chci mít za sebou. ALe ta potvora zkouší, co vydržím !!!
Tak koukám, že se nám v Radě rozjely osobní návštěvy, Leni, Jarú, musíme se teda taky srazit !!!
Holky, mně doma totálně zkolaboval modem, jsem bez internetu. To teda nevím, jak vám sem dám fotky hříbka, když budu dva týdny doma a ne v práci! Asi si do práce odskočím - s fotkama ...

29.3.2007 06:55

dolinka napsal(a):

Dobré ráno. Taky myslim, že už Janina rodí. Celou noc jsem nespala, kvůli té rýmě a jakmile jsem zabrala, tak se mi hned začalo zdát o Brebče a hříbátku. A když jsem se zase probudila, tak jsem na ně myslela. Typovala jsem že se to narodí někdy v noci, tak doufám, že jsem měla pravdu...

A co ty Leni, jak bylo v praze? A co koníci????

29.3.2007 07:01

pretty 1 napsal(a):
Dobré ráno. Taky myslim, že už Janina rodí. Celou noc jsem nespala, kvůli té rýmě a jakmile jsem zabrala, tak se mi hned začalo zdát o Brebče a hříbátku. A když jsem se zase probudila, tak jsem na ně myslela. Typovala jsem že se to narodí někdy v noci, tak doufám, že jsem měla pravdu...

No tak jsem předpovídla špatnej čas porodu, ale Jani neboj určitě to bude malá flekatka

29.3.2007 07:08

pretty 1 napsal(a):

Nene, Leni, spletla ses, bohužel...
Tak sem aspoň dám pár včerejších obrázků, když mi to z domova nejde...

29.3.2007 07:10

pretty 1 napsal(a):

Holky v Praze bylo hrozně, napřed jsm estáli takovou dobu na vjezdu na Jižní spojku, ale tam byl bohužel nákladák v protisměru, tak jsmeto museli objíždět přes střed, úžasné 2 dodávky za sebou, jela jsem 2x na červenou, tak snad tam nebyla kamera a byla jsem z toho víc unavená než když bych celej den lítala okolo koní a krav. Nazpátek už řídil šéf, jelikož jsme jedno auto vraceli, tak jsem si zdřímla. A auto kterým jsme jela, no hrůza, vůbe cnejelo a ještě jsm ezjistili že má něco s geometrií, proto že celou dobu při vyšších rychlostech cestovalo, tak jsem měla na dálnici co dělat

29.3.2007 07:10

pretty 1 napsal(a):

Však příroda ví, co je správné a kdy to má být tady posílám ještě dudlíky připravené pro mimino

29.3.2007 07:12

jackie napsal(a):
Ahoj Leni a všichni, zas vás zklamu, stále jsme v očekávání. V noci skoro nespím, takže už padám na hubu, chodím jak mátoha, bolí mě žaludek (ano, Soni, bacha na vředy ) a už to chci mít za sebou. ALe ta potvora zkouší, co vydržím !!!
Tak koukám, že se nám v Radě rozjely osobní návštěvy, Leni, Jarú, musíme se teda taky srazit !!!
Holky, mně doma totálně zkolaboval modem, jsem bez internetu. To teda nevím, jak vám sem dám fotky hříbka, když budu dva týdny doma a ne v práci! Asi si do práce odskočím - s fotkama ...

Tý joo,Janí,to je teda dobááá,to je fakt hrozný,ale já už si začínám myšlet,že jsi Brebče zapomněla říct,že si budeš brát dovču,tak jak ona to neví,tak to drží,aby to přišlo na svět o víkendu,abysis to co nejvíc užila!!!!Tak jí to řekni,že máš 14 dní dovči a uvidíš,že už to konečně vyklopííí!!!!
Janí,no to víš,že se musíme setkat,já už se na to moc těším,no jo,do Beskyd za Jurkou a Evičkama nepojedeme,to je moooc daleko,ale oni jsou takoví cestovatelé,tak se jednoho krásnýho dne určitě vydají i k nám!!!!A Venuldu vezmou sebou!!!!!
Na Lení se moc těším,Lení,nebooj,Lucinka se nakrmí až bude pastva,jak psala Janí,to je opravdu nejlepší.Co nožičky a ozval se Ti někdo na prcíčka???
Nee,Evíí,já jsem Oldu nekopla,hihi,bylo to opravdu tak,jak jsem psala,já se pak smála,jak jsem viděla,jak letěj ty rohlíky s těma jabkama vzduchem a Olda najednou leží na zemi...Motorka pak všechno z tý země vyluxovala,vůbec jí nevadilo,že to sbírá ze země a počůranýho přístřešku!!!!
Dneska vypadá,že by mohlo být hezky,tak určitě nafotím pár fotešek!!!!

29.3.2007 07:13

pretty 1 napsal(a):

Leni, vždyť jsem říkala, "nejezdi do Prahy, je tady hrozně" ... máš zas od velkoměsta na dlouho pokoj, co? Já zrovna dneska v metru nadávala, jak je to cestování šílený a odporný, lidi, hluk, smrad, chaos... fujtajbl!
Tak a tady Angísek...

29.3.2007 07:13

jackie napsal(a):
Leni, vždyť jsem říkala, "nejezdi do Prahy, je tady hrozně" ... máš zas od velkoměsta na dlouho pokoj, co? Já zrovna dneska v metru nadávala, jak je to cestování šílený a odporný, lidi, hluk, smrad, chaos... fujtajbl!
Tak a tady Angísek...

29.3.2007 07:14

jackie napsal(a):
Tak a tady Angísek...

spolu s Charliem...

29.3.2007 07:15

jackie napsal(a):
Tak a tady Angísek...

s kámošem ...

jackie napsal(a):
Však příroda ví, co je správné a kdy to má být tady posílám ještě dudlíky připravené pro mimino

Teda to už je pořádný vemínko! Skoro na koukání po 22 hodině!

jackie napsal(a):
Tak a tady Angísek...

Se strejdou Burákem na svačince

29.3.2007 07:16

jackie napsal(a):

A hříva je stále melírovaná

29.3.2007 07:18

jaruska napsal(a):
Tý joo,Janí,to je teda dobááá,to je fakt hrozný,ale já už si začínám myšlet,že jsi Brebče zapomněla říct,že si budeš brát dovču,tak jak ona to neví,tak to drží,aby to přišlo na svět o víkendu,abysis to co nejvíc užila!!!!Tak jí to řekni,že máš 14 dní dovči a uvidíš,že už to konečně vyklopííí!!!!
Janí,no to víš,že se musíme setkat,já už se na to moc těším,no jo,do Beskyd za Jurkou a Evičkama nepojedeme,to je moooc daleko,ale oni jsou takoví cestovatelé,tak se jednoho krásnýho dne určitě vydají i k nám!!!!A Venuldu vezmou sebou!!!!!
Na Lení se moc těším,Lení,nebooj,Lucinka se nakrmí až bude pastva,jak psala Janí,to je opravdu nejlepší.Co nožičky a ozval se Ti někdo na prcíčka???
Nee,Evíí,já jsem Oldu nekopla,hihi,bylo to opravdu tak,jak jsem psala,já se pak smála,jak jsem viděla,jak letěj ty rohlíky s těma jabkama vzduchem a Olda najednou leží na zemi...Motorka pak všechno z tý země vyluxovala,vůbec jí nevadilo,že to sbírá ze země a počůranýho přístřešku!!!!
Dneska vypadá,že by mohlo být hezky,tak určitě nafotím pár fotešek!!!!

Janíí,nezoufej kvůli modemu(krám jeden blbej,že?),fotky holkám do Rady pak můžem dát u nás!!!!

29.3.2007 07:20

jackie napsal(a):

Jani, malej roste jako z vody a je úžasnej! A už Brebče aspon začíná teci mlíčko?

Z Jesiky jsem nějak zoufalá, nevím jak na tu její říji, te dpořád přizvedává ocas, ale nic víc neni poznat. Včera jsem jí drhla z těch jejich zimních chlupů, to byla chutovky, i jsme se krásně navečeřela

29.3.2007 07:20

jackie napsal(a):

Haha, Vendí, tak po 22. hodině, jo? Jenže jak to provést?
Tady posmutnělý Burák... fakt nevím, co mu bylo... snad to bude v pohodě.

29.3.2007 07:23

jackie napsal(a):
Haha, Vendí, tak po 22. hodině, jo? Jenže jak to provést?
Tady posmutnělý Burák... fakt nevím, co mu bylo... snad to bude v pohodě.

Jaruško, já Brebče o tý dovolený říkala několikrát! Ale na druhou stranu, jestli má hosipa jako já, tak se nedivím, že to nechává až na víkend, haha!
Ale to neva, jednou to porodit musí, tak si prostě počkám. Ovšem jestli do té doby budu mít ještě nějaké zdravé nervy a žaludek bez vředů a neprovedu nějakej průs... v práci, jak na tu práci vůbec nejsem schopná myslet, haha!
Jojo, já už se taky na výlet za Lenkou těším, snad to vyjde
Vendí, a jak to, že u vás včera pršelo? tady se sice honily mraky, ale bylo vlastně celý den krásně sluníčkově. A dneska bude asi taky, i když předpovídali i přeháňky...

29.3.2007 07:24

jackie napsal(a):

Ahoj holki,všechny zdravím.Hlavně parťáka malýho Mucangu,konečně pořádný chlap tady v té porodnici jen kdyby mi z těch stránek semo tamo samovolně nemizel,dávej ho sem Soni častěji.Už jsme měli být na cestě,jen jsem mrkl a ty vemínka mě Jackie dostali,geniální foto.Musím si koupit jogurt,mlíko néé..Tak si to tady užijte,Jura a Euka

29.3.2007 07:27

jackie napsal(a):
Jaruško, já Brebče o tý dovolený říkala několikrát! Ale na druhou stranu, jestli má hosipa jako já, tak se nedivím, že to nechává až na víkend, haha!
Ale to neva, jednou to porodit musí, tak si prostě počkám. Ovšem jestli do té doby budu mít ještě nějaké zdravé nervy a žaludek bez vředů a neprovedu nějakej průs... v práci, jak na tu práci vůbec nejsem schopná myslet, haha!
Vendí, a jak to, že u vás včera pršelo? tady se sice honily mraky, ale bylo vlastně celý den krásně sluníčkově. A dneska bude asi taky, i když předpovídali i přeháňky...

Leni, na vemínku má zaschlé průsvitné kapičky, že by mlezivo? Ale to už se jí tam objevuje tak týden. Ale zadek jí už trochu spadnul a změknul, jestli se podle toho dá vůbec něco soudit. Jo a malej už fakt není malej, je to pořez, takovej svalouš, když cválá, tak na něm vlajou jen chlupy, jinak se na něm nic neklepe, je takovej hodně pevnej, jsem zvyklá na Burákovy špeky, jak se na něm třesou při každém kroku, haha! To Angie je úúúplně jiný kafe ... a barvu má jak bílý kafe...
Jaruško, s těma fotkama dobrý nápad, akorát to bude s pár dny zpoždění. Nemám ani mobil s foťákem, takže nemůžu poslat nikomu ani přes telefon. Ale snad mi to brzo zprovozní, zavolám dneska technika.

29.3.2007 07:46

jackie napsal(a):

Pršelo, sice chvíli ale pořádnej slejvák, takže jsem s Jurou a Evkou trošku zmokli!

29.3.2007 07:57

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Dobré ranko,
tak koukám, že zasejc nic, teda Brebčo, že ty nám Janičku chceš uplně vycucnout ze všech bdělostí
Já si příští týden beru "dovolku". Už budu taky hlídat, tak jsem zvědavá, jak pak budu vypadat já V tomto případě si vždy vzpomenu na pohádky Tom a Jerry jak v jedné si Tom dával párátka na víčka a stejně je zlomil

29.3.2007 07:59

janamalik napsal(a):
Dobré ranko,
tak koukám, že zasejc nic, teda Brebčo, že ty nám Janičku chceš uplně vycucnout ze všech bdělostí
Já si příští týden beru "dovolku". Už budu taky hlídat, tak jsem zvědavá, jak pak budu vypadat já V tomto případě si vždy vzpomenu na pohádky Tom a Jerry jak v jedné si Tom dával párátka na víčka a stejně je zlomil

Toho Toma úplně vidím!!!!

29.3.2007 08:08

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Toho Toma úplně vidím!!!!

to byl nějaký díl, že tam do sebe lil pořád kafe a stejně usínal, pak si dal ty párátka na víčka a zlomil je, nakonec si na ty víčka nakreslil koukající oči a usnul
To víš, pohádky, teď dávají na večerníčka včelí medvídky, to koukám a vracím se do dětských let

29.3.2007 08:12

janamalik napsal(a):
to byl nějaký díl, že tam do sebe lil pořád kafe a stejně usínal, pak si dal ty párátka na víčka a zlomil je, nakonec si na ty víčka nakreslil koukající oči a usnul
To víš, pohádky, teď dávají na večerníčka včelí medvídky, to koukám a vracím se do dětských let

Já taky zkoukla jeden díl medvídků! Ta melodie mě strhla zpět do dětských let! Jj pamatuji si ji, ještě to totiž není tak dávno!

29.3.2007 08:15

Já taky zkoukla jeden díl medvídků! Ta melodie mě strhla zpět do dětských let! Jj pamatuji si ji, ještě to totiž není tak dávno!

To jo

29.3.2007 08:30

janamalik napsal(a):
To jo

No jo,JaniM,tak hezky hlídej a ne abysis nakreslila voči a vesele chrupkala!!!Hihi!!!Myslíš,že bude hříbátko znakový?
Tady Kačenka,já si nemůžu pomoct,ale strááášně se mi líbí!!!!

29.3.2007 08:33

jaruska napsal(a):
No jo,JaniM,tak hezky hlídej a ne abysis nakreslila voči a vesele chrupkala!!!Hihi!!!Myslíš,že bude hříbátko znakový?
Tady Kačenka,já si nemůžu pomoct,ale strááášně se mi líbí!!!!

Tady se mi líbí,jak se tam stačila vejít i Queenuše...

29.3.2007 08:35

jaruska napsal(a):
Tady se mi líbí,jak se tam stačila vejít i Queenuše...

Tady odpočívající konící....

29.3.2007 08:38

jaruska napsal(a):
Tady odpočívající konící....

Tady Moruše(zkrácenej název Motoruše)!!

29.3.2007 08:40

jaruska napsal(a):
Tady Moruše(zkrácenej název Motoruše)!!

Ještě Moruše....

29.3.2007 08:41

jaruska napsal(a):
Ještě Moruše....

A naposledy,pro změnu zase Moruše ....

29.3.2007 08:46

jaruska napsal(a):
A naposledy,pro změnu zase Moruše ....

Evíí,ten pes na Kiowa ranči je opravdu Středoasiat???Mě se zdá,že má strašně dlouhý chlupy,to meje medvědice nemá tak dlouhý,že ne??Začíná bejt pěkně ostrá na ostatní psy,na Fouse ne,toho zná,ale na jiný je úplně nepříčetná,tudle už vrčela i na lidi,tak je to dobrý.Ona se pořád k lidem lísala,ale už asi trochu vyzrála a začne konečně kousat!!!

29.3.2007 08:48

jaruska napsal(a):
Evíí,ten pes na Kiowa ranči je opravdu Středoasiat???Mě se zdá,že má strašně dlouhý chlupy,to meje medvědice nemá tak dlouhý,že ne??Začíná bejt pěkně ostrá na ostatní psy,na Fouse ne,toho zná,ale na jiný je úplně nepříčetná,tudle už vrčela i na lidi,tak je to dobrý.Ona se pořád k lidem lísala,ale už asi trochu vyzrála a začne konečně kousat!!!

Queenuše nejradši hlídkuje na kopečku !!

29.3.2007 09:00

jaruska napsal(a):
Queenuše nejradši hlídkuje na kopečku !!

Jaruško musím říct že Motorka je hodně podobná Lucince, teda až na tu váhu a tu hvězdu se šnupkou!

Tak jsem byla pustit koníky, malej prcek je odrzlík první třídy, hned šel k zakrmováku a stoupnul si těsně vedle Dolči a tam spokojeně baštil, sicese na něj Doča šklebila ale to mu je ukradené, on jí bere jako svojí druhou mamču a tu taky neposlouchá a nerespektuje.

Jesinka námjde asi do říje, když jsem přivedla ponclíka, tak k němu hned běžela a postavila se k němu zadkem, tenneví o čem je řeč tak na ní koukal ja k tele na nový vrata a šel si po svém a Jesinka za ním. Ale kfyž jsme odjížděla tak už si hozase nevšímala, tak nevím

29.3.2007 09:12

dolinka napsal(a):
Jaruško musím říct že Motorka je hodně podobná Lucince, teda až na tu váhu a tu hvězdu se šnupkou!

Tak jsem byla pustit koníky, malej prcek je odrzlík první třídy, hned šel k zakrmováku a stoupnul si těsně vedle Dolči a tam spokojeně baštil, sicese na něj Doča šklebila ale to mu je ukradené, on jí bere jako svojí druhou mamču a tu taky neposlouchá a nerespektuje.

Jesinka námjde asi do říje, když jsem přivedla ponclíka, tak k němu hned běžela a postavila se k němu zadkem, tenneví o čem je řeč tak na ní koukal ja k tele na nový vrata a šel si po svém a Jesinka za ním. Ale kfyž jsme odjížděla tak už si hozase nevšímala, tak nevím

No super, Leni, a kdy jedete za Percym??? Raději rychle, říje nemusí být dlouhá...

29.3.2007 09:15

jackie napsal(a):
No super, Leni, a kdy jedete za Percym??? Raději rychle, říje nemusí být dlouhá...

Dneska se tam, jedem podívat a domluvit a pokud jde opravdu do říje tak nejrychleji co to půjde

29.3.2007 10:48

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Spíme??? Já teda skoro jo! Tak kde jste kdo?

29.3.2007 10:50

Spíme??? Já teda skoro jo! Tak kde jste kdo?

Vendí, taky skoro spím... proto jsem si vyběhla do knihy, jestli nevyšlo něco novýho o koních... novější je tam jen Dušek - Chov koní. Jináč nic...tak jsem si cestou aspoň koupila Jezdectví, ale kouknu do něj až doma, tady to nejde

29.3.2007 11:02

jackie napsal(a):
Vendí, taky skoro spím... proto jsem si vyběhla do knihy, jestli nevyšlo něco novýho o koních... novější je tam jen Dušek - Chov koní. Jináč nic...tak jsem si cestou aspoň koupila Jezdectví, ale kouknu do něj až doma, tady to nejde

taky skoro spím,ale jedna věc mě dokonalale probrala, když jsem mluvila s mamčou, tak jeden pán co si myslí že mu patří svět a dělá si co chce,hodně znepřijemnuje život lidem kolem sebe a i naší rodině a dokonce týrá koně, tak si myslele že doběhne radnici, když na ně pošle inspekciživotního prostřědí, a opak se stal pravdou, inspekce se pustila do něho, tak zatím mluví že mu dají pokutu 8 mil, holky to kdyby vyšlo tak bych byla nejštastnější člověk na světě, ale určitě s eho zase zaleknou a on bude zase na koni, jako vždy

Zase začal vyhrožovat jak všechny sousedy bude otravovat a znepřijemnovat jim život, tak jsme našim řekla ž ejim pořídím asiata, tak Jaruško až ti vyroste hlpatice tak budem chtít štěnátko,teda pokud si to naši nerozmyslí

maťa

29.3.2007 11:11
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Ahojky holkýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Tak sem tu zas, po delší době a jukám, že hříbátka nikde??? Japato???
Travička je zelená, sluníčko nám hřeje, ptáčci zpívaj juchajdáááá, hříbátko se směje! Hezky v bříšku u maminky, pozlobí ještě trošičku, a pak hezky šupky dupky, na zelenou travičku!!!!!

No básník by ze mně nebyl

Ale vyvolávač hříbátek snad jooo, néééé???

Jináč hlásám, že tuť leje, jak z konvičky, zatímco včera bylo krásně překrásně! Předevčírem oslavil Gerča páté narozeniny a Kika své první, takže bylo doma veselo

Přikládám fotku bájo a úžo Agbíška....a Jarčí, teda medvědice je překrááásnááá!!! Nemáš ještě nějaké fotečky????
A tamten bílej chlupáček myslím není asiat, ne? Vypadá spíš jak buď bílej kavkaz, nebo čuvač....ale ten snad tak dlouhý chlupy nemá ....a nebo nějakej pyrenejec, popřípadě je to krásnej kříženec nějakého pastevce

maťa

29.3.2007 11:12
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Tady hliněný kopeček místo zbouraných schodů na zahradu, aby mohl Agbíšek hezky chodit všade...trávník na něj zaseju až na podzim, neb se to ještě sesedá a dosypává, zatím na to koupím trávník umělý, aby se ta hlína nerozťapávala
Agbíškovi se to líbí a hezky si tlapká, stejně tak Batulka

maťa

29.3.2007 11:13
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

A Agbíšek Ibišek s Batulkou

maťa

29.3.2007 11:14
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Poslední Agbulátko

29.3.2007 11:16

dolinka napsal(a):
taky skoro spím,ale jedna věc mě dokonalale probrala, když jsem mluvila s mamčou, tak jeden pán co si myslí že mu patří svět a dělá si co chce,hodně znepřijemnuje život lidem kolem sebe a i naší rodině a dokonce týrá koně, tak si myslele že doběhne radnici, když na ně pošle inspekciživotního prostřědí, a opak se stal pravdou, inspekce se pustila do něho, tak zatím mluví že mu dají pokutu 8 mil, holky to kdyby vyšlo tak bych byla nejštastnější člověk na světě, ale určitě s eho zase zaleknou a on bude zase na koni, jako vždy

Zase začal vyhrožovat jak všechny sousedy bude otravovat a znepřijemnovat jim život, tak jsme našim řekla ž ejim pořídím asiata, tak Jaruško až ti vyroste hlpatice tak budem chtít štěnátko,teda pokud si to naši nerozmyslí

Joo,Leni,jasně,takovej pes toho blbca zežere i s botama!!!Když budeš chtít,bude s Tebou samozřejmě počítat!!!!
Jéé,před chvilkou jsme se vrátili z Kladna,museli jsme tam na nějákým úřadě potvrzovat stáje,a tak jsem si zašla koupit 2 závěsný žlaby pro koníky,když jsou venku,tak aby nebyli ochuzeni o ňamky.No a ze zvědavosti jsem si zkusila pár klobouků-všechny velkýýý,až na jeden!!!Ten mi pásnul jako prdel na záchůdek a je o hodně líp tvarovanej,než ten,co mám,ale nechám si oba,protože ten horší a větší si nechám na zimu,protože se mi pod něj v pohodě vejde kukla.
Tak jsem si udělala radost,zase jednou,huráááá!!!!

29.3.2007 11:21

maťa napsal(a):
Poslední Agbulátko

Ahoj Mati, to tvoje štěnítko vypadá mnohem veseleji! Už si sám takhle tlapká? Už ho nemusíte všade nosit? No to je úžasný!!! Jaro mu vlilo novou krev do žil ?
Jo, vyvolávač? No tak už s tím vyvoláváním hříbátek začníííí, můžeš u nás, já už jsem nevyspáním totálně grogy!!! Už nemůžuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
Básnička je super, ještě nějakou!

maťa

29.3.2007 11:22
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Tak, ještě sem fláknu ty dva narozeninový prcky
Řádili, jak praštění....prostě narozky, jak mají být

Kika honící Grišku

maťa

29.3.2007 11:23
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Létající Nudle

maťa

29.3.2007 11:23
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Létající Motýl

maťa

29.3.2007 11:24
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

A letájící Motýl Gríša z blízka

maťa

29.3.2007 11:25
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Poslední, ať mě neukamenujete za nekoňské fotečky.....Griška s tenisákem a dohánějící je Kikuška

29.3.2007 11:25

maťa napsal(a):
Poslední Agbulátko

Jééjky,ahoj Máti,no tak to jste moc hodný,že jste Agbíškovi usnadnili chůzi,bodeť,já na schody nadávám kudy chodím,to byl hrozně blbej vynález,poněvadž se po nich muší chodit pěšky,a to já moc nemuším!!A to jich mám nahoru 17,dovedete si představit,jak na ty blbý schody nadávám,když Jaruška marodí??To těch 17 schodů muším zvládnout za den aspoň dvacetkrát,a to teda nadávám,místy i sprostě!!!!!
Agbíš vypadá moc hezky,docela asi i běhá,že jo?A chodíš s ním na proťápky,nebo jen je na dvorku?
Smečka supéééér!!!!!Dej Pappilonkovi pusinku k narozeninám odemně,joo???Mlask!!!!

29.3.2007 11:26

maťa napsal(a):

No tadle fotka je suprácká! Jak nějaký Marťan, promiň, ale je to kouzelný!!!!!

29.3.2007 11:29

maťa napsal(a):
Poslední, ať mě neukamenujete za nekoňské fotečky.....Griška s tenisákem a dohánějící je Kikuška

naprosto skvělé fotky, a když se na ně dívám tak se mi i zevdla nálada a zas s chutí můžu začít pracovat.

maťa

29.3.2007 11:32
maťa

maťa napsal(a):

Jééé Jani, už žádnou básničku nemám, to byla Chvilka Poezie a je pryč

No jooo, Agbíšek už i běhá....teda běhá....doslova běh se tomu říct nedá, spíš kláťoběh, ale jo, snaží se....musím ho hlídat, aby to zas nepřeháněl, ono všeho do času a je to teprve měsíc
Ale jinak si už ťapká všude sám, dokonce se snaží naskakovat na Batulku, což mu ovšem dlouho nevydrží, neboť obvykle rychle chytne jednu po tlamě Né ode mne, ale od Batulky!!!

A pusinku jsem předala a mám moooc poděkovat, prý byla krásně mlaskavá

Jo jo, Griška je jak marťánek, když lítá....ty jeho ušiska jsou úžasný

29.3.2007 11:33

maťa napsal(a):

janí,já mám taky jednu,můžu??

Co to je????
Je to malý strakatý,
zatím dobře schovatý
v maminčině černým břiše
srdíčko mu tluče tiše.

Všichni už jsme zvědavý
kdypak už se dostaví.
Chceme vidět jeho hřívu,
mámě dáme chleba skývu.

Jenže on je spokojenej
s mámou se tam pere,
na ty,co ho chtějí vidět
zvysokánska ...........

maťa

29.3.2007 11:35
maťa

jaruska napsal(a):

Co to je????
Je to malý strakatý,
zatím dobře schovatý
v maminčině černým břiše
srdíčko mu tluče tiše.

Všichni už jsme zvědavý
kdypak už se dostaví.
Chceme vidět jeho hřívu,
mámě dáme chleba skývu.

Jenže on je spokojenej
s mámou se tam pere,
na ty,co ho chtějí vidět
zvysokánska ...........

Jarčííí.....to nemá chybu, si rozená poeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.3.2007 11:38

maťa napsal(a):
Jarčííí.....to nemá chybu, si rozená poeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaruš to je super!!!!!!!!!! To Janču moc moc potěší až se vrátí z obýdku!!!!!!!!

maťa

29.3.2007 11:40
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Tak pro velký úspěch ještě jeden Grišutka Mišutka s buďonkem

maťa

29.3.2007 11:41
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Tadyk Agbíšek dostal od Batulky po téj tlamině a dělá, že on neviňátko, že on nic

maťa

29.3.2007 11:42
maťa

janamalik napsal(a):
Tak máme jubileum

Nuž a zde řecko-římské zápasy, aneb Agbíšek versus Džipitý

maťa

29.3.2007 11:50
maťa

maťa napsal(a):

Tak děti , se zasejc loučím, prchám vyčesat tu svou smečku, neb sou jak košťata, po tom včerejším řádění a slintání

Ale večer asi ještě juknu.....páč jestli Brebča už nebude "mamina", tak sa zblázním též!!!
Ačkoliv nedivila bych se, kdyby si nepočkala na zítra, má být prý hezky a o víkendu až dvacet stupňů

Zatím se mějte krásně a skládejte básně....jde vám toooo!!!

29.3.2007 11:51

jaruska napsal(a):

Co to je????
Je to malý strakatý,
zatím dobře schovatý
v maminčině černým břiše
srdíčko mu tluče tiše.

Všichni už jsme zvědavý
kdypak už se dostaví.
Chceme vidět jeho hřívu,
mámě dáme chleba skývu.

Jenže on je spokojenej
s mámou se tam pere,
na ty,co ho chtějí vidět
zvysokánska ...........

Super basen! jen ... neni ocekavana spis kobylka?:-) (ze je to tam psany v muzskym rode )

29.3.2007 12:06

maťa napsal(a):
Tak děti , se zasejc loučím, prchám vyčesat tu svou smečku, neb sou jak košťata, po tom včerejším řádění a slintání

Ale večer asi ještě juknu.....páč jestli Brebča už nebude "mamina", tak sa zblázním též!!!
Ačkoliv nedivila bych se, kdyby si nepočkala na zítra, má být prý hezky a o víkendu až dvacet stupňů

Zatím se mějte krásně a skládejte básně....jde vám toooo!!!

No ahoj Máti, zdravím tě, konečně jsi se také zjevila, jsem ráda, že smečka je OK, mám fakt radost.Ty fotky jsou opravdu bombácké, Kikča jak líta - supéér.
Jinak Jarči, ta básnička nemá chybu, dokonalá, máš fakt talent!Hlavně ten konec se ti povedl!
Uvidíme, jestli to naše bude odznakaté, kdyby jo, bylo by to super. Jarči Motorušce a Kačence to na tech fotkách moc sluší, mají krásné hlavinky a ty fotky jsou takové pěkně barevné a veselé, povedly se ti.

29.3.2007 12:06

maťa napsal(a):

Jarú, ta básnička je pro mneeee??? No je úúúžasná, měla bys vydat knihu poezie! Takový básnický střevo hned tak někdo nemá!!!!
Hned si ji musím zkopírovat a vytisknout, to bude Brebera čučet, až jí to dneska (možná) nebo zítra přednesu!!!
Já koukala, Mati, na předpověď a píšou, že má pršeti o víkendu..??? Snad ne moc, doufám.

29.3.2007 12:50

jackie napsal(a):
Jarú, ta básnička je pro mneeee??? No je úúúžasná, měla bys vydat knihu poezie! Takový básnický střevo hned tak někdo nemá!!!!
Hned si ji musím zkopírovat a vytisknout, to bude Brebera čučet, až jí to dneska (možná) nebo zítra přednesu!!!
Já koukala, Mati, na předpověď a píšou, že má pršeti o víkendu..??? Snad ne moc, doufám.

Tak holky, tady už se pěkně zatáhlo, jsem zvědavá, kdy budeprvní přeprška

29.3.2007 14:44

hanzy napsal(a):
Super basen! jen ... neni ocekavana spis kobylka?:-) (ze je to tam psany v muzskym rode )

No jo,kobylku si pro ně přeju i já,ale tak něják podvědomě čmuchám klukááá!!!

29.3.2007 14:47

maťa napsal(a):

Máti,vraž tuhle krásnou fotku do všech psích soutěží,ta muší stoprocentně vyhrááát!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík