Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2007 19:51

Ahojka!!! Takže jsem zavedla new téma Koníšci z OPAVY a OKOLÍ!! Tím okolím myslím Hradec nad Moravicí,Kylešovice,Jakubčovice Atd atd!! Já osobně jsem z vesničky u Hradce nad Moravicí KAJLOVEC mám vlastní koníšky dva ČT a WELSH PART BREDA
můj trenér je moje mamka ale budu dělat licenci za SK STARÝ MLÝN OPAVA-KYLEŠOVICE!! Tak určo pošlete fotečky vašich miláčků a koníků z okolí Opava!!

Posílám fotečku mé kobylky JEZABEL - Welsh Part Bredka!!

31.3.2007 20:03

doginka napsal(a):
Ahojka!!! Takže jsem zavedla new téma Koníšci z OPAVY a OKOLÍ!! Tím okolím myslím Hradec nad Moravicí,Kylešovice,Jakubčovice Atd atd!! Já osobně jsem z vesničky u Hradce nad Moravicí KAJLOVEC mám vlastní koníšky dva ČT a WELSH PART BREDA
můj trenér je moje mamka ale budu dělat licenci za SK STARÝ MLÝN OPAVA-KYLEŠOVICE!! Tak určo pošlete fotečky vašich miláčků a koníků z okolí Opava!!

Posílám fotečku mé kobylky JEZABEL - Welsh Part Bredka!!

A moje druhá kobylka DOGORA - ČT (Gogiška)

2.4.2007 16:31

doginka napsal(a):

No tak dobře já začnu !! Stáj STEALLY Hradec nad Moravicí

Kobylka Henessi

3.4.2007 15:38

doginka napsal(a):
No tak dobře já začnu !! Stáj STEALLY Hradec nad Moravicí

Kobylka Henessi

Steally - INTRIGA

3.4.2007 19:42

jezabel napsal(a):
Steally - INTRIGA

Dneska jsem projížděla přes Hradec, byla jsem v JK agrostylu v Oticích a viděla jsem tě. Trenovaly jste s maminkou, že? Kobylka čt se pásla.Snad se nepletu

3.4.2007 20:55

barletka napsal(a):
Dneska jsem projížděla přes Hradec, byla jsem v JK agrostylu v Oticích a viděla jsem tě. Trenovaly jste s maminkou, že? Kobylka čt se pásla.Snad se nepletu

Jj !!! To je Gogiška!!! A s Jessi jsme skákali

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2007 06:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

doginka napsal(a):
Jj !!! To je Gogiška!!! A s Jessi jsme skákali

Já Vás taky viděla, ale už delší dobu, trošku sněžilo, jeli jste někam přes Kajlovec, jeden malej a druhej velkej :-))). Já jsem kousek od Vítkova, z Hradce znám pár koníků, ale spíš od p. Živníčka, ne ze Steally. A taky můj známý má na Hlubočci haflošky!

4.4.2007 07:47

doginka napsal(a):

doginko tvoji Dogoru znam! Urcite je to ona. Koupil ji jako odstavce pan co jsem u nej kdysi jezdila a mel ji tam na hribarne. Byla muj oblibenec, rikali jsme ji tam Dugara. Meli jsme tam dokonce jeji sestru - Daiwu. Je ji nejak 8-9 let ne?

5.4.2007 08:54

spirit napsal(a):
doginko tvoji Dogoru znam! Urcite je to ona. Koupil ji jako odstavce pan co jsem u nej kdysi jezdila a mel ji tam na hribarne. Byla muj oblibenec, rikali jsme ji tam Dugara. Meli jsme tam dokonce jeji sestru - Daiwu. Je ji nejak 8-9 let ne?

spirit (Spirit) : jj letos 9 ty ji fakt znáš!!!!! Máš ICQ nebo SKYPE?? Určo napiš!! O Gigišce Ti můžu hodně říct a poslat fotky!! Má se skvěle!!! Napiš PLSKY!! klidně i na Maila!! Jezabel@seznam.cz dík mooooc

Přidejte reakci

Přidat smajlík