Ahoj všem, určitě máte každej nějaké fotky vašich i cizích koníků, jak blbnou, skotačí a hrajou si. Přemýšlela jsem, udělat fotoprezentaci skotačících koníků s nějakou dynamickou hudbou a hodit to na youtube, sama mám ale svých fotek dost málo na celou písničku, tak prosím ty, kdo mají pěkné skotačící fotky v lepší kvalitě a rádi je uveřejní, jestli mi je pošlou na kunicek@seznam.cz
Díky předem za fotky, pak sem hodim odkaz na celé dílo
kunicek
napsal(a):
Ahoj všem, určitě máte každej nějaké fotky vašich i cizích koníků, jak blbnou, skotačí a hrajou si. Přemýšlela jsem, udělat fotoprezentaci skotačících koníků s nějakou dynamickou hudbou a hodit to na youtube, sama mám ale svých fotek dost málo na celou písničku, tak prosím ty, kdo mají pěkné skotačící fotky v lepší kvalitě a rádi je uveřejní, jestli mi je pošlou na kunicek@seznam.cz
Tak já taky přidám
kris
napsal(a):
Teda moc toho tam vidět není, tak pardon
Hanny a Lucky
kunicek
napsal(a):
Holky, sem to klidně vkládejte, ale potřebovala ybch to na maila kunicek@seznam.cz abych to měla v lepší kvalitě. Díky moc ;)
ferda a honzík
kunicek
napsal(a):
Ahojky. Tak tady je pár řádících koníků. Většinou je to můj Skippy a jeho nejlepší kamarád Erkil
skippka
napsal(a):
Ahojky. Tak tady je pár řádících koníků. Většinou je to můj Skippy a jeho nejlepší kamarád Erkil
Skippy a Gaston
skippka
napsal(a):
Skippy a opět Gaston
skippka
napsal(a):
Skippy
skippka
napsal(a):
Erkil a Skippy "Úprk"
Hodim ti je na i na mailíka.
jaruska
napsal(a):
Míšo,já Ti nějáký pošlu,ale dneska nee,jsem smutná kvůli malému gorilčeti a Kambě,tak zítra,joo?
kunicek
napsal(a):
a co se stalo?
jé to je taky super nápad, jdu udělat nový téma-aby mi lidičky posílali grimasy... a uděláme další videjko. Baví mě to vytvářet a nechci furt dělat svoje a svýmu koni;) tak uděláme taky něco pro pobavení
Lucky prosííím pošli mi ty fotečky ve velkym na maila dík moc ;)
jaruska
napsal(a):
Míšo,o Kambě je psáno v Radě starších 78,kdyžtak mrkni.
Taky přidám nějaké foto, třeba naše hřebečky ještě ze zimy - Rival
janna
napsal(a):
Taky přidám nějaké foto, třeba naše hřebečky ještě ze zimy - Rival
Nip s Rivalem
kunicek
napsal(a):
Jani prosím pošli mi fotky na maila kunicek@seznam.cz v lepší kvalitě, díky
Tady kouše roční hřebeček do zadku valacha, no a pak začali poskakovat a utíkat, ale to už jsem nestíhala vyfotit
ukulemba
napsal(a):
Taky se pridame pokud to nebude nekomu vadit
Eddi 2 letý hřebec (dneska poprvé ve výběhu s kámošema :-)
i edasek chtel ukazat ze umi na 2 :-)
wiwi
napsal(a):
Taky se pridame pokud to nebude nekomu vadit
Eddi 2 letý hřebec (dneska poprvé ve výběhu s kámošema :-)
i edasek chtel ukazat ze umi na 2 :-)
Eddi se zlobi ze silverek ukazal ze taky umi pracovat s nozkama :-)