Takze asi takhle ...
1 sem mela valacha
2klisnu jiskru (byla to zlato) ted ju ma kamoska a ma se dobre
misto ni sem mela na vymenu valacha apolla (VYMENU a ne ze sem ho KOUPILA) jenze jsem zjistila ze ma spatne nohy a tak jsem ho vratila,jinak to byl konik se skvelim srdickem ...
nikdy sem nikomu netvrdila ze sou to kone zdravi a fit :-) Valacha jsem nezvladala,jiskru jsem za minimum korun prodala zname (byla dichavicna) ale ne tak moc jak nekdo tvrdi ...zjistila jsem ze je alergicka na pil :-(
takze jsem se rozhodla si poridit neco mladyho,zdraviho,s dobrym puvodem a ted sem zvedava zda se nekdo najde kdo napise ze je to MRZAK
wiwi
napsal(a):
Takze asi takhle ...
1 sem mela valacha
misto ni sem mela na vymenu valacha apolla (VYMENU a ne ze sem ho KOUPILA) jenze jsem zjistila ze ma spatne nohy a tak jsem ho vratila,jinak to byl konik se skvelim srdickem ...
nikdy sem nikomu netvrdila ze sou to kone zdravi a fit :-) Valacha jsem nezvladala,jiskru jsem za minimum korun prodala zname (byla dichavicna) ale ne tak moc jak nekdo tvrdi ...zjistila jsem ze je alergicka na pil :-(
takze jsem se rozhodla si poridit neco mladyho,zdraviho,s dobrym puvodem a ted sem zvedava zda se nekdo najde kdo napise ze je to MRZAK
tady je maja na jiskre (davam sem tuhle fotku pac jine fotky jiskry nemam,stranky sou zrusene a avic mam novej hardisk) a tahle se me lebi
je to klisna jmenem JISKRA po m:Jarina o:Diktant III
satix

wiwi
napsal(a):
Takze asi takhle ...
1 sem mela valacha
marcelo jen takova otazka jedna malinka,,,proc pises ze dvou nicku? a proc tvrdis ze to nejsi ty? to by me zajimalo, jinak nic proti tak cau. tesime se na novy prirustek do staje...at uz sou hotove vybehy...ach jo...
satix

wiwi
napsal(a):
tady je maja na jiskre (davam sem tuhle fotku pac jine fotky jiskry nemam,stranky sou zrusene a avic mam novej hardisk) a tahle se me lebi
hej tyjo proc sem davas tuto fotku! dyt vypadam silene! nicim jiskre fotku!
wiwi
napsal(a):
Dalsi (vymenou za jiksru)
Valach jmenem Apollo otce ani matku neznam
satix

wiwi
napsal(a):
jiskra tam vypada dobre, ale ja su nanu nejaka velka
satix

wiwi
napsal(a):
vadi ?se omlouvam :-)
ne vubec nevadi! ja jen ze tam vypadam hrozne a nicim ji image!
satix

wiwi
napsal(a):
z jakch 2 ? to by me zajimalo ...mam bud wiwi a pak roxy(marcela)
no vsak ty,,, wiwi a roxy, jako ze mas dva
satix

wiwi
napsal(a):
nemuzu semka dat milacka :-(
koho? jakyho milacka? jako radka?
wiwi
napsal(a):
ne :-)))) kone
JINAK
toto je moje nova laska :-)
je mladej,zdravej s dobrym puvodem
jmenuje se Edii
otec:edminton
matka:Goldi po Cent honorace (reg.v plem.knize SC¨)
satix

wiwi
napsal(a):
JINAK
toto je moje nova laska :-)
je mladej,zdravej s dobrym puvodem
jmenuje se Edii
otec:edminton
matka:Goldi po Cent honorace (reg.v plem.knize SC¨)
no teda na fotce sou dva kone a stejne nejdou videt...takze nic no...
wiwi
napsal(a):
je to ten s tema bilima ponozkama a ten druhej konik je jeho mama :-)
eddi (napravo)
satix
napsal(a):
no teda na fotce sou dva kone a stejne nejdou videt...takze nic no...
jeho tata
wiwi
napsal(a):
jeho tata
eddi na leve strane a na prave jeho mama goldi
wiwi
napsal(a):
Takze asi takhle ...
1 sem mela valacha
Myslíš tento?
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id = 172541 (umazat mezery)
jana2
napsal(a):
Myslím, že kdyby jeho otec byl Edminton, tak si nikdo nenechá ujít ho zapsat.
Kdo ví, možná SCHČT v papírech bordel. Nevím. Ale slečna by si to měla prověřit, aby jí neprodali zajíce v pytli. Znám totiž osobně pár lidí co podobně obchodničí s koníkama. Pozor při koupi.
Je to myšleno v dobrém.