TAKŽE ...
ohledně Eddiho
m:Goldi
o:Edminton
Vše je prokázáno, nebyla připuštěna nelegálaně ani nic podobnýho.V tý době když se Goldi připouštěla tak byla pod hřebcem LATINUS ale nezůstala po něm a on mezitím chytl těžkou koliku ,takže goldi se nakonec připouštěla EDMINTNEM a jelikož tento hřebec měl licenci jen na SLOVENSKÉHO TEPLOKREVNÍKA a Goldi je zapsana v PK CT ,tak si majitelka zažádala aby Goldi byla zařazena v chovu SLOVENSKÉHO TEPLOKREVNÍKA .V PK CT je tedy jen uvedena ona a Eddi ,v PK ST je uvedena Goldi,hřebec i Eddi .
Majitelka dopoledne všecko obvolávala a zjištovala ,já sem taky mluvila s pár lidmi .
Takže asi takhle na vysvětlenou , PK je chyba v tom,že to není plavák ale hnědák což prý co nejdříve opraví.
wiwi
napsal(a):
TAKŽE ...
ohledně Eddiho
m:Goldi
o:Edminton
Vše je prokázáno, nebyla připuštěna nelegálaně ani nic podobnýho.V tý době když se Goldi připouštěla tak byla pod hřebcem LATINUS ale nezůstala po něm a on mezitím chytl těžkou koliku ,takže goldi se nakonec připouštěla EDMINTNEM a jelikož tento hřebec měl licenci jen na SLOVENSKÉHO TEPLOKREVNÍKA a Goldi je zapsana v PK CT ,tak si majitelka zažádala aby Goldi byla zařazena v chovu SLOVENSKÉHO TEPLOKREVNÍKA .V PK CT je tedy jen uvedena ona a Eddi ,v PK ST je uvedena Goldi,hřebec i Eddi .
Majitelka dopoledne všecko obvolávala a zjištovala ,já sem taky mluvila s pár lidmi .
Takže asi takhle na vysvětlenou , PK je chyba v tom,že to není plavák ale hnědák což prý co nejdříve opraví.
No, to zní dost důvěryhodně. A jestli budeš mít papíry v ruce, tak můžou jít všichni někam. ..
anetkaaa
napsal(a):
No, to zní dost důvěryhodně. A jestli budeš mít papíry v ruce, tak můžou jít všichni někam. ..
mila anetko :-) stalo me to dost kreditu a silvu taky :-) a pravda je takova jakou sem tady na vysvetlenou napsala,videla jsem papiry a uvidim aji originaly za pripusteni hrebcem edmonton ,dostanu kontakt na pana mullera a pani novakovou co ma na starost papirovani o evidenci :-) takze asi takhle ...jestli chces tak se dojed o vikendu podivat do velke bystrice
wiwi
napsal(a):
mila anetko :-) stalo me to dost kreditu a silvu taky :-) a pravda je takova jakou sem tady na vysvetlenou napsala,videla jsem papiry a uvidim aji originaly za pripusteni hrebcem edmonton ,dostanu kontakt na pana mullera a pani novakovou co ma na starost papirovani o evidenci :-) takze asi takhle ...jestli chces tak se dojed o vikendu podivat do velke bystrice
Ok,dojedu a sama se aspoň přesvědčím, co z toho co se tu píše je pravda a kdo je lhář!!!
wiwi
napsal(a):
eddi
Uživatel s deaktivovaným účtem

wiwi
napsal(a):
diiky
peknej kun ale nechapu co tady s nim porad resis si snad 1na svete kdo ma kone?nikdo tady nezaklada diskuzi svyho kone jen porad ty tak nas toho usetri nikoho to nezajima pajk sou tady hadky.cau
napsal(a):
peknej kun ale nechapu co tady s nim porad resis si snad 1na svete kdo ma kone?nikdo tady nezaklada diskuzi svyho kone jen porad ty tak nas toho usetri nikoho to nezajima pajk sou tady hadky.cau
Veroniko, když si přečteš komentáře lidí v těch dalších co jste se včera hádaly tak bys přišla na to, že v PK ČT je tento koník s jednostranným původem a několik lidí včetně mě tady slečně nevěřilo že onen koník je po hřebci Edminton. Proto tady slečna vysvětlila jak to je. Nevím co je špatného na tom že tady tolik dává svého koníka a ještě lidem slušně vysvětluje jak to je, taky mohla reagovat že víme hovno a že ten kůň je po tom hřebci a sprostě nám bez důkazů oponovat. Tenhle koník je krásný tak proč by nemohla jeho fotky ukazovat kdy chce, tady si příspěvky může zakládat kdo chce bez ohledu na to o čem jsou. To že vy se tu hádáte je váš problém neznám vás, ale co se týče vkládání fotek jejího koně je to jen její věc. Má taky co ukazovat takže proč by né.

thesis
napsal(a):
Veroniko, když si přečteš komentáře lidí v těch dalších co jste se včera hádaly tak bys přišla na to, že v PK ČT je tento koník s jednostranným původem a několik lidí včetně mě tady slečně nevěřilo že onen koník je po hřebci Edminton. Proto tady slečna vysvětlila jak to je. Nevím co je špatného na tom že tady tolik dává svého koníka a ještě lidem slušně vysvětluje jak to je, taky mohla reagovat že víme hovno a že ten kůň je po tom hřebci a sprostě nám bez důkazů oponovat. Tenhle koník je krásný tak proč by nemohla jeho fotky ukazovat kdy chce, tady si příspěvky může zakládat kdo chce bez ohledu na to o čem jsou. To že vy se tu hádáte je váš problém neznám vás, ale co se týče vkládání fotek jejího koně je to jen její věc. Má taky co ukazovat takže proč by né.
ja nemluvim zrovna o tomto koni myslim jine temata kde pak pekne s chuti ryje do me a taky driv otravovala s jiskrou porad a mela tady nejake otazky na ktery kdyz ji nekdo slusne odpovedel ona ho poslala nekam oto my slo v mem predeslem prispevku vis?o nic jineho.vubec to nebylo mireno na tohoto kone co ma nebo nema kupovat pac to co bylo tady na moderce s jiskrou se pak delo i s apolem nejdriv milacek milacek a pak kone oba odkopne.coz ja bych treba nikdy neudelala.kdyz uz 1kona mam tak si ho necham a ne ho mit chvili a pak se ho zbavitt a este ho ani nekoupim uz je to zase milacek.myslim ze tak se s konma nezachazi.ja beru kone jako sobe rovneho a ne jako neco na cem se da jezdit.to jen abych uvedla na pravou miru muj vyrok.nashledanou

thesis
napsal(a):
nejsem jedina kdo uzz tady v drivejsku marcelu odpalkoval ze nema zakladat miliony prispevku porad na to same tema kdyz chce aby bylo ve predu ma do stareho prispet znova a bude ve predu a ne ze 1tema je tady 150x-mluvim od drivejsich konicjh opet ne o tym novym ktereho ma mozna kupovat.uz ji preju at ma normalniho kone ale taky chci at da pokoj me!chapete?nepotrebuju tady diky ni byt ve vsech diskuzich.
thesis
napsal(a):
dekuji,ja si taky myslim ze o tomto ta diskuze je ...ze kazdy ma pravo si zakladat sve prispevky a fotky a je jedno kolik toho je :-)
to je jak treba jeden clovicek si zalozi 20 forum na 20 ruznych temat ...ja si zalozila tema o sve kobylce ,nasly se takovi kterym to vadilo ale aji takovi ktreym to naopak nevadilo :-) je to kazdyho vec coï semka da nebo ne ...
dekuji za tento prispevek,ani nevis jak si me potesila .-) ¨
de aspon videt ze veronika kdyz se nenavazi do me taky se bude navazet do meho kone a este tady plist moji byvalou kobcu ...o toto me de,chapes?ze sem taha kone kteri se nemohou branit ani se sebe zastavat ... !!!
jinak ja si taky myslim ze mam co ukazat,eddi je moc sikovnej konik :-)
chtela jsem semka napsat pravdu jak to je s jeho puvodem ,pac sem na to taky hledela ze tam otec neni uvedeny a v papirech je :-) to semka mam pak dat cislo at si kazdej zavola na patricne urady co to maj na starosti ? Nechapu ...proste mamca je Goldi a otec Edmonton a je z toho ,,malej,, Edous :-))
napsal(a):
nejsem jedina kdo uzz tady v drivejsku marcelu odpalkoval ze nema zakladat miliony prispevku porad na to same tema kdyz chce aby bylo ve predu ma do stareho prispet znova a bude ve predu a ne ze 1tema je tady 150x-mluvim od drivejsich konicjh opet ne o tym novym ktereho ma mozna kupovat.uz ji preju at ma normalniho kone ale taky chci at da pokoj me!chapete?nepotrebuju tady diky ni byt ve vsech diskuzich.
verco,ja jich snad mela tech koniku tolik ?mam semka dat temata co sem psala ja a co sou tema o tobe ?navic s tebou se temata tahnou uz pres 3 roky na tyto diskuzi tak pomlc ...a nevykladej ze uz snad konecne budu mit normalniho kone kdyz ty sama kone normalni nemas co se tyce po zdravotni strance,tak bud hodna a neser se do mejch koni bud tak laskava ...diiky
wiwi
napsal(a):
bud tak hodna a starej se o sebe diiky ...
A JINAK ... ZITRA UZ SI KONECNE PRO TOHO DROBECKA JEDU :-) ABY ZASE NEDOSLO K NEDOROZUMENI TAK SI TOHO DROBECKA BERU ZATIM JEN NA ZKOUSKU ,ABY SE TADY PAK NEKDO NENASEL ZE SEM KOUPILA KONE A PAK HO ZASE PRODALA ,MAM ZAPALCENOU ZALOHU A SMLOUVU ... :-) TAK TI CO ME MATE RADI MI DRZTE PALECKY .-)
wiwi
napsal(a):
A JINAK ... ZITRA UZ SI KONECNE PRO TOHO DROBECKA JEDU :-) ABY ZASE NEDOSLO K NEDOROZUMENI TAK SI TOHO DROBECKA BERU ZATIM JEN NA ZKOUSKU ,ABY SE TADY PAK NEKDO NENASEL ZE SEM KOUPILA KONE A PAK HO ZASE PRODALA ,MAM ZAPALCENOU ZALOHU A SMLOUVU ... :-) TAK TI CO ME MATE RADI MI DRZTE PALECKY .-)
S MONICKOU :-) MUZU RICT,ZE TIHLE DVA SI DOST DOBRE SEDLI :-))
wiwi
napsal(a):
S MONICKOU :-) MUZU RICT,ZE TIHLE DVA SI DOST DOBRE SEDLI :-))
S MAMOU :-)
wiwi
napsal(a):
S MAMOU :-)
veroniko,vis velky kulovy tak se neser do mejch koni ...vubec nevis jak to bylo ,tak se zdrz hlasovani jo?a nepis tady kecy ...ale udelam ti radost at ses v obraze
TAKZE JISKRU JSEM VYMENILA ZA APOLLA
jelikoz jsem zjistila ze apik ma spatne nohy tak jsem ho vratila a ne prodala kdyz byl vymenou za jiskru !!!
tu sem prodala za 1000 kc zname jako spolecnika a rekreacku kamosce (nehlede na to ze sem za ni dala 25 000 kc , v roce 2007 jsem ji platila ockovani,odber krve,licenci,podkovy,kovare,hrebiky,prepravu ....)coz me vyslo asi zhruba na 4 000 kc .Takze sem na ni nevydelala ani korunu,neslo me totiz o penize !!!kdybych byla svina tak ji prodam min za 20 000 kc,zajemce jsem mela ...alw slo me o to aby se mela dobre.
Ted si budu kupovat mladeho a zdraveho hrebce s dobrym puvodem ....)
Takze si nech vymysly pro nekoho jineho ....diiky