nightdevil
napsal(a):
V návaznosti na můj předchozí příspěvek se chci zeptat jakými granulemi krmíte?
Krmíte vůbec granulemi nebo používáte jen oves či ječnem nebo např. musli?
My krmíme ječmenem, protože nám oves byl veterinářem nedoporučen,
dále dáváme otruby, ale na ty pozor, ty ve velké míře odvápňují,
pak používáme granule Běstovice, ale chtěli bychom přejít na Fitmin Opti
dříve jsme využívali musli, ale z finančních důvodů jsme je vypustili.
Nakonec dodáváme fitamíny...
A co Vy?
nightdevil
napsal(a):
My krmíme ječmenem, protože nám oves byl veterinářem nedoporučen,
dále dáváme otruby, ale na ty pozor, ty ve velké míře odvápňují,
pak používáme granule Běstovice, ale chtěli bychom přejít na Fitmin Opti
dříve jsme využívali musli, ale z finančních důvodů jsme je vypustili.
Nakonec dodáváme fitamíny...
A co Vy?
My krmíme Běstovické relaxy, koník se nám zklidnil (oves nemůže, leze mu do hlavy), ještě dokrmuji pytel sladového květu a až se zkrmí, bude dostávat nějaké müsli, nejspíš Havens.
evka
napsal(a):
My krmíme Běstovické relaxy, koník se nám zklidnil (oves nemůže, leze mu do hlavy), ještě dokrmuji pytel sladového květu a až se zkrmí, bude dostávat nějaké müsli, nejspíš Havens.
to já zase krmým řepnými řízky a vojtěžkovými granulemy a občas trochu ovsa dostane, potřebuju aby koník přibral
evka
napsal(a):
TAky oves nemůžeme takže jsme ho vyměnili za ječmen-SUPER + granule relax Běstovice, zatím nemáme takovej záhul ale pak vyměním za standart.KAmáradka jednou za čas vyráží pro pytle rovnou do Běstovic,když je máme témeř při nosu,jsem snimi spokojená a cena za relax i s cestou je 170,- oproti ceně v krámě je to paráda.
klawdie
napsal(a):
TAky oves nemůžeme takže jsme ho vyměnili za ječmen-SUPER + granule relax Běstovice, zatím nemáme takovej záhul ale pak vyměním za standart.KAmáradka jednou za čas vyráží pro pytle rovnou do Běstovic,když je máme témeř při nosu,jsem snimi spokojená a cena za relax i s cestou je 170,- oproti ceně v krámě je to paráda.
Ahoj... no my krmíme Ovsem protože moje kobylka je "lemra" lenivá a tak ji to asi dodává energii. no a tedka sháním granulky pro kobylku s Hžíbem
nightdevil
napsal(a):
já jsem krmila Energy´s relax a standart napůl míchané, pak Lilien ty jsou taky cenově výhodné bez cesty cena 180 Kč a teď zkouším granule zemědělského družstva Kelečsko KWP, tak nějak se to jmenuje. Znáte je někdo? Krmíte je taky někdo?
fnuk
napsal(a):
já jsem krmila Energy´s relax a standart napůl míchané, pak Lilien ty jsou taky cenově výhodné bez cesty cena 180 Kč a teď zkouším granule zemědělského družstva Kelečsko KWP, tak nějak se to jmenuje. Znáte je někdo? Krmíte je taky někdo?
Slyšela jsem o nich ale nic dobrého. jedna holka si nechala udělat rozbor a zjistilo se, že jsou plné plísní.....tak nevím. Já krmím jinou značku.
nightdevil
napsal(a):
tak já krmím ječným šrotem a granulema, kdysi sjem měli Relaxy od Energy´su, páč my musíme mít něco hlavně bez ovsa, myslím, že Kerkovi by stačilo vidět ho na obrázku a už by to bylo znát:) Ale teď mi jedna kámoška doporučila Horsaly..takže máme první pytel, máme ty jenom W, pak se to stupňuje W1 až nevím,jestli W3...je to podle práce koníka a ty W sjou samozřejmě úplně bez ovsa, je tam přidaný i hořčík, komplet makro a mikroprvky, vitamíny, takže se vůbec nemá přidávat žádné krmivo s jejich obsahem...a cena poměrně velmi dobrá..zatím je teda máme týden, takže nevím, ale jinak když sjem srovnala složení relaxů. tak ten obsah vitamínů a toho ostatního, no, je to pdostatný rozdíl...chce a přivezou vám je v ceně až pod nos:))